Zobacz pełną wersję : NAjpierw masa czy rzezba? 170cm 70kg Pomocy!
Witam mam pytanko jak wyżej czy najpierw przybrac jeszcze na masie czy cwiczyc na rzezbe?? i Co polecacie Hard Mass czy Mass XXL. Prosze o pomoc
Prezydent_1c
19-08-07, 18:37
Najpierw robi się mase żeby było co rzeżbić. A co do gainerów to nie moge powiedziec który lepszy ale jadłem Mass XXL i byłem zadowolony.
Ja tez bralem mass xxl, dla mnie taki sredni, siła ci pojdzie ale sie otłuścisz troche, czekoladowy smakuje jak kakao wiec dobry
wlasnie boje sie o moj brzuch, tzn nie jest on az tak duzy ale nie chcial bym zeby urosl bardziej
jak nie chcesz za duzo węgli to kup sobie jakiegos bulka.
mass xxl naprawde warto :) hmm wedug mnie pierw masa potem rzezba..
Ktos kiedyś napisał,że gainery do 20% białka i ok.75% węgli są dla b.szczupłych osób majacych problem z przybraniem na wadze.Wg mnie powinieneś poszukać takiego gainera z min.20g bialka/100 i ok.65g wegli.Ja tak zrobiłem bo po Mass XXL też mnię trochę zatłuściło.Kupiłem wiec gainera z 25g białkiem/100 i 65g węgli(Biogenix Monster Mass).Mam nadzieję,że nie pójdzie mi teraz w oponke, he he....Poza tym żeby coś wyrzeźbić trzeba mieć masę,a wierz mi ja ważę 76 kg i tez masy u mnie nie widać.Pozdro!!!
Nie można powiedzieć który gainer lepszy, bo to w ogóle żle.
MassXXL to gainer a Hardmass to bula. Nie wiemy jak wyglądasz, sam musisz wybrać, czy masz co rzeźbić czy nie..
zapytajnik
20-08-07, 12:24
witam...
ja tez bralem mass xxl i jestem zadowolony z efektow ale rowniez poszlo mi troche w brzuszek...co byscie mi poradzili?kupic znowu mass xxl?? a moze cos innego? a moze jakies bialko;>??
P.S. SEBAN...bylbym wdzieczny jakbys napisal mi potem o efektach na Biogenix Monster Mass
pozdro
Ok Zapytajnik,napisze po skończeniu jak poszło.Mam jeszcze do tego Prolongatum(bialko),tez z Biogenixa.Powinno cos przybyć,mam nadzieje he he!