PDA

Zobacz pełną wersję : HMB, a może coś innego.

HuGsoN
07-08-07, 23:15
Witam. Właśnie zakonczyłem cykl 6-cio tygodniowy na redukcję wagi.
Ćwiczyłem A6W i doszedłem do końca. Jadłem mało, nie więcej niż 1000 kcal na dzień. Siłownia na rzeźbę 5 razy w tygodniu. Sporo rowerku.

Suple: Trec Fat killer 455 ml i L- karnityna z green tea 180 caps.

Schudłem <b>16 kg</b> i jestem szczęśliwy :) Dzięki za wcześniejsze porady, dzięki wam się to w wielkim stopniu udało :)

Waga obecna 105 kg, waga przed 6-cioma tygodniami 121- 122 kg.

Oto mój problem:

Nie wiem co wziąść na następny suplement.
Mam zamiar jeszcze troszkę zwalić kilogramów i złapać troszkę rzeźby.
Może być również i siła.

Proszę o polecenie mi jakiegoś dobrego suplementu, cena nie gra roli.
Z góry serdecze dzięki, myślę, że się nie zawiodę. Pozdro..:)

u.waw.pl
08-08-07, 15:18
Przesadziłeś z obcięciem kcal, na dłuższą metę tego nie wytrzymasz. Kup taurynę i Olimp TSE.

ewerest2
08-08-07, 15:22
hmm.. nie miałem do czynienia z takimi odzywkami. Jedyne co zauważyłem to to ze po Thermo Speed ładnie schodzi waga. Kolega z siłki bierze. Zajebiście sie poci.

ewerest2
08-08-07, 15:33
Własnie przeczytałem artykuł "Przyszłość bez tłuszczu" jest tu opisany taki preparacik: "CleanBurexin". Z tego co piszą to zarąbista sprawa i cena dosyć niska. To moze to weź. Poczytaj sobie o tym, moze sie przyda.

pozdro

ewerest2
08-08-07, 15:39
Jest jeszcze coś takiego jak "Fat Killer".

u.waw.pl
08-08-07, 18:42
Używaj opcji "edytuj", żeby nie śmiecić w temacie.

HuGsoN
08-08-07, 21:43
Dzięki za pomoc.
Co powiecie o takim zestawieniu:

HMBOLON NX Olimp 360 capsów.
Trec CleanBurexin 90 capsów.

?????????

u.waw.pl
08-08-07, 22:15
HMBOLON nie wnosi nic nowego, końcówka nazwy ma sugerować, że jest mocne jak SAA, no ale cóż tylko nazwa. Clenburexin niby jak Clenbuterol, ale oczywiście tylko z nazwy.

HuGsoN
08-08-07, 22:28
To zróbmy tak:
- Napisz mi 2 suplementy, które najlepiej żebym kupił.
Tauryna i TSE jest tylko na zwalenie masy, ja chce też trochę rzeźby i siły.

Pozdro

Perum
09-08-07, 10:23
Jaki TS przecież tego nawet do Clenburexinu nie można porównać
Poza tym na 100% musisz zwiększyć kaloryczność diety i kup sobie jakieś aminokwasy rozgałęzione BCAA do tego porządny preparat witaminowy i CLA, które ma bardzo szerokie zastosowanie (między innymi zadba o elastyczność skóry, która może nie najlepiej wyglądać po utracie tak dużej wagi)
Po za tym przy intensywnym treningu, tak dużej wadze wyjściowej i tak źle zbilansowanej diecie większość ubytku twojej wagi to niestety masa mięśniowa choć preparaty, które brałeś to fajne spalaczyki.
Kto Ci doradził taką kaloryczność??

u.waw.pl
09-08-07, 10:42
Nie możesz jednocześnie redukować i zwiększać siłę. Jeżeli zrzucisz tłuszcz to jednocześnie pokaże się rzeźba, musisz zadbać o to by nie spalały się mięśnię. Tak jak wczesniej napisałem TSE + tauryna i duże ilości białka w diecie.

HuGsoN
09-08-07, 13:27
A czy starczy 90 capsow TSE ?

HuGsoN
09-08-07, 13:34
Posłucham się u.waw.pl i wezmę to co polecasz. Tylko napisz mi jeszcze ile capsow tse i ile tauryny i jakiej.

u.waw.pl
09-08-07, 13:51
TSE:

90 MegaCapsów starczy. Zacznij od dwóch kapsułek dziennie. Jedna od razu po przebudzeniu, druga w środku dnia. Jeżeli będziesz odczuwał małe efekty zwiększ do 3 kapsułek.

Tauryna:

120 MegaCapsów z Vitalmax'a wystarczy. Po przebudzeniu kapsułka, po treningu kapsułka i przed snem kapsułka.

HuGsoN
09-08-07, 20:50
TSE:

90 MegaCapsów starczy. Zacznij od dwóch kapsułek dziennie. Jedna od razu po przebudzeniu, druga w środku dnia. Jeżeli będziesz odczuwał małe efekty zwiększ do 3 kapsułek.

Tauryna:

120 MegaCapsów z Vitalmax'a wystarczy. Po przebudzeniu kapsułka, po treningu kapsułka i przed snem kapsułka.
Dzięki wielkie ziomal. Już zamawiam :)