Zobacz pełną wersję : HMB, a może coś innego.
Witam. Właśnie zakonczyłem cykl 6-cio tygodniowy na redukcję wagi.
Ćwiczyłem A6W i doszedłem do końca. Jadłem mało, nie więcej niż 1000 kcal na dzień. Siłownia na rzeźbę 5 razy w tygodniu. Sporo rowerku.
Suple: Trec Fat killer 455 ml i L- karnityna z green tea 180 caps.
Schudłem <b>16 kg</b> i jestem szczęśliwy :) Dzięki za wcześniejsze porady, dzięki wam się to w wielkim stopniu udało :)
Waga obecna 105 kg, waga przed 6-cioma tygodniami 121- 122 kg.
Oto mój problem:
Nie wiem co wziąść na następny suplement.
Mam zamiar jeszcze troszkę zwalić kilogramów i złapać troszkę rzeźby.
Może być również i siła.
Proszę o polecenie mi jakiegoś dobrego suplementu, cena nie gra roli.
Z góry serdecze dzięki, myślę, że się nie zawiodę. Pozdro..:)
Przesadziłeś z obcięciem kcal, na dłuższą metę tego nie wytrzymasz. Kup taurynę i Olimp TSE.
hmm.. nie miałem do czynienia z takimi odzywkami. Jedyne co zauważyłem to to ze po Thermo Speed ładnie schodzi waga. Kolega z siłki bierze. Zajebiście sie poci.
Własnie przeczytałem artykuł "Przyszłość bez tłuszczu" jest tu opisany taki preparacik: "CleanBurexin". Z tego co piszą to zarąbista sprawa i cena dosyć niska. To moze to weź. Poczytaj sobie o tym, moze sie przyda.
pozdro
Jest jeszcze coś takiego jak "Fat Killer".
Używaj opcji "edytuj", żeby nie śmiecić w temacie.
Dzięki za pomoc.
Co powiecie o takim zestawieniu:
HMBOLON NX Olimp 360 capsów.
Trec CleanBurexin 90 capsów.
?????????
HMBOLON nie wnosi nic nowego, końcówka nazwy ma sugerować, że jest mocne jak SAA, no ale cóż tylko nazwa. Clenburexin niby jak Clenbuterol, ale oczywiście tylko z nazwy.
To zróbmy tak:
- Napisz mi 2 suplementy, które najlepiej żebym kupił.
Tauryna i TSE jest tylko na zwalenie masy, ja chce też trochę rzeźby i siły.
Pozdro
Jaki TS przecież tego nawet do Clenburexinu nie można porównać
Poza tym na 100% musisz zwiększyć kaloryczność diety i kup sobie jakieś aminokwasy rozgałęzione BCAA do tego porządny preparat witaminowy i CLA, które ma bardzo szerokie zastosowanie (między innymi zadba o elastyczność skóry, która może nie najlepiej wyglądać po utracie tak dużej wagi)
Po za tym przy intensywnym treningu, tak dużej wadze wyjściowej i tak źle zbilansowanej diecie większość ubytku twojej wagi to niestety masa mięśniowa choć preparaty, które brałeś to fajne spalaczyki.
Kto Ci doradził taką kaloryczność??
Nie możesz jednocześnie redukować i zwiększać siłę. Jeżeli zrzucisz tłuszcz to jednocześnie pokaże się rzeźba, musisz zadbać o to by nie spalały się mięśnię. Tak jak wczesniej napisałem TSE + tauryna i duże ilości białka w diecie.
A czy starczy 90 capsow TSE ?
Posłucham się u.waw.pl i wezmę to co polecasz. Tylko napisz mi jeszcze ile capsow tse i ile tauryny i jakiej.
TSE:
90 MegaCapsów starczy. Zacznij od dwóch kapsułek dziennie. Jedna od razu po przebudzeniu, druga w środku dnia. Jeżeli będziesz odczuwał małe efekty zwiększ do 3 kapsułek.
Tauryna:
120 MegaCapsów z Vitalmax'a wystarczy. Po przebudzeniu kapsułka, po treningu kapsułka i przed snem kapsułka.
TSE:
90 MegaCapsów starczy. Zacznij od dwóch kapsułek dziennie. Jedna od razu po przebudzeniu, druga w środku dnia. Jeżeli będziesz odczuwał małe efekty zwiększ do 3 kapsułek.
Tauryna:
120 MegaCapsów z Vitalmax'a wystarczy. Po przebudzeniu kapsułka, po treningu kapsułka i przed snem kapsułka.
Dzięki wielkie ziomal. Już zamawiam :)