PDA

Zobacz pełną wersję : Cell Pump+TCM Olimp+Mass XXL+witaminy

Mario902
26-07-07, 17:54
Witam,
mam do dyspozycji:
-Cell Pump 665g
-Olimp TCM (tutaj musze zakupic ale niewiem ile bedzie potrzebne co cyklu)
-Mass XXL 3kg

I chcialbym prosić o pomoc JAK DAWKOWAĆ w/w sumplami, oraz ile bedzie mi potrzebne kapsow olimpa TCM (do kupienia jest 150 lub 300). Prosilbym o rozpiske, oczywiscie odwdziecze sie SOG'ami :)

A takze mam drobna watpliwosc... otoz nurtuje mnie pytanie czy ten cykl zastosowac w treningu na mase czy na sile?

Z gory bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedzi :)

KABANOSS
27-07-07, 20:12
To nie sa przypadkiem 2 jablczany kreatyny ? :|

maurycy333
27-07-07, 21:43
bez sensu połączenie bo cp zawiera jabłczan więc takie połączenie nic ci nie da.
jakie masz cykle za sobą jaki staż jak dietka odp na te pytanka to pomogę ci coś wybrać odpowiedniego.
pozdr

bob3k
28-07-07, 13:47
Gainera 3 kg?? no to ladne musisz miec zapotrzebowanie na bialko jezeli masz diete oczywiscie bo jak nie to nawet nie bierz tego zestawu,,, pozatym zalezy czy brales wczesniej jakies suple...

Mario902
28-07-07, 14:07
maurycy333---- wlasnie zaciekawilo mnie to polaczenie bo czytalem na forum bardzo duzo tematow z polaczeniem CP+TCM olimpowskim lub CP z mono... za sobota mam dwa cykle z kreatyna Crea Alkatech ;p jezeli chodzi o kreatyny. staż ponad rok (kilka miesiecy ponad). Dieta oczywiscie jest ale bardziej bialkowa (jogurty, serki, mleko to codziennosc) natomiast wegli uwazam ze mam za malo dlatego dodatek mass xxl :)

Chcialbym zauwazyc iż zalezy mi na masie, zwiekszeniu objetosci miesni. Apropo jak macie jakies wyprobowane dobre plany treningowe na mase z sila to podajcie linki- bo duzo czytam o tych wszystkich planach, jednakze w wiekszosci sa to propozycje uzytkownikow czesto niewyprobowane. Ale to tak poza temate, oczywiscie byłbym dozgonnie wdzieczny za pomoc :)

bob3k---- ladne zapotrzebowanie to ja mam ale na wegle. mass xxl to tylko 20g bialka. wczesniej tak bralem sumple. Bulka, Hi teca poteiny 80, hmb amino i inne ;p w ciagu kilkunatu miesiecy przygody z silka troche (nie duzo az tak) tego bylo.

Pozdrawiam i miłego weekendu

maurycy333
28-07-07, 17:59
jak chcesz to możesz dorzucić mono bo jabłczanu nie warto i powinno być spoko.
A i dokup sobie jakieś szybkie węgle po treningowe np carbo.
A jeśli chodzi czy na masę czy na siłę to leć na klatę na siłę a resztę normalnie i będziesz zadowolony bo i wpadnie pare kilo w wycisku i masa też skoczy.

maurycy333
28-07-07, 22:00
zrób tak jak ci napisałem wyżej i będzie ok