Zobacz pełną wersję : tribusteron, nie za mocny? moze cos innego!
siemka , niedługo bede konczył cykl z monohydrantem kreatyny i zastanawiam sie co zakupic, oprócz kreatyny biore jeszcze gainera 737 (wiem ze zły wybór), zastanawiałem sie nad tribusteronem z olimpu albo treca, tylko ze słyszałem od znajomych ze jest to dosyc mocna odzywka i podchodzi juz pod anabole, a poza tym jest dosyc droga, z tego co czytałem trzeba brac ja 6 tygodni wiec nie jest to takie tanie, co sądzicie o tym tribusteronie, a moze macie inne propozycje! z gory dzieki za odpowiedzi!
Jak masz nadmiar masy to HMB może? A tak to animki możesz brać, albo pożądnego gainera.
Tribulus z Olimpu taki mocny?Hmmm nie wierze :)
staz i dotychczasowa suplementacja
Żaden środek dopingujący legalnie dostępny (poza kreatyną) nie jest mocny.
co do stazu to od kiedy pierwszy raz poszedłem na siłownie to około 6 lat:), ale w tym czasie nie cwiczyłem ciągle, 1,5 roku cwiczenia i poł roku nie itd. w tym okresie zjadłem juz kilka opakowan kreatyny i troche białek, teraz juz od ok. 4 miechów cwicze regularnie i w tym okresie miałem juz tcm i gainera, teraz własnie koncze z monohedrantem kreatyny i zastanawiam sie co kupic. z wymiarów to sie nie mierzyłem za bardzo, wzrost 186, waga 83 kg, biceps 37,5, obwód kaltki piersiowej 119, tyle wiem wiec troche masy mógłbym jeszcze złapac, tylko zaznaczam ze nie daze do budowy pana coleman'a, raczej chodzi mi o sylwetke atlety.