Zobacz pełną wersję : Białko i węgle
Szukam dobrych jakościowo produktów - carbo i białka. Ewentualnie moje drugie pytanie czy lepsze jest stosowanie gainerka czy oddzielnie carbo i białko.
Cena gra drugorzędną rolę.
carbo jest dobre w porcji z kreatyna, i przed w trakcie i po treningu. W celu uzupełnienia diety nie opłaca się rodzielać (duzo zabawy i komplikacje)
6tematów niżej :
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=5386
Moze coś ci pomoże.
Ew. mozesz kupic gainera i do tego 1-2kg carbo do kreatynki jezeli zamierzasz, bo inaczej to ...
Kupujac carbo i bialko zaplacisz wiecej, ale bedziesz mial wiecej weglowodanow niz bialka, wiec jak masz szybka przemiane materii to dobre rozwiazanie, ale z carbo nie nalezy przesadzac bo bedziesz tak wygladal ()
sofok666 :D co miałes na mysli ()?? :) co az tak pojdzie mu na brzuszek:>?:P
Jak za duzo bedzie szamal to na pewno.
CArbo bierze sie 70% swojej wagi.[g]
() czyli okrągly brzuszek:p
Carbo jest dobre jak sie dobrze stosuje... do kretki to fajna sprawa. Ale uzupelnienie dietki to tez moze byc, Ostatnio analizowalem, co sie bardziej oplaca i jak rozdzielasz to masz wiecej wegli, a jak gainer (gainer1,mass) to wiecej bialka.
Trec wypuscil smak brzoskwiniowy carbo :D
Jako że mam ultra szybka przemiankę materii to może wezme gainerka i do tego będę dodatkowo troche brał carbo.
Carbo brałem biogenixa. Gainera wziąć Mass XXL czy jest coś lepszego?
No to jest dobre rozwiązanie, do którego doszedłęm. Carbo zajadaj w okresie około treningowych i jezeli jakis sport uprawiasz i czujesz sie zmeczony itp tj. regeneracja-orzezwienie. MassXXL dobry, poszukaj do forum jak nie wiesz powpisuj pare fraz i tam jest pelno tematow.