Zobacz pełną wersję : Gainer + białko czy sam top mass?
Mam pytanie... czy po treningu lepiej brać top mass czy najpierw gainerka a po ok godzince białko? Bo mam tak dzień zawalony że odrazu po siłce musze isc do roboty wiec nie ma czasu wskoczyc do domu i zrobic sobie białko czy w takim razie top mass odrazu po treningu ma to samo działanie czy nie polecacie?
ja bym bral carbo 1g/kg+białko ok. 30g
ale te biako gdzies godznine po gainerze ? :> a i dzieki ze sie tak duzo ludzi wypowiada super :) :/
ja biore g po treningu
bialko na noc
zreszta wszytsko zalezy od brakow w diecie
btw polecam opcje szukaj takich pytan bylo juz chyba troche
Po co kupować gainera i białko ? Lepiej jest mieć Carbo i białko i wtedy odpowiednio dozować, ale nieważne.
Trochę nie rozumiem, czemu dalej pytasz skoro tom Ci odpowiedział. W gainerze też jest białko.
Pyta bo jedna odp to za malo. Lepiej miec piec roznych ;)
u.waw.pl - Dzieks wlasnie sie zastanawialem, bo chcialem tak zrobic, ale nie bylem pewny, sog
No tak pewno żeby miec 100 różnych... może chce poczytać niektórych mądrych takich jak ty :/ .. a ty może sie nigdy nikogo o nic nie pytałeś no nie heh żenada... i czytaj do końca... mówiłem że słyszałem że białko najlepiej brać ok 50 po gainerze a gainer odrazu po siłce dlatego mam dylemat czy top mas można brać odrazu po siłce...
niektórym to trzeba tłumaczyć 5 razy ale cóż :)
proste lepiej poznać opinie kilku osób normalnych niż 1 zawsze idzie wybrać z nich najlepsze połączenie oczywiście jeśli ktoś umie je wybrać jeszcze pozdrawiam i dzieki za pomoc wszystkim :)