Zobacz pełną wersję : Dobre czy złe??
Cell Pump-665g
Ostrowia WPC 80 -1800g
Co o tym myslicie?
do tej ostrovi to nie jestem przekonany........ ale cp podobno zajebisty jest
Jeżeli dla Ciebie to złe.
A czemu złe??
Moim zdaniem dobre:)
Ostrowia jest dobra i ma dobre efekty:)Mój brat brał z kuzynem i sobie chwalą i sa wyniki.
A co do Cp to tez jest wyjebisty :)Moj brat brał i biceps o 3cm mu podskoczył!!
Ze bratu podeszło to nie znaczy, że tobie też.
Ty chyba jesteś świerzo po pierwszym cyklu kretynki?
Cell Pump wyjebisty, do wpc dokup Gainera i Krete MONO
Nie ,nie jestem po cyklu Kreatynowym:)
Gainer i Krete Mono juz mnie nie stac:)
Ale spróboje kupić krete bo gainera niema szans!!
jak nigdy nie barłes kreatyny to nie ma sensu brac Cell pumpa
Jak wyżej. Ale ja spostrzegawczy:p a czemu? Poszukajcie w tematach, pyta sie co mu doradzic, a potem wszystko i tak w las idzie !!!!! WRrrr, Ja bym dał ostrzeżonko za zawracanie dupy!
Ciekawe kazdy taki madry jest:) A pokaż swoje foto klaty albo bicepsa:P
Cp mozna na 1 cykl ale po co...?
zgred lubisz takie foty co???:)
nie no zartowalem:)
sofok ma racje dla Ciebie cp odpada.Jablczan na 1 cykl na krecie to zdecydowanie zly pomysl.A co do ostrowii to polecam.
Nie lubię:) ale niektórzy wogule są takie placki nigdy nic nie probowali a daja posty:)
Na pewno jestem ładniej zbudowany od Ciebie kurko :)
sofok nie mówie ze akurat ty ale zdazają sie tacy ludzie!!
A po twoich wypowiedziach wydaje mi sie ze jestes juz doswiadczonym zawodnikiem w tej dziedzinie:) A co do tematu to CP juz mam w domu tylko ostrowie musze dokupić:)
Kreatyne brałem kiedys przez miesiąc :)
Jakies 2 miechy temu wiec odstęp był:)
Nie jestem aż tak doświadczony mocno, ale wiem conieco chyba:p
Jak masz kase to dokup jakieś carbo do tego i dieta bogata w węglowodany.
CP bezsensu, a pozatym jedna puszka nie styknie ci na cykl. Nie rozumiem twoejgo pytania wogole, po oc je zadajesz skoro i tak nie masz zamiaru sie z nikim zgodzic??? Nie bierz teraz tego CP, zostaw je sobie na 4 cykl, a 3 pierwsze pojedz na zwyklym mono. Zamiast tej Ostrowii, ktora jest zajebistym bialeczkiem kup lepiej jakis gainer, dam sobie uciac jajko, ze nie jestes jeszcze WIELKA BESTIA i twoje potrzeby na bialko spokojnie idzie zaspokoic z jedzenia. W gainerze masz pelen kompleks szybkowchalnialnych wegli, takze zakup jakies 5 kg gainera, np Mass XXL z Treca, do tego jakies 400 gram zwyklego mono i jazda. Ale pewnie i tak zrobisz swoje... Pozdro
serio nie oplaca sie odrazu na CP jechac pierw 2 cykle mono potem 1 cykl Kre Alakalyn i potem cp
a co do ostrowii to chyba robili jakis czas temu testy tego bialka-ma ktos moze linka z wynikami tego testu?
Widziałem własnie ze jest najlesza:)
Nie zostawie Cp:)
Wiec co proponujecie zebym teraz sobie zrobil za cykl??
Kurde nic nie czaje z tego postu powyzej. Co wiedziales, ze jest najlepsza? Wezmiesz czy nie wezmiesz teraz CP?? Pisz tak zeby szlo zrozumiec
Wiedziałem ze Ostrowia jest najlepsza:) Robiono badania i okazało sie ze ostrowia jest najlepsza gdyż inne firmy pisału na ulotkach ze jest duzo białka w 100g a bylo znacznie mnie ostrowia jako jedyna miała prawie idealne porównanie badan z napisem na ulotce:)
Teraz nie bede brał Cp:) Wiec co proponujecie:)
Przeczytaj mojego pierwszego posta do cibie na stronie 2. To jest to co ja ci proponuje
Ja też pisałem co ci proponuję poszukaj. A pozatym ostrowia nie jest "najlepsza" chyba co???
No najlepsza z wszytskich nie:)
Ale jest najlepsza z tych tanich:)
Więc tak:) Mam juz kretke mono:) Wystarczy mi na jeden miesiąc. A co dalej proponujecie??
cykl na mono kreatyna zielona vitalmax + gainer + tauryna i glutamina :)
Wiem :)
Ale co po tym cyklu?? Bo mam jeszce CP??