PDA

Zobacz pełną wersję : pytania o ginekomastie

turek019
13-06-07, 18:20
Witam. Mam pare pytań na temat ginekomasti.

1.Czy po metanabolu ma sie duże prawdopodobieństwo dostania ginekomasti? Chodzi mi tu o odpowiedź na podstawi waszego doświadczenia i znanych wam przypadków.

2. Czy są predyspozycje do ginekomasti? Np. już sie ją kiedyś miało , wiek itp.

3. Po omce czy metce jest większe prawdopodobieństwo wystąpienia ginekomasti?

4. Czy jeżeli rozpozna sie pierwsze objawy ginekomasti i odstawi mete to ona nie będzie już postępować??

Z góry dzięki za odpowiedź.

Młody_00
14-06-07, 15:06
przy cyklu z mety czy omy jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie gino, ale od tego jesl nolva dziala zapobiegawczo i zareczj nie powinna sie pojawic

vold
14-06-07, 15:47
Wszystko zależy też od tendencji do gino jeden ma po byłe czym a drugi po naprawde dużych dawkach testosteronu czyli środków androgennych chodz meta też jest androgenna i anaboliczna więc ryzyko też jast, ale zawsze można zapobiegać gino lekkimi dawkami nolway np 10mg dziennie, lub zaryzykować i mieć w gotowości tylko wtedy w razie wystąpienia trzeba zastosować większe dawki.
Z własnego wieloletniego doświadczenia musze powiedzieć oczywiście u mnie że gino lubi wystąpić przy dużych dawkach testo ale już najszybciej i w największym stopniu gino u mnie występuje po mieszankach testo typu omka, susta.

Smug
14-06-07, 18:42
A tak zapytam w tym temacie.Wiadomo przy gineko sutek przy dotknięciu boli.U mnie one tez troche za bardzo wystają i mam takie zgrubienie pod nimi, ale mogę je swobodnie dotykac,gniesc itp.To znaczy ze nie mam gineko??? To, ze one teraz wystają to objaw dojrzewania,lekkiego zatłuszczenia oraz tego, ze nie mam
ich małych (chodzi mi o ogolną wielkośc sutka)??

turek019
14-06-07, 20:22
wiem że nolva działa zapobiegawczo tyle że raczej jej niebędę miał. a tak sie spytałem czy ginekomastia dość często występuje po metce. sam zastanawiam sie nad dawka 15mg góra 20mg ED. to taka lżejsza dawka więc chyba raczej nie powinno być problemów ale to różnie bywa. musze sprawdzić jak taka dawka podziała a jak będą jakieś objawy ginekomasti to odłoże i wredy postaram sie o nolve.

Młody_00
14-06-07, 22:40
nie ma sensu przerywac cyklu jak wystąpi gino, trzeba to wyleczyc jak sie zacznie pojawiac i po klopocie. Jesli masz sklonnosci do gino to bedziesz mial i po metce. Wes, a sie przekonasz, nikt ci nie powie czy bedziesz mial na pewno czy tez nie