Zobacz pełną wersję : Pomocy ja chce!!!!!
Witam mam problem a w zasadzie wielki zaczalem cwiczyc 5 miechow temu i chce zaczac brac Metanabol ale gdy probowalem to robic 4 miesiace temu to po kilku tabletkach zaczely mnie nawalac jelita i mialem troche niestrawnosci. Jesli ktos moze mi powiedziec jak wyzbyc sie tych skutkow niewiem co ja robilem zle moze brakowalo mi jakichs witamin czy cos w tym stylu prosze pomcy. :twisted: :evil:
CreativePL
28-05-07, 15:18
jezu...OMG..itd itd wez zaczni moze od odrzywek kreatyna (choc troszke za wszczesnie ale lepiej tak niz metke) jakies bialko gainer itd itd
A sorka zapomnialem lato si ezbliza i trzeba jakos wygladac... :???:
Reakcja twojego organizmu moze swiadczyc o nadwrazliwosci na lek-w takim wypadku branie metanabolu moze sie skaczyc trwałym uszkodzeniem narządow to bardzo niebezpieczne!!!
J/W jezeli takie wystapily objawy metke sobie PODARUJ!!!!mogla to byc rowniez mega wyjebka ale dla swojego zdrowia niebierz metki!!!!!!!!!!!!!!1
A jeszcze jestem pewny że osłonek przy tym nie było żadnych.
A jaką brałeś mete ?
Może jakąś trefną załatwiłeś.
Takie coś nie powinno mieć miejsca.
Dziwne :neutral:
Nowiec tak zaczne jeszcze raz aby wszystkiego sie dowiedziec dokladnie.
Zaczolem cwiczyc od polowy stycznia nie bralem niczego pod koniec lutego wziolem mete + witaminy z grupy B oraz jadlem na noc hepatil (pewnie tu byl jakis blad) zjdlem 12 tabletek i musialem skonczyc z wczesniej wymienionych powodow. Odczekalem 2 tygodnie zaczolem brac kreatyne (ok 60) nastepnie bralem TCM jablczan kretyny (ok 150) pigulek potem byla przerwa 2 tygodnie i zaczolem brac nitrobolon (ok 150) przytylem na tym wszystkim jakies 8 kg. Teraz chcialbym wziasc 50 tablet metanabolu tak gdzies pod koniec czerwca jednak boje sie ze moze sie to wszystko powtorzyc dlatego prosze o dobre rady.
Mietke mialem holenderska. Niewiem mze brakowalo mi jakichs witamin kilku moich znajomych tez to bralo i nic im nie bylo.
(sory za brak znakow ale zrypaly mi sie sterowniki od klawiatury.)
:roll:
Jak bardzo chcesz to to może przed braniem dla pewności kup sobie jakiś lek aby odnowić florę bakteryjną jelit. I nie kupuj tej metki tylko Ruską albo polską.
Możesz też kupić coś na żołądek.
Mogl bys podac mi jakies nazwy tych lekow to jest moja ostatnia szansa na na wziescie tego jesli dalej bedzie to wystepowalo to koncze jak najszybciej nie jestem szalony.haha :razz:
Nie pamiętam już jak one się nazywały zapytaj się w aptece to ci powiedzą.
Nie pamiętam już jak one się nazywały zapytaj się w aptece to ci powiedzą. Niby wiesz co nieco o koksach a niepamietasz nazwy podstawowych preparatow?????
To są leki na jelita a nie koksy po za tym nie muszę znać nazw.
Może Ty podasz nazwy jak jesteś taki obeznany.
Mietek_1, widze ze upierasz sie przy mecie niestety 100 na cykl to minimum!!
Jesli chcesz koniecznie wziasc to nie ruską najlepiej Polska z jelfy ,badz Holenderska która tez ma dobra opinie.
Z profilaktyki jaka mozesz zastosowac to tydzien przed cyklem to jesc "silimarol" 2ED
Pozniej podczas cyklu 1-do kazdej metki oraz :
Cynk.
Koenzym Q-10
Witamina C
Tran
Aspargin
Hepatil jest po cyklu na regeneracje!!!
Jesli mimo wszystko bedzie Cie bolec to- zrezygnuj i udaj sie do lekarza lub farmaceuty :wink:
Jajkowiec nie pisz głupot bo aż serce boli.
No jajcarzu powiem Ci że masz jaja bo dalej upierasz się przy tej mecie. Te objawy moga się skończyć dla Ciebie tragicznie bo przerodzą się np w ostre zapalenie jelit, owrzodzenia lub coś jeszcze gorszego. Ale co tam masz 18 lat a przecież ludzie zaczynają chorować dopiero po pięćdziesiątce, uważaj tylko żeby Twoja przygoda z kulturystyką nie skończyła się dla Ciebie zbyt wcześnie.