PDA

Zobacz pełną wersję : Pomocy ja chce!!!!!

Mietek_1
28-05-07, 13:42
Witam mam problem a w zasadzie wielki zaczalem cwiczyc 5 miechow temu i chce zaczac brac Metanabol ale gdy probowalem to robic 4 miesiace temu to po kilku tabletkach zaczely mnie nawalac jelita i mialem troche niestrawnosci. Jesli ktos moze mi powiedziec jak wyzbyc sie tych skutkow niewiem co ja robilem zle moze brakowalo mi jakichs witamin czy cos w tym stylu prosze pomcy. :twisted: :evil:

CreativePL
28-05-07, 15:18
jezu...OMG..itd itd wez zaczni moze od odrzywek kreatyna (choc troszke za wszczesnie ale lepiej tak niz metke) jakies bialko gainer itd itd

A sorka zapomnialem lato si ezbliza i trzeba jakos wygladac... :???:

brodawid
28-05-07, 17:56
Reakcja twojego organizmu moze swiadczyc o nadwrazliwosci na lek-w takim wypadku branie metanabolu moze sie skaczyc trwałym uszkodzeniem narządow to bardzo niebezpieczne!!!

wolak
28-05-07, 18:57
J/W jezeli takie wystapily objawy metke sobie PODARUJ!!!!mogla to byc rowniez mega wyjebka ale dla swojego zdrowia niebierz metki!!!!!!!!!!!!!!1

vold
28-05-07, 21:41
A jeszcze jestem pewny że osłonek przy tym nie było żadnych.

Jajkoniec
28-05-07, 23:19
A jaką brałeś mete ?
Może jakąś trefną załatwiłeś.
Takie coś nie powinno mieć miejsca.
Dziwne :neutral:

Mietek_1
29-05-07, 16:00
Nowiec tak zaczne jeszcze raz aby wszystkiego sie dowiedziec dokladnie.
Zaczolem cwiczyc od polowy stycznia nie bralem niczego pod koniec lutego wziolem mete + witaminy z grupy B oraz jadlem na noc hepatil (pewnie tu byl jakis blad) zjdlem 12 tabletek i musialem skonczyc z wczesniej wymienionych powodow. Odczekalem 2 tygodnie zaczolem brac kreatyne (ok 60) nastepnie bralem TCM jablczan kretyny (ok 150) pigulek potem byla przerwa 2 tygodnie i zaczolem brac nitrobolon (ok 150) przytylem na tym wszystkim jakies 8 kg. Teraz chcialbym wziasc 50 tablet metanabolu tak gdzies pod koniec czerwca jednak boje sie ze moze sie to wszystko powtorzyc dlatego prosze o dobre rady.
Mietke mialem holenderska. Niewiem mze brakowalo mi jakichs witamin kilku moich znajomych tez to bralo i nic im nie bylo.
(sory za brak znakow ale zrypaly mi sie sterowniki od klawiatury.)
:roll:

Jajkoniec
29-05-07, 16:07
Jak bardzo chcesz to to może przed braniem dla pewności kup sobie jakiś lek aby odnowić florę bakteryjną jelit. I nie kupuj tej metki tylko Ruską albo polską.
Możesz też kupić coś na żołądek.

Mietek_1
29-05-07, 16:39
Mogl bys podac mi jakies nazwy tych lekow to jest moja ostatnia szansa na na wziescie tego jesli dalej bedzie to wystepowalo to koncze jak najszybciej nie jestem szalony.haha :razz:

Jajkoniec
29-05-07, 16:42
Nie pamiętam już jak one się nazywały zapytaj się w aptece to ci powiedzą.

wolak
29-05-07, 17:24
Nie pamiętam już jak one się nazywały zapytaj się w aptece to ci powiedzą. Niby wiesz co nieco o koksach a niepamietasz nazwy podstawowych preparatow?????

Jajkoniec
29-05-07, 17:57
To są leki na jelita a nie koksy po za tym nie muszę znać nazw.
Może Ty podasz nazwy jak jesteś taki obeznany.

brodawid
29-05-07, 18:54
Mietek_1, widze ze upierasz sie przy mecie niestety 100 na cykl to minimum!!

Jesli chcesz koniecznie wziasc to nie ruską najlepiej Polska z jelfy ,badz Holenderska która tez ma dobra opinie.

Z profilaktyki jaka mozesz zastosowac to tydzien przed cyklem to jesc "silimarol" 2ED
Pozniej podczas cyklu 1-do kazdej metki oraz :
Cynk.
Koenzym Q-10
Witamina C
Tran
Aspargin

Hepatil jest po cyklu na regeneracje!!!

Jesli mimo wszystko bedzie Cie bolec to- zrezygnuj i udaj sie do lekarza lub farmaceuty :wink:

vold
29-05-07, 22:12
Jajkowiec nie pisz głupot bo aż serce boli.

Pavko
01-06-07, 15:04
No jajcarzu powiem Ci że masz jaja bo dalej upierasz się przy tej mecie. Te objawy moga się skończyć dla Ciebie tragicznie bo przerodzą się np w ostre zapalenie jelit, owrzodzenia lub coś jeszcze gorszego. Ale co tam masz 18 lat a przecież ludzie zaczynają chorować dopiero po pięćdziesiątce, uważaj tylko żeby Twoja przygoda z kulturystyką nie skończyła się dla Ciebie zbyt wcześnie.