PDA

Zobacz pełną wersję : POLICJA

PUDZIAN:)
22-05-07, 16:56
hej
czy jest tu jakis policjant na forum lub ktos kto chce zostac policjhantem....chętnie z taką osobą pogadam..........bo zamierzam isc do sluzby kandydackeij do policji.......czekam na odpowiedzi lub jezeli wolisz to moj nr gg: 5144851

rafalkomando
22-05-07, 17:25
do której klasy obecnie chodzisz czy skończyłeś szkole? pasują studia lub szkoła wojskowa tak jak moja siostra

22-05-07, 19:11
skonczyłem teraz szkołe

rafalkomando
22-05-07, 22:55
no to moze jakies studia policyjne,ochroniarskie? albo oficerka policyjna,wrocław

23-05-07, 09:11
powiem ci ze raczej nie, a nie wiesz jak jest w kandydackiej??
bo jeszcze nie wiem czy tam isc

bartek145
25-05-07, 09:01
Mam pytanie;] chcialbym sie teraz dostac na studia a mianowicie wychowanie fizyczne czy pomoze mi to w tym zeby sie w przyszlosci dostac do policji??
Pozdro

25-05-07, 09:39
wydaje mi sie ze nic ci to nie pomoze

bartek145
25-05-07, 09:47
Tak tez myslalem ale co tam i tak na pojde ze wzgledu na zamilowanie;]
Pozdro

fox
25-05-07, 10:26
Mam pytanie;] chcialbym sie teraz dostac na studia a mianowicie wychowanie fizyczne czy pomoze mi to w tym zeby sie w przyszlosci dostac do policji??
Pozdro
Będziesz miał 3 punkty więcej w klasyfikacji za ukończenie wyższych studiów i zapewne lepszą sprawność fizyczną, która pomoże ci zdać test, jednak najtrudniejsze i najbardziej niezrozumiałe są testy psychologicznie itp - ogólnie to przejść je wszystkie pozytywnie jest niezwykle trudno, a nawet jeśli to zrobisz to może się okazać, że i tak nie mają dla ciebie miejsca i zostaniesz odprawiony do domu....

lukemaster
25-05-07, 21:22
ja zawsze chiałem byc w at....ale to jednak bardzoo duze ryzyko jest...orientuje sie ktos jakie sa wymagania zeby do at sie dostac??

fox
25-05-07, 23:46
hehe nie jest tak prosto - najpierw musisz do policji się dostać ( odsłużyć ileś tam chyba) później jeśli jesteś naprawdę dobry możesz się ubiegać są jakieś testy itd, ale nie jest to wszystko łatwa sprawa...

Wodzek
30-05-07, 19:52
Ja mam zamiar isc do Strazy, tylko ze jedna szkola wyzsza jest w Warszawie ( z tego wzgledu miedzy innymi zaczolem cwiczyc, na poczatku chcialem poprawic kondycje i wogole ale wciagnelo mnie to :lol: ) , zobaczymy jak sie tam nie dostane to pojde do jakiejs szkoly aspiranckiej, a jak nie to moze do policji sie uda, to sa chyba ciekawe zawody , kasy bedzie troche, mundurowka, trzynastki, szybka emerytura , zyc nie umierac :cool:

fox
30-05-07, 20:25
kasy bedzie troche, mundurowka, trzynastki, szybka emerytura , zyc nie umierac

poczytaj sobie wypowiedzi policjantów http://www.ifp.pl/PNphpBB2.phtml a szybko zmienisz zdanie....

tomek.
30-05-07, 22:19
czy ja wiem czy policja ma tak źle

na zarobki funkcjonujące w naszym kraju 2700 PLN jakie zarabia ŚREDNIO policjant to nie tak źle chyba...

fox
30-05-07, 23:20
chyba po 10 latach służby - na początku policjant w naszym kraju zarabia bodajże 800zł

tomek.
30-05-07, 23:21
pojęcia średniej pensji nie znasz
a specjalnie drukowanymi napisałem

fox
30-05-07, 23:41
nie zamierzam się z Tobą kłócić :wink: Jeśli uważasz że policjanci dobrze zarabiają to wstąp do policji to się przekonasz , a podając dane statystyczne podawaj też źródło :wink: Pozdrawiam

tomek.
31-05-07, 08:13
nie ma potrzeby żebym wstępował
na 1 miejsce mają 6 chętnych wiec chyba tak źle nie jest

(dane pochodzą z jakiegoś programu informacyjnego z telewizji)

bocion
31-05-07, 16:59
Jest zle, wiem borozmawialem z dzielnicowym u mnie i z jeszcze jednym pałażem. Obydwaj mowili ze bardzo malo zarabiaja, w granicach 1000-1500. Pytalem tez o szkole wyzsza w szczytnie i powiedzieli ze cholernie trudno sie tam aktualnie dostac. Ponadto dowiedzialem sie ze 2 kumpli jednego z nich zrezygnowalo w trakcie nauki w szczytnie z powodu-uwaga- gnębienia!!! Po prostu nie wytrzymali nerwowo. Takze to dla ludzi inteligentnych(wbrew pozorom i stereotypom) oraz dla ludzi niebywale sprawnych fizycznie(wiele osob wyklada sie wlasnie na tescie sprawnosciowym) i wytrzymalych psychicznie.

Sonny_Black
06-06-07, 07:58

na zarobki funkcjonujące w naszym kraju 2700 PLN jakie zarabia ŚREDNIO policjant to nie tak źle chyba...
srednia nie zla, ale to dlatego ze pewno szefowie zarabiajom po 8 000 a krawezniki i inni po 1000. ale znajdzie mi tera prace gdzie bede od razu zarabial po 2000zl...

ks
06-06-07, 10:37
Ja mam zamiar isc do Strazy
ja tez albo policja albo straż

[ Dodano: 06-06-2007, 10:39 ]

tomek. napisał/a:

srednia nie zla, ale to dlatego ze pewno szefowie zarabiajom po 8 000 a krawezniki i inni po 1000
dokładnie tak

moze troche wiecej....tak okolo 10

vold
06-06-07, 13:43
na 1 miejsce mają 6 chętnych wiec chyba tak źle nie jest nawet i więcej ale nie chodzi tu o kase tylko o czas pracy do emerytury i to jest głównym powodem wstąpienia do policji.