Zobacz pełną wersję : POLICJA
hej
czy jest tu jakis policjant na forum lub ktos kto chce zostac policjhantem....chętnie z taką osobą pogadam..........bo zamierzam isc do sluzby kandydackeij do policji.......czekam na odpowiedzi lub jezeli wolisz to moj nr gg: 5144851
rafalkomando
22-05-07, 17:25
do której klasy obecnie chodzisz czy skończyłeś szkole? pasują studia lub szkoła wojskowa tak jak moja siostra
rafalkomando
22-05-07, 22:55
no to moze jakies studia policyjne,ochroniarskie? albo oficerka policyjna,wrocław
powiem ci ze raczej nie, a nie wiesz jak jest w kandydackiej??
bo jeszcze nie wiem czy tam isc
Mam pytanie;] chcialbym sie teraz dostac na studia a mianowicie wychowanie fizyczne czy pomoze mi to w tym zeby sie w przyszlosci dostac do policji??
Pozdro
wydaje mi sie ze nic ci to nie pomoze
Tak tez myslalem ale co tam i tak na pojde ze wzgledu na zamilowanie;]
Pozdro
Mam pytanie;] chcialbym sie teraz dostac na studia a mianowicie wychowanie fizyczne czy pomoze mi to w tym zeby sie w przyszlosci dostac do policji??
Pozdro
Będziesz miał 3 punkty więcej w klasyfikacji za ukończenie wyższych studiów i zapewne lepszą sprawność fizyczną, która pomoże ci zdać test, jednak najtrudniejsze i najbardziej niezrozumiałe są testy psychologicznie itp - ogólnie to przejść je wszystkie pozytywnie jest niezwykle trudno, a nawet jeśli to zrobisz to może się okazać, że i tak nie mają dla ciebie miejsca i zostaniesz odprawiony do domu....
lukemaster
25-05-07, 21:22
ja zawsze chiałem byc w at....ale to jednak bardzoo duze ryzyko jest...orientuje sie ktos jakie sa wymagania zeby do at sie dostac??
hehe nie jest tak prosto - najpierw musisz do policji się dostać ( odsłużyć ileś tam chyba) później jeśli jesteś naprawdę dobry możesz się ubiegać są jakieś testy itd, ale nie jest to wszystko łatwa sprawa...
Ja mam zamiar isc do Strazy, tylko ze jedna szkola wyzsza jest w Warszawie ( z tego wzgledu miedzy innymi zaczolem cwiczyc, na poczatku chcialem poprawic kondycje i wogole ale wciagnelo mnie to :lol: ) , zobaczymy jak sie tam nie dostane to pojde do jakiejs szkoly aspiranckiej, a jak nie to moze do policji sie uda, to sa chyba ciekawe zawody , kasy bedzie troche, mundurowka, trzynastki, szybka emerytura , zyc nie umierac :cool:
kasy bedzie troche, mundurowka, trzynastki, szybka emerytura , zyc nie umierac
poczytaj sobie wypowiedzi policjantów http://www.ifp.pl/PNphpBB2.phtml a szybko zmienisz zdanie....
czy ja wiem czy policja ma tak źle
na zarobki funkcjonujące w naszym kraju 2700 PLN jakie zarabia ŚREDNIO policjant to nie tak źle chyba...
chyba po 10 latach służby - na początku policjant w naszym kraju zarabia bodajże 800zł
pojęcia średniej pensji nie znasz
a specjalnie drukowanymi napisałem
nie zamierzam się z Tobą kłócić :wink: Jeśli uważasz że policjanci dobrze zarabiają to wstąp do policji to się przekonasz , a podając dane statystyczne podawaj też źródło :wink: Pozdrawiam
nie ma potrzeby żebym wstępował
na 1 miejsce mają 6 chętnych wiec chyba tak źle nie jest
(dane pochodzą z jakiegoś programu informacyjnego z telewizji)
Jest zle, wiem borozmawialem z dzielnicowym u mnie i z jeszcze jednym pałażem. Obydwaj mowili ze bardzo malo zarabiaja, w granicach 1000-1500. Pytalem tez o szkole wyzsza w szczytnie i powiedzieli ze cholernie trudno sie tam aktualnie dostac. Ponadto dowiedzialem sie ze 2 kumpli jednego z nich zrezygnowalo w trakcie nauki w szczytnie z powodu-uwaga- gnębienia!!! Po prostu nie wytrzymali nerwowo. Takze to dla ludzi inteligentnych(wbrew pozorom i stereotypom) oraz dla ludzi niebywale sprawnych fizycznie(wiele osob wyklada sie wlasnie na tescie sprawnosciowym) i wytrzymalych psychicznie.
Sonny_Black
06-06-07, 07:58
na zarobki funkcjonujące w naszym kraju 2700 PLN jakie zarabia ŚREDNIO policjant to nie tak źle chyba...
srednia nie zla, ale to dlatego ze pewno szefowie zarabiajom po 8 000 a krawezniki i inni po 1000. ale znajdzie mi tera prace gdzie bede od razu zarabial po 2000zl...
Ja mam zamiar isc do Strazy
ja tez albo policja albo straż
[ Dodano: 06-06-2007, 10:39 ]
tomek. napisał/a:
srednia nie zla, ale to dlatego ze pewno szefowie zarabiajom po 8 000 a krawezniki i inni po 1000
dokładnie tak
moze troche wiecej....tak okolo 10
na 1 miejsce mają 6 chętnych wiec chyba tak źle nie jest nawet i więcej ale nie chodzi tu o kase tylko o czas pracy do emerytury i to jest głównym powodem wstąpienia do policji.