PDA

Zobacz pełną wersję : Dobre połaczenie?

Maro_18
28-04-07, 19:36
Witam zamierzam po długim weekendzie przykupic sobie taki zestawik:
•Kre-Alkalyn 120kap
•Nitro Bolon II powder 700g
•Hard Mass 2800g
wszystko treca dawkowanie mialo by wygladac następujaco Kre. 4kap dziennie Nitro15g dziennie no i 100g dziennie Hard Massa. Czy jest to dobre połaczenie? kolega z klasy tak mi poradził...Z gory dziekuje za komentarze :cool:

Gures1
28-04-07, 19:39
NITRO II to juz jest raczej przegiecie i strata funduszy!!!co do KA kup soie jakis dobre MONO lepiej,hard masa mozesz zostawic.

Maro_18
28-04-07, 21:01
To co najlepiej wziasc na cykl 30dniowy? A sam nitrobolon II? Kolega go sobie bardzo dobrze chwalił mówił ze to byl jego najlepszy cykl. A czym sie rózni mono od KA? mono lepsze mogłbys mi to jakoś wytłumaczyć bym byl wdzieczny.

Gures1
28-04-07, 21:08
KA to zbuforowany monohydrat poprostu.i wielu ludzi sie na tym juz zawiodlo.a co do nitro 2 to moze jak by kolega sprobowal innego stacku to by mial o wiele lepsze efekty.a czemu tylko na 30dniowy cykl??

duszek244
29-04-07, 10:54
Prawda to zbuforowane mono ale nie mów że nie ma róźnicy bo ja właśnie kończe cykl na kre-alkalyn 2500 megacaps z olimpu i jestem zadowolony wpadło mi 10 kg na klate i już 1 cm w bicu ,a klatke mierzyłem juz w trakcie i 98 ale napewno sie powiększyła bo to widać więc jestem zadowolony... ale jeśli chcesz łączyć z nitro coś to możesz połączyć z mono bo tańsze a też daje dobre rezultaty a i tak wydasz dużo na nitro...ale moim zdaniem lepiej juz połącz mono+CP...to tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz
A co do hard mass do brałem jest dobry w smaku idelna rozpuszczalnośc ale starcza na 20 dni max!

Gures1
29-04-07, 11:45
duszek powiem ci tak.kupilbys sobie sam jakis dobry jabułczan zamiast tego nitro i KA i bys mial podobne efekty.

duszek244
29-04-07, 12:03
Ja nie mam zamiaru kupować kre-alkalynu i nitro przeczytaj jeszcze raz mojego posta i jemu tez tego nie radze a CP to przecierz jabłczan ze znikomymi ilościami innych składników i mono to mono więc radziłem mu żeby zamiast tego co mówił połaczył CP+mono sam tak zrobie na nastepny cykl

Gures1
29-04-07, 12:05
kurcze sory ale mi sie juz troche w oczach mieni:P:P starosc nie radosc

Maro_18
29-04-07, 17:12
Prawda to zbuforowane mono ale nie mów że nie ma róźnicy bo ja właśnie kończe cykl na kre-alkalyn 2500 megacaps z olimpu i jestem zadowolony wpadło mi 10 kg na klate i już 1 cm w bicu ,a klatke mierzyłem juz w trakcie i 98 ale na pewno sie powiększyła bo to widać więc jestem zadowolony... ale jeśli chcesz łączyć z nitro coś to możesz połączyć z mono bo tańsze a też daje dobre rezultaty a i tak wydasz dużo na nitro...ale moim zdaniem lepiej juz połącz mono+CP...to tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz
A co do hard mass do brałem jest dobry w smaku idelna rozpuszczalnośc ale starcza na 20 dni max!
No ja wiem na ile starcza łatwo sobie podzielic 2800 na 150g dziennie:)(zalecane przez prducenta) Cytuje ten post bo nie wiem co to CP dmyslam sie z CellPump tylko nie wiem co to jest nie jestem oczytany w odzywkach jedynie z treca bo mam katalog i znam go chyba na pamiec:P a mono to np takie odzywki jak Creatine micronized mesh? Mam prosbe powiedz poprostu pelne nazwy Twoich propozycji co kupic. Z gory wielkie dzieks!

duszek244
29-04-07, 21:42
CP- Cell pump chodziło mi o tą większą puszek 665g
skład: na 9g
Jabłczan kreatyny (TRICREATINE MALATE) - 4,0 g;
Glikocjamina - 1,0 g;
Betaine anhydrous - 2,0 g;
Alfa ketoglutaran argininy (AAKG) - 1,0 g;
Tauryna - 1,0 g;
Mono jest to najprostsza wersja kreatyny tak jak mówiłeś Creatine micronized mesh to tez mono. To chyba wszystko jeśli chcesz jeszcze coś to wal :)