Zobacz pełną wersję : Dobre połaczenie?
Witam zamierzam po długim weekendzie przykupic sobie taki zestawik:
•Kre-Alkalyn 120kap
•Nitro Bolon II powder 700g
•Hard Mass 2800g
wszystko treca dawkowanie mialo by wygladac następujaco Kre. 4kap dziennie Nitro15g dziennie no i 100g dziennie Hard Massa. Czy jest to dobre połaczenie? kolega z klasy tak mi poradził...Z gory dziekuje za komentarze :cool:
NITRO II to juz jest raczej przegiecie i strata funduszy!!!co do KA kup soie jakis dobre MONO lepiej,hard masa mozesz zostawic.
To co najlepiej wziasc na cykl 30dniowy? A sam nitrobolon II? Kolega go sobie bardzo dobrze chwalił mówił ze to byl jego najlepszy cykl. A czym sie rózni mono od KA? mono lepsze mogłbys mi to jakoś wytłumaczyć bym byl wdzieczny.
KA to zbuforowany monohydrat poprostu.i wielu ludzi sie na tym juz zawiodlo.a co do nitro 2 to moze jak by kolega sprobowal innego stacku to by mial o wiele lepsze efekty.a czemu tylko na 30dniowy cykl??
Prawda to zbuforowane mono ale nie mów że nie ma róźnicy bo ja właśnie kończe cykl na kre-alkalyn 2500 megacaps z olimpu i jestem zadowolony wpadło mi 10 kg na klate i już 1 cm w bicu ,a klatke mierzyłem juz w trakcie i 98 ale napewno sie powiększyła bo to widać więc jestem zadowolony... ale jeśli chcesz łączyć z nitro coś to możesz połączyć z mono bo tańsze a też daje dobre rezultaty a i tak wydasz dużo na nitro...ale moim zdaniem lepiej juz połącz mono+CP...to tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz
A co do hard mass do brałem jest dobry w smaku idelna rozpuszczalnośc ale starcza na 20 dni max!
duszek powiem ci tak.kupilbys sobie sam jakis dobry jabułczan zamiast tego nitro i KA i bys mial podobne efekty.
Ja nie mam zamiaru kupować kre-alkalynu i nitro przeczytaj jeszcze raz mojego posta i jemu tez tego nie radze a CP to przecierz jabłczan ze znikomymi ilościami innych składników i mono to mono więc radziłem mu żeby zamiast tego co mówił połaczył CP+mono sam tak zrobie na nastepny cykl
kurcze sory ale mi sie juz troche w oczach mieni:P:P starosc nie radosc
Prawda to zbuforowane mono ale nie mów że nie ma róźnicy bo ja właśnie kończe cykl na kre-alkalyn 2500 megacaps z olimpu i jestem zadowolony wpadło mi 10 kg na klate i już 1 cm w bicu ,a klatke mierzyłem juz w trakcie i 98 ale na pewno sie powiększyła bo to widać więc jestem zadowolony... ale jeśli chcesz łączyć z nitro coś to możesz połączyć z mono bo tańsze a też daje dobre rezultaty a i tak wydasz dużo na nitro...ale moim zdaniem lepiej juz połącz mono+CP...to tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz
A co do hard mass do brałem jest dobry w smaku idelna rozpuszczalnośc ale starcza na 20 dni max!
No ja wiem na ile starcza łatwo sobie podzielic 2800 na 150g dziennie:)(zalecane przez prducenta) Cytuje ten post bo nie wiem co to CP dmyslam sie z CellPump tylko nie wiem co to jest nie jestem oczytany w odzywkach jedynie z treca bo mam katalog i znam go chyba na pamiec:P a mono to np takie odzywki jak Creatine micronized mesh? Mam prosbe powiedz poprostu pelne nazwy Twoich propozycji co kupic. Z gory wielkie dzieks!
CP- Cell pump chodziło mi o tą większą puszek 665g
skład: na 9g
Jabłczan kreatyny (TRICREATINE MALATE) - 4,0 g;
Glikocjamina - 1,0 g;
Betaine anhydrous - 2,0 g;
Alfa ketoglutaran argininy (AAKG) - 1,0 g;
Tauryna - 1,0 g;
Mono jest to najprostsza wersja kreatyny tak jak mówiłeś Creatine micronized mesh to tez mono. To chyba wszystko jeśli chcesz jeszcze coś to wal :)