PDA

Zobacz pełną wersję : Mam problem...:(

duszek244
17-04-07, 18:38
jestem na cyklu z kre-alkalyn zostało mi jeszcze 2 tygodnie suplementacji ale dziś wstałem rano i mam 38 stopni gorączki nie czuje sie na siłach żeby zrobić trening i jeśli nie ustąpi to do jutro to co mam robić!? prosze pomóżcie....

oSiŁeK_sNd
17-04-07, 18:52
ciezka sprawa...wspolczuje chlopaku, ale i tak nie zaczniesz cwiczyc dopuki nie bedziesz mial na to sily ?! moze ktos bardziej doswiadczony zaradzi cos na to co zrobic z cyklem, w sumie sam jestem ciekawy

tomala999
17-04-07, 19:01
Ja ci powiem, ze i tak juz spieprzyles strasznie sprawe ze w wieku 14 lat na takim cyklu jedziesz.. Skonczy sie zapewne na koksie bo w wieku 17 lat juz na ciebie odzywki nie beda dzialac jak nie wczesniej o ile sie nie zniechecisz. Radze odpuscic jeszcze cykle i jechac na sucho, respect w gimnazjum fajna rzecz ale wstrzymaj sie chlopie.
Ale to tylko moja opinia, sam zdecydujesz...

PuaPAj
17-04-07, 19:01
Jeśli chodzi o trening, to poczekaj aż całkowicie wyzdrowiejesz, dopiero wtedy możesz wrócić do ćwiczeń.
Co do tego kre-alkalynu... wg mnie 38 stopni to może być poważna sprawa, na twoim miejscu przerwałbym cykl, a po wyzdrowieniu zaczął od nowa.

duszek244
17-04-07, 19:39
No ale jeśli zaczne od nowa to będe musiał dokupić bo kreta na 2 tygodnie nic nie da :( a pozatym mam nieskończone 15 i dlatego sie 14 wyświetla :) a pozatym ćwicze troche a koksów nie będe brał! nie nic mi nie zostanie bo jak zauważyłeś co roku wymyślałą jakies nowe suplementy i raczej nadal będą wiec jest git...brat mi powiedział że jak on ćwiczył i był chory na cyklu z krety i ćwiczył to na drugi dzien mu krew z nosa ciekła i w nocy sie obudził z pościalą zakrwawioną...może jeszcze trening zrobie dziś a jutro zobacze...bo w sumie jutro mam dzień przerwy to może wyzdrowieje wpierdzielam witamine c, ascorutical i rutinoskorbin może coś pomoże :) ale wyrażajcie jeszcze opinie

[ Dodano: 17-04-2007, 19:40 ]
tam gdzie jest cenzura to pisało wpier.dzielam

jonasz7
17-04-07, 19:48
Ja jak byłem chopry to niue przerwałem cyklu, ale się nałykałem grypolku i wit. C
Zależy jak bardzo czujesz się chory.
pzdr.

tom
17-04-07, 19:53
ja bym zrobil tydzien przerwy :wink:

duszek244
17-04-07, 21:07
Nie jest źle zrobiłem trening na biceps pompe jeszcze czuje na jedną reke na hantelce wziołem 12 kg 6 razy więc good :) fakt że przed treningiem wypiłem red bulla :D może to coś pomogło :)

jonasz7
18-04-07, 21:00
Na pewno dał ochotę do treningu i energie.
pzdr.

duszek244
18-04-07, 21:21
to sobie będe przed treningiem jak będe chory pił red bulle a jak wyzdrowieje to bez :)

LUKI
19-04-07, 01:14
Spokijnie mozesz przerwac cykl na okres tej choroby, staraj sie dobrze odzywiac a pozniej wrocisz do krety no i juz pomijac to ze masz 14 lat ale to juz kwestia..

lovelas69
19-04-07, 10:34
no raczej nie spokojnie... proste ze moze przerwac cykl a nawet musi !!!
P.S I na pewno efektu juz nie bedzie takiego jakbys sie spodziewal... ale cykl mozesz dokonczyc
luki a tak btw z ciekawosci Ty masz 15 lat ?? bo ostatnio widzialem w Twoim profilu czy sie myle...

LUKI
19-04-07, 10:55
lovelas do czego Ci moj wiek? chyba pomyliles profile

To nie jest tak jak wielu mysli ze odstawia sie krete i jej juz nie ma w organizmie, ona jeszcze pozniej sie utrzymuje, wiec jesli chlopak jest chory to itak nie ma sensu marnowac tej krety skoro jest oslabiony i nie cwiczy

duszek244
19-04-07, 11:24
nie no w sumie to wczoraj miałem dzień przerwy od siłki a dzisiaj sie czuje dobrze i nie mam gorączki a pozatym mam 15 lat tylko nieskończone więc cicho :) i nie widze nic przeciwko temu żeby w tym wieku brać krete...wziołem troche dużo witaminy c i jakies leki od lekarza i ona powiedziała że odżywki moge brac w czasie choroby ale ćwiczyć moge jeśli sie będe czuł na siłach :) i o krecie też sie pytałem lekarza i powiedziała że nie ma żadnych przeciwskazań więc nie wiem czemu takie bzdury gadasz :P

lovelas69
19-04-07, 11:33
tak z ciekawosci sie zapytalem luki :-D No podwyzszony poziom kreatyny o ile sie nie myle do 3 tygodni moze sie utrzymac w organizmie czlowieka (chyba ze przesadzilem :twisted: nie jestem pewien) duszku to po co jakas dramatyczna sytuajce wprowadzasz ze boisz sie co teraz z cyklem jesli mialbys 38 stopni Celcjusza ciagle to nie bylo by mowy o treningach poniewaz Twoj organizm by byl oslabiony (zamiast sie kurowac to jeszcze bys go przeciazal) chyba normalne ze jak nie masz juz temp. i czujesz sie dobrze to nic sie nie dzieje i troche spanikowales z tym postem :twisted:

duszek244
19-04-07, 11:36
wiesz to jest mój pierwszy cykl na krecie więc wolałem sie spytać :) lepiej dmuchać na zimne :)

lovelas69
19-04-07, 11:43
nie no oczywiscie lepiej pytac niz zyc w niewiedzy
Udanego cyklu zycze :twisted:

duszek244
19-04-07, 11:45
Thx :) jestem w nasze relacje jak zkończy mi się cykl to podam wyniki :)

LUKI
19-04-07, 12:10
lovelas

24 lata, staz treningowy 6 lat z czego 4.5 na przemyslanej diecie, pozdro jak cos wiecej to pytaj na priv bo nie ma sensu zasmiecac

oSiŁeK_sNd
19-04-07, 16:11
i nie widze nic przeciwko temu żeby w tym wieku brać krete...wziołem troche dużo witaminy c i jakies leki od lekarza i ona powiedziała że odżywki moge brac w czasie choroby ale ćwiczyć moge jeśli sie będe czuł na siłach :) i o krecie też sie pytałem lekarza i powiedziała że nie ma żadnych przeciwskazań więc nie wiem czemu takie bzdury gadasz :P

nie gada bzdur tylko mowi prawde i sluchaj sie bo pocwiczyles tydzien i myslisz ze jestes wszechwiedzacy, nie chodzi o to ze nie mozesz bo cos Ci sie stanie czy jakies skutki uboczne moga wystapic w tym wieku tylko chodzi o to ze bierzesz to teraz a jak za rok czy dwa bedzie Ci potrzebne bo dostaniesz stagnacji albo bedziesz chcial sie rozrastac to chyba bedziesz trawnik gryzl a nie krete bo ona nie da pozniej zadnego efektu, ale ty widze i tak jestes madrzejszy pewnie brat Ci doradza ktory zreszta wyglada jak suchar wiec masz dobry przyklad i nie odpyskuj chlopaku na tego posta bo ja nic do Ciebie nie mam, kazdy chce Ci dobrze poradzic.A lekarz tez dobrze powiedzial ze se mozesz jesc no bo niby dlaczego mialby ci powiedziec ze nie skoro to nie wplynie na stan twojego zdrowia ale chyba nie bierzesz tego po to zeby byc zdrowym tylko po to zeby cwiczyc i sie rozrastac

duszek244
19-04-07, 16:20
troche racji troche nie!! bo zamierzam ćwiczyć do pewnego momentu żeby sie rozrosnąć i mieć sylwetke plażową a potem bez odżywek tylko ją podtrzymywać a ty jeśli masz zamiar pakować do końca życia to możesz sobie trzymac diete przez 3 lata potem odżywki ale ja mam to w dupie!!!! A mój brat nie jest suchar bo kurwa nie jeden by chciał mieć taką budowe jak on bo on z bicepsu 28 cm zrobił tyle ile ma i jego bf nie przekracza 10 a pozatym ma 192 i chude kości więc na to wszystko patrzeć jest przypakowny i jak by Tobie zaj.ebał to byś był kur.wa nieprzytomny i wiem bo już raz tak zajebał bo po nim nie widac że ma dużo siły i zawsze ćwiczył na siłe,dynamike i rzeźbe i nigdy nie będziesz mieć takiej sylwetki jak on więc go kur.wa nie obrażaj!! a jak masz jakieś sapy to kur.wa przyjedź do żywca to Ci tak wpier.doli że będziesz go błagał o litość!! i kurwa nie ćwicze tydzień tylko 7 miesięcy !! I jak sie tak kur.wa wymądrzasz to daj swoje foto i zobacze spasioną dupe która jak na swoje obwody ma mało siło jest karłem 170 !!

jonasz7
19-04-07, 16:22
SPOKÓJ!!!!!!!!!
pzdr.

tomala999
19-04-07, 16:26
spokojnie młodzian, chcesz to bierz ta kreatyne... jak dla mnie silownia wciaga i na bank bedziesz chcial sie dalej rozrastac a nie bedziesz mogl, jak bedziesz stal w miejscu to ci sie znudzi :) milego koksowania Ci zycze ... Nie opowiadaj juz o bracie bo malo kogo to obchodzi, jezeli faktycznie taki jest jak mowisz, to tylko pogratulowac :) Trzymaj sie, wiem jak to jest.... tez chcialem ruszyc z kreta w wieku 15 ale przyszedl zdrowy rozsadek na szczescie nie bylo za pozno. YO

jonasz7
19-04-07, 16:30
Jeszcze raz i ost poleci!!!!
pzdr.

lovelas69
19-04-07, 17:36
duszku ale Ty sie nie denerwuj :-D bo ten post jest tak napisany jakbys jechal na cyklu nie kreatynowym a sterydowym :-D chyba za duzo tescia w Tobie buzuje bo taki wulgarny jestes... przeciez mlody jestes i czasem warto posluchac starszych :twisted:

duszek244
19-04-07, 18:07
ale chodziło mi o wypowiedź tego kolesia i nadodatek naskoczył na mojego brata a mi tutaj tylko chodziło co mam zrobić bo mam cykl a byłem chory a ten z takim czymś wyjeżdża on chyba we własny świecie żyje ale ok
Ps. Własnie zrobiłem trening na barki i triceps czuje pompe w łapach wypiłem 2 litry wody teraz biore glutke i zaraz sobie jakieś jedzonko zmiksuje :) pozdro

oSiŁeK_sNd
19-04-07, 19:38
prawda w oczy kole...