PDA

Zobacz pełną wersję : Moj Plan-prosze o rady

Tiplerek
10-04-07, 11:28
Witam!
Mam swoj Plan cwiczenia oczywiscie narazie cwicze w Domu.
A wiec tak mam ciezarek 5 kg bede mial lepsze (nic smiesznego ze taki)

Robie codziennie (teraz po przerwie):
-20 pompek z Nogami w goze
-10 zwyklych
-30 brzuszkow
-10 brzuszkow skrecanych
-no i podnosze ciezarki mam takze wieksze od tych co wymienialem

Diety specialnej nie stosuje natomiast juz widze efekty poniewaz Bicepsy sa juz troszke wieksze, i formuje sie Mi klatka i brzuch. Doradzcje co robic w Domu i jak dalej aby miec ladna Figurke wysportowana tzw Plazowa. Pozdrawiam i dzieki za wszystkie prawdziwe odpowiedzi :wink: .

hitman
10-04-07, 11:33
No w domowych warunkach to ciezko gdyby była chociaz sama ławka to jsuch lepiej.A wiec tak ciwcz co 2 dni a czyli 3 razy w tygodniu.

Poszukaj plan dominatora czyli cwiczenia za pomoca domowych przyządów w domowych warunkach :wink: i bedzie git

Tiplerek
10-04-07, 11:42
A co sie naprzyklad moze stac jak bede cwiczyl to co wypisalem codziennie?.

SkAwwa
10-04-07, 12:02
przetrenujesz mięśnie , a one muszę mieć czas aby się zregenerowały no ale z takimi ćwiczeniami to się nie przemęczysz więc rób z 4x w tygodniu
pzdr

Tiplerek
10-04-07, 12:04
Czyli moge robic naprzyklad 4 dni z rzedy p,w,s,cz?.
Prosze o rady jakie mozna jeszcze wykonywac cwiczenia w Domu dopoki nie bede chodzil za Silownie, do tego co napisalem w pierwszym Poscie. Pozdrawiam :wink: .

SkAwwa
10-04-07, 12:28
a jak robisz bicepsa to rob go 1x w tygodniu a pozostałe ćwiczenia 4x w tygodniu czyli pompki , brzuszki :)
a i dieta to 70 % sukcesu
pzdr

Raskus
10-04-07, 12:41
Tiplerek, na początku swojej pracy z mięśniami przez dwa miesiące codziennie katowałem biceps :twisted: :cool:

Ale w końcu dowiedziałem się, że jeszcze troche i zaczął by on rosnąć w drugą stronę. A więc, zaprzestań takiego treningu, zrób ogólnorozwojówke, obowodówke i poczytaj co dalej.

Tiplerek
10-04-07, 13:03
a jak robisz bicepsa to rob go 1x w tygodniu a pozostałe ćwiczenia 4x w tygodniu czyli pompki , brzuszki :)
a i dieta to 70 % sukcesu
pzdr

Czyli co radzicje jesc. I jakie inne cwiczenia wykonywac?. Pozdrawiam :wink: .

hitman
10-04-07, 13:53
40 bt b co 3 h najlepiej ale i tak nie spełnisz tych wymogów wiec tak

Przed terningiem duzo wegli od rana praktycznie duzo wegli.Po treningu odrazu wegle po jakies gidzince białko i do samego końca dnia cisniesz z białkiem :wink:

Tiplerek
10-04-07, 13:59
I tak nie zrozumialem chodzi Mi dokladnie co :P. A co mozna jeszcze Trenowac w Domu. Co daje Bieganie, czy Brzuszki wyksztalca Brzuch?. Pozdrawiam :wink: .

AdRiAn
10-04-07, 14:05
twoje pytania sa bynajmniej dziwne, i powiem Ci ze nie bedziesz mial ladnej "plazowej" sylwetki cwiczac tak nawet 15 lat. Zapisz sie na silke, albo odlej sam sobie obciazenia z betonu, deska na ceglach zastapi Ci lawke, drazek to juz akurat najmniejszy problem, wystarczy jakas solidniejsza rurka w garazu. Znam kolesia co sam sobie wszystko zrobil, kiedys cwiczylem u niego i sprzet mial solidny, w miare wygodny itp.

Tiplerek
10-04-07, 14:16
Na Silke sie zapisze owszem ale takze chce stworzyc swoja wlasna. Materialow mam, ale prosze o opisanie jak zrobic laweczke moze jak wyglada, i inne przyzady. Dziekuje.

[ Dodano: 10-04-2007, 16:22 ]
Ok Silownie juz mam zaczynam od Maja czy cena 45 zl Miesiecznie (Kartet) to chyba odpowiadajaca cena?.