PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta redukująca

DawidMordor
05-10-14, 15:27
Witam , potrzebuję pomocy a mianowicie mam 17 lat 181cm wzrostu i ważę 105 kg , i stąd moja prośba do was bo ja jestem całkowicie niedoświadczony polećcie mi coś abym schudł jak najszybciej i pozbył się tak zwanych męskich piersi.Podajcie mi
ćwiczenia
dieta
tabletki jakieś czy coś
Z góry dzięki za pomoc

DawidMordor
05-10-14, 15:37
Witam mam 17 lat 182 cm wzrostu i ważę jakieś 105 kg możecie mi doradzić jak taką ilość tłuszczu ?
Staram się ruszać codziennie ale nie zawsze mam czas dziennie chodzę jakieś 3-4 km staram się jeździć na rowerze po 4 km dziennie , ale najgorsze jest to że jem i to chyba nawet z nudów , polecicie jakieś ćwiczenia na zbicie tłuszczu , bo nie ukrywam przeszkadza mi ta waga i chcę ją zmniejszyć ...

USgorn
06-10-14, 00:19
Polaczylem te dwa tematy i nie zakladaj wiecej nowych tylko pisz w tym. Przenosze tez do odpowiedniejszego dzialu

Najlepiej bedzie jak polaczysz cwiczenia silowe z aerobowymi w dziale Dla zielonych i trening poczytaj tematy podwieszone i sprobuj ulozyc jakis FBW wstaw tu do ewentualnej korekty.
Diete sprobuj sobie ulozyc na poczatek Bialko 2 g na kg masy ciala Tluszcz 2 g na kg masy ciala Weglowodany 2,5 g na kg masy ciala. W tym temacie masz zrodla http://www.e-gym.pl/showthread.php?36535-%AFr%F3d%B3a-micro-i-macro-sk%B3adnik%F3w-art
Tabletek cudownych ktore zastapia powyzszych dwoch rzeczy nie ma. Na rowerze rob sesje po 30-60 minut dziennie ale tak zebys je odczul a nie przejazdzke.
Przy Twojej wadze zapewne problem z piersiami lezy w lipo i to zejdzie gdy stracisz tluszcz.
Podejdz do tego cierpliwie a nie na szybko. Jesli zrzucisz wage za szybko nie bedzie to wygladac dobrze.