PDA

Zobacz pełną wersję : Dziennik Treningowy yaro09 !!!!!!!!!!!!!

Strony : 1 [2]

Tomi!
15-06-14, 09:43
Stówka :)

gl
15-06-14, 10:40
najlepszego:D

yaro09
15-06-14, 14:09
dzieki chlopaki :)

yaro09
09-07-14, 11:58
ostatino nie bylo czasu na dziennik, ale caly czas trenuje i trzymam dietę.
a czasu nie bylo, bo musialem się trochę pouczyć...
I muszę się pochwalic, wczoraj mialem obronę i już oficjalnie jestem panem inżynierem :) studia na mechanicznym wydziale politechniki wroclawskiej.
Teraz trochę odpoczynku i najprawdopodobniej pojde na magisterkę, planuję isc na mechanikę i budowę maszyn, ale to jeszcze zobaczymy co i jak :)

gl
10-07-14, 22:05
gratki;)

yaro09
10-07-14, 22:07
dzieki :) w koncu mam juz to za sobą :)

.rocky
11-07-14, 13:35
no no zajebiscie, inżynier to dobra praca będzie-dobre pieniądze-dobry towar-dobra forma

yaro09
11-07-14, 15:48
teoretycznie ta :) ale w praktyce to wiesz jak to jest z pracą dzisiaj. Przede wszystkim znajomości, a dopiero na drugim miejscu umiejętności, doświadczenie, ukończone studia itp.

Powoli wracam do uzupełniania dziennika.
Aktualnie mój trening wygląda tak, że na każdym treningu robię trzy partie, co drugi trening inne. Po każdym treningu siłowym jest dzień przerwy.
Czyli:
Klata + nogi + biceps + brzuch
wolne
Plecy + barki + triceps + kaptur
wolne
Klata + nogi + biceps + brzuch
wolne
Plecy + barki + triceps + kaptur
wolne
itd

trening siłowy staram się robić szybki i intensywny (trwa niecałą godzinę)
po każdym takim treningu robię orbitrek pół godziny.
Poza tym codziennie wieczorem rower (od 40 min do nawet 2h, zależy od intensywności i od tego ile mam siły).
A jeśli pada, to zamiast roweru robię w domu tabatę, skakankę lub coś podobnego.

yaro09
21-07-14, 22:36
znow nie ma czasu na wpisy... dodatkowo przez caly tydzien nie mialem neta z powodu awarii, dopiero wczoraj powrócił :)
treningi trzymane tak jak w napisane w poście wyżej.
dzisiaj byl akurat dzień wolny, ale za to mam pełno roboty na działce i w domu, także tam też jest dość spory wysiłek.

8620

a dzisiaj takiego stejka sobie zrobilem na obiad. szkoda ze u nas ta wolowina taka droga... za takiego stejka mozna miec kilogram kurczaka,
za ten kotlet zaplacilem 15 zl (wiec moze nie tak duzo, w porównaniu do np beef mastera z polędwicy który kosztuje jakies 30-40zł za taką samą wielkość).

no i do tego salata+oliwa i kasza jaglana, którą raczej rzadko jadam, a ponoć niezwykle zdrowa.

N3ver_quit
21-07-14, 23:14
droga..ale warta tego, mięsko lubi wołowinę :smile: To jest inwestycja w siebie :smile:

Kaszka jaglana super uwielbiam i niestety nie mogę jej jeść, leży w domu 3kg :( Ale mam pytanie..tylko dla mnie ona ma zapach spermy czy też to wyczułeś hahaha? :smile:

yaro09
21-07-14, 23:21
hahaha w sumie nie zwracalem na to aż takiej uwagi :D ale jak dobrze sobie przypominam, to ma taki charakterystyczny zapach, który być może jest odrobinę zbliżony.
z tego wzgledu nie możesz jej jesc? :D

USgorn
21-07-14, 23:30
droga..ale warta tego, mięsko lubi wołowinę :smile: To jest inwestycja w siebie :smile:

Kaszka jaglana super uwielbiam i niestety nie mogę jej jeść, leży w domu 3kg :( Ale mam pytanie..tylko dla mnie ona ma zapach spermy czy też to wyczułeś hahaha? :smile:

Moze ktorys z Twoich bylych jadl ja w duzych ilosciach ze masz takie skojarzenia hyhy.

N3ver_quit
21-07-14, 23:40
hahaha w sumie nie zwracalem na to aż takiej uwagi :D ale jak dobrze sobie przypominam, to ma taki charakterystyczny zapach, który być może jest odrobinę zbliżony.
z tego wzgledu nie możesz jej jesc? :D

Bym powiedziała że bardzo bardzo zblizony...:smile:
ahahaha nie, akurat ten zapach mi nie przeszkadza w tym by ją jeść :P Przeszkadza moja posrana niedocznynność tarczycy, kasza jaglana ma w chuj goitrogenów (np soja też :smile: ) które blokują przyswajanie jodu a to zmniejsza produkcję hormonów tarczycy, no i jeszcze mocniej mnie po niej wodą podlewa normalnie jak po batonikach proteinowych miałam

N3ver_quit
21-07-14, 23:41
Moze ktorys z Twoich bylych jadl ja w duzych ilosciach ze masz takie skojarzenia hyhy.

hehe nie. niestety żaden z moich byłych nie pilnował tego co je :smile:

USgorn
21-07-14, 23:42
to teraz powinnien byc taki co bedzie pilnowal ;)

N3ver_quit
21-07-14, 23:55
to teraz powinnien byc taki co bedzie pilnowal ;)

może i zapach będzie inny ahaha :P :P :P Napewno już być nie może, osoba z poza branży mnie nigdy nie zrozumie.. no wiecie ocb :smile:

yaro09
22-07-14, 00:05
hehe ok ok.
ja tez kiedys mialem problem z tarczyca, w sumie to jak bylem dzieckiem.
nie pamietam zebym ją jakoś odczuwał, jedynie wyniki nie byly w normie. ale teraz juz jest git :)
zresztą i tak bede musial sie wybrac na ogolne badania, dawno nie robilem

N3ver_quit
22-07-14, 00:20
hehe ok ok.
ja tez kiedys mialem problem z tarczyca, w sumie to jak bylem dzieckiem.
nie pamietam zebym ją jakoś odczuwał, jedynie wyniki nie byly w normie. ale teraz juz jest git :)
zresztą i tak bede musial sie wybrac na ogolne badania, dawno nie robilem

jak by coś było mocno nie ok byś odczuł uwierz... są mega nie fajne jazdy :smile:

yaro09
22-07-14, 23:54
jakis czas temu rozmawialismy o maśle orzechowym.
ostatnio w Netto kupilem sobie takie, black rose, w składzie napisane jest 90 % orzechów ziemnych
za plastikowy słoik 510g zaplacilem 13 zl
w smaku jest git jak dla mnie :)

8628

fallenursus
23-07-14, 00:04
Podobne z wyglądu do moich, których już nie kupowałem z ponad 6tyg :(

yaro09
23-07-14, 00:14
musze kupic jeszcze innej firmy lub zrobic domowe, zeby miec porownanie w smaku.
ale to mi smakowalo. slodko-slono-orzechowe :P
tyle tylko ze te maslo szybko schodzi, nie wliczalem go do bilansu przez co nie wiem czy za bardzo tluszczow nie podbilem ostatnimi czasy.
zreszta i tak musze chyba wszystko do nowa rozpisac, bo zaczalem jesc na oko, bez scislego pilnowania makro i kcal:(

yaro09
25-07-14, 15:11
HAAAAAAA !!!!!! WYGRAŁEM W LOTKA !!!!!! :D

wczoraj czwórkę trafiłem, 278 zł :)
tez gracie?

FIT-anula
25-07-14, 15:12
hahaha dobre gratki :D

USgorn
25-07-14, 17:25
bedzie na miecho :)

fallenursus
25-07-14, 18:54
Ta też niedawno czwoteczka jakieś 200$ akurat towar się kończył :)

yaro09
29-07-14, 00:25
zastanawiam sie nad zmiana treningu, zawsze w lato dość często to robie, dlatego tez teraz nie cwiczę typowym splitem (2 partie na treningu tak jak w okresie zimowym zwykle to robie).
aktualnie cwiczę tak: klata+bic+nogi, dzien przerwy, plecy+tric+barki, dzien przerwy, itd

ale teraz chcialem pocwiczyc FBW, juz jakis rok tak nie trenowalem.
czyli bylaby siłownia co drugi dzien. na takim treningu siłowym bym robił 2 cwiczenia po 4 serie na kazda partie.
z tym ze co drugi trening dobierałbym inne cwiczenia, czyli na przyklad na przykladzie klaty:

wycisk lezac + rozpietki hantlami ALE na kolejnym treningu byłoby: wycisk skos + rozpietki na maszynie.

przyklad plecow:

podciaganie + martywy I KOLEJNY TRENING: wioslo + sciaganie drazka wyciagu

tak samo inne partie. noo te mniejsze bym mniej męczył, powiedzmy bic, tric = jedno cwiczenie po 4 serie.

co myslicie?

fallenursus
29-07-14, 02:05
Z młodym dojebalismy fbw
Każde po 5 setów
Siad
Mc
Wl
Rozpietki
Mp- tak jak olimpijskie.
Boczne
Ściąganie do klaty
Ledwo co go gonilen bom nie przyzwyczajony nakurwiac tak dużo złożonych na jednym treningu. Nieźle było jak mnie uczył formy siłowej itp itd . Ciągi sumo np fajne są, a że ja mam tak skurcxona klatę do przodu ze barki nie mogłem w tył odchylac, co chwila się na mnie darl żebym przestał robić kulturstycznie :)

yaro09
29-07-14, 13:52
no to chyba dlugi wam ten trening wyszedl?
nie wiem wlasnie czy jest sens wszyskie partie robic na jednym treningu, czy lepiej zostawic sobie podzielone na 3 partie na trening, tak jak cwicze teraz.

Zima
29-07-14, 20:21
fbw jaki i split jaki split push and pull ma sens, jak chcesz to sobie zmień dla złamania monotonni jak dla mnie fbw jest dobry pod sztuki walki czy tam jakiś inny sport w którym siłownie traktuje się jako uzupełnienie.

fallenursus
29-07-14, 20:51
Nie opierdalalalismy się ale ponad półtorej h.

Kordian Skibiński
30-07-14, 11:18
Yaro ja nie lubie operować jakimiś nazwami - jak chcesz coś nowego to ci moge podesłać - a czy to sie bedzie nazywało PRL , FBW , CPN czy choooj wie jeszcze jak to co to za roznica ??? Moze jeszcze PZPR tez fajna nazwa moze ktoś sobie przygarnie skort zeby nazwac trening ktory pewnie jest znany od 30 lat ale ktoś zmieni z 3 na 4 serie i juz ma NOWY SYSTEM TRENINGOWY hahha żenada jakaś.,...

yaro09
30-07-14, 11:41
Jak masz jakiś pomysł to chętnie go sprawdzę :) w wakacje zawsze sobie robię takie treningi z kilkoma partiami.
chcialbym sie skupic na podstawach (nogi plecy klata) + jakieś dodatkowe cwiczenie na mniejsze partie i to wszystko.
Dlatego pomyślałem o tym, żeby na każdym treningu robić po 2 ćwiczenia na nogi plecy klate oraz 1 cwiczenie na bic tric barki brzuch

Kordian Skibiński
30-07-14, 11:43
napisz ile razy chcesz/mozesz trenowac w tygodniu i jutro ci ogarne coś ciekawego

yaro09
30-07-14, 11:55
mogę co drugi dzień. zawsze w sumie tak robię, że ide na trening siłowy, nastepny mam dzień wolny, następny siłowy itd :)
tak mi pasuje

yaro09
02-08-14, 00:30
dzisiaj trening obwodowy, wszystkie partie, wyszedl mi dosc długi bo pierwszy raz go robiłem i za duzo dobrałem cwiczen.
co do wegli to mało ich ładuje, głownie pochodzą z warzyw i owoców i kaszy/ryżu w posiłku.
poniższa porcja ma jakies jedyne 25g kaszy jaglanej

http://pics.tinypic.pl/i/00559/o3es1gwf9c32.jpg

yaro09
02-08-14, 10:10
dzisiaj dzien wolny od treningu.
wygrało się w lotto, wiec można było suple zamówic :) i cała wygrana poszła w pi*du:(
jeszcze zamówiłem ten dip czekoladowy, zobaczymy co to takiego :)

yaro09
02-08-14, 10:21
ehh te edytowanie, 5 minut i opcja znika ;/

http://images.tinypic.pl/i/00559/jlmlj1a1svtv.jpg

yaro09
03-08-14, 12:03
Ten Dip daje rade :) do nutelli mu trochę brakuje, ale jak na 0 kcal to jest git :) następnym razem zamówię inny smak lub dżem.
W końcu coś, co mnie ratuje, kiedy po posiłku chce sie cos słodkiego, bo niestety czesto tak mam. Z owocami dobrze wjeżdża.

I sobie taki syrop kupiłem wczoraj, bo mnie ciekawiło jak smakuje :) daje rade. W piotrze i pawle jest, ok 7 zł

http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/5900397731233-lowicz-250ml-syrop-z-pedow-sosny.jpg

lecimy na trening, a później jak będzie moc to wjedzie jakaś wycieczka po górach ;) pozdro

yaro09
04-08-14, 01:12
a jaki ten Anticat niedobry... masakra.

dzisiaj rano siłownia, ostry wycisk przez 60 minut, robię 2 ćwiczenia po 4 serie na każdą dużą partię i 2 ćwiczenia po 3 serie (lub jedno ćwiczenie po 4) na mniejsze partie.
zależy jak leży, ale ogólnie bardzo dobrze mi to wchodzi, tylko ze strasznie męczy bo praktycznie zero przerw.
Juz zmniejszyłem ilość cwiczeń w całym treningu, ale bede musiał zmniejszyć jeszcze, aby ten siłowy trening trwał ok 45 minut.
Po nim 30 min orbitrek.

A wieczorem polazłem na rower, na nową trasę po górach gdzie jeszcze nie byłem, wyszło mi 1,5 h ostrych podjazdów wiec też był niezly wycisk.
Ale nie mam zadnych fot bo przez pogode były widoki chooyowe,

Kordian Skibiński
04-08-14, 10:11
zarówno bcaa jak i bcaa z glutaminą z Ostrovitu są bezsmakowe dlatego smakuje jak smakuje hehehe ale przynajmniej w 100 g masz 100% produktu bez wypełniaczy ! dla mnie te produkty byly super przed zawodami

yaro09
04-08-14, 23:32
dzisiaj byl dzien wolny od treningu silowego wiec poszedlem na rower. 40 km po górach jednak jest męczące, ledwo żyje. Wg Endomondo spalone 3500 kcal :)
chociaż nie wiem czy on dobrze mierzy. Ale całość trwała jakies 5h. Foty słabe bo pogoda była kiepska i widocznosc do dupy

http://files.tinypic.pl/i/00560/a6hv7y5mroh9.jpg

http://files.tinypic.pl/i/00560/aduvhgil69tm.jpg

http://files.tinypic.pl/i/00560/ut1tgmd1vjeu.jpg

A to mój sprzęt ;)

http://pics.tinypic.pl/i/00560/eskwgl3bkbbz.jpg

Lecimy w kime. jutro rano pobudka o 8, żeby nie spać jak zwykle do południa i mieć dłuższy dzien ;) pozdrooo

yaro09
06-08-14, 22:27
Taki omlet dzisiaj wjechał :D

240 g białka z jajek (6 jajek)
80 g płatków owsianych
20 g rodzynek
3 g cynamonu
+ żeby trochę urósł i się trzymał = pół łyżeczki proszu do pieczenia, 1 łyżka mąki, 3 łyżki mleka 0,5%
całość mieszam zwykłą łyżką (nie blenderem czy tam mikserem), do lodówki na pół godziny i na patelnie :)
smażył się w sumie ok 15 minut, tyko ciężko go przewrócić bo się rozwala (dół jest usmażony, a góra jeszcze surowa i pływa).
Chyba zainwestuję w taką dwustronną, specjalną patelnię.
Następnym razem spróbuję przyprawę do piernika zamiast cynamonu.

gotowy omlet ważył 350 g,
z czekoladowym dipem zajebiscie smakował :) także polecam :)

http://files.tinypic.pl/i/00561/w015yed4sly3.jpg

Hubert Witak
06-08-14, 22:55
Siema, widzę że omlecik ci wyszedł:) następnym razem spróbuj zrobić bez mleka na pewno łatwiej będzie go przerzucić na drugą stronę i smaż go pod przykryciem. Pozdrawiam

yaro09
07-08-14, 13:07
a no wyszedł :) tym bardziej ze bardzo rzadko je robie

pekulski104
07-08-14, 13:24
Dlaczego żółtko odrzucasz ? same białka ?

yaro09
07-08-14, 13:28
ja jajka zazwyczaj jem całe z zółtkami. Jedynie wyrzucam je robiąc omlet.
A ludzie zwykle ich nie dodają do omleta bo z tych 6-8 żółtek jest dużo tłuszczów (i zarazem kcal).
Dodatkowo nie wiem czy wówczas z żółtkami ten omlet byłby taki dobry. Wtedy moim zdaniem lepiej jest już zrobić zwykłą jajecznice :)

fallenursus
07-08-14, 13:46
O wiele lepszy z żółtkami :) osobiście najlepiej cytrusowy smak omleta lubię :)

I inwestycja w blender. Nie ma ze się nie uda

http://i58.tinypic.com/1zpmzog.jpg

Kordian Skibiński
07-08-14, 13:48
mleko proszek do pieczenia i mąka zbędne , żółtek nei wyrzucaj wychodzi jeszcze lepszy i masz najlepsze tłuszcze jakie mogą być

yaro09
07-08-14, 13:58
Kordian ja dodałem te trzy rzeczy żeby się udał :P to nastepnym razem je wyrzucę, a zostawię żółtka i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
ewentualnie jakieś dodatki suszone np żurawina, morele, daktyle :)

Fall blender mam, to zmiksuję na jednolitą masę. A ten cytrusowy smak jak uzyskujesz? aromat jakiś?

Kordian Skibiński
07-08-14, 14:05
ale to sam syf po co dodawac taie rzeczy - mąka pszenna czyli QPA , ciasto to wyrosnie od jajek i proszek tylko zgage daje poźniej a mleka nie bede komentował nawet :)

yaro09
07-08-14, 14:06
oj dobra, do bylo tak dla spróbowania tylko :P

N3ver_quit
07-08-14, 15:00
Omleciki omleciki, kochamy omleciki <3 <3 <3 :smile:

8710

A smak, Dominik po co piszesz kiedy w EU tego niema, smak z drink miks Crystal Light

8711

Kiedy nie miałam Crystal Light kupowałam takie wiesz aromaty do ciast, dosłownie 2-3 kropelki dajesz i zmienia smak są różne do wyboru: migdałowy, cytrynowy itd, wypróbuj

fallenursus
07-08-14, 15:03
DO kogo tak mrugasz? Hnmmmmmmmmm?
:p

N3ver_quit
07-08-14, 15:06

co szpiegujesz mnie :P

fallenursus
07-08-14, 15:07
Możesz dac sok z pół cytryny np ksylitol żeby był slodki. Jak daje mniej jak sześć całych to polewam olejem z orzechów włoskich lub koksowym. Jeslibsa bezkaloryczne mieszanki do wody smakowe u mnie pełno różnych smaków, to też spoko.

yaro09
07-08-14, 15:48
ok spróbuję i wrzucę jak będzie więcej czasu :)

skoro w mojej relacji to chyba do mnieeeeeee :D

yaro09
10-08-14, 22:16
zapomnialem sie pochwalic, ze juz jakis czas temu kupilem sobie nowego grilla.
Kurczak wychodzi taki zajebisty ze nie mam pytan :P

model to TEFAL GC 3050 - polecam

http://www.gmto.pl/allegro/foto/tefal_gc3050_2.jpg

http://s24.postimg.org/44m2eamgl/ddd.jpg

N3ver_quit
10-08-14, 22:53
też mam grilla, super sprawa, masz rację mięsko rybka wszystko mega smacznie wychodzi <3

yaro09
10-08-14, 22:55
a no :) a jak nie na grillu, to robie na parowarze, mieso, ryby, jajka, warzywa.
wszystko wychodzi dobre, kwestia odpowiedniego przyprawienia

yaro09
14-08-14, 23:53
a dzisiaj był wolny dzien od treningu siłowego, wiec mialem czas na zrobienie czegoś innego niż piers z kurczaka.
takie oto skrzydełka wjechały, z piekarnika, z warzywami ;)

http://s23.postimg.org/5hiqlf6vv/image.jpg

Karol []----[]
15-08-14, 00:06
Oj źle zrobiłem że o tej porze tutaj wszedłem :D hehe pieknie to wyglada, pewnie tak samo smakuje :]

yaro09
15-08-14, 00:27
haha no żebys wiedział, zayebiste wyszło :P az sam zgłodniałem, ale już sobie dzisiaj daruje jedzenie, zaraz w kime lece ;)
ponadto zauważyłem ze jak ostatnio chodzę spać minimum 2h od ostatniego, jakiegokolwiek jedzenia (można powiedzieć że nieraz jestem nawet nieco głodny)
to zacząłem zapamiętywać swoje sny !!! co mi się ogólnie rzadko zdarza.

BTW, jak dobrze pamietam, to w Hydeparku był jakiś temat o snach, świadomym śnie czy coś w tym stylu? Ktoś kojarzy?

gl
15-08-14, 18:44
smaczne i zdrowe jedziesz dalej z tym tematem:D

yaro09
16-08-14, 20:05
jade jade, ale dzisiaj zamiana na rybę :D

http://s9.postimg.org/k4egpzun3/rzba.jpg

dzisiaj wolny dzien od treningu siłowego, wiec zrobiłem dłuższą wycieczkę na rowerze.

http://s4.postimg.org/ntys6furx/rower.jpg

jutro jeszcze lece na siłkę, a wieczorem lece na tygodniowy odpoczynek, najprawdopodobniej Węgry :D

N3ver_quit
16-08-14, 21:20
fajne tereny do jezdzenia na rowerku super, aż zazdroszcze :smile:

yaro09
17-08-14, 12:12
a no, fajnie :) ale w takich właśnie miejscowościach jak Szklarska Poręba czy Świeradów-Zdrój ludzie narzekają (zwlaszcza mlodzi), ze nie ma co robic.
Bo to fakt, tutaj jest wszystko robione pod turystów (w dużej mierze pod starych niemców). Dlatego kto może to wyjezdża, sam mieszkam we Wrocławiu,
a tam wracam jedynie odpocząć i odwiedzić rodziców:)

Obczajcie jaki omlet wjechał na śniadanie :D

6 całych jajek
120 g płatków owsianych zwykłych
20g rodzynek
20g suszonych moreli (pokrojone w kostkę)
6g przyprawy do piernika

wszystko mieszamy i na patelnie.
Z tych składników wyszły dwa takie placki jak poniżej na zdjęciu.
Do tego sok jabłkowy, świeżo z sokowirówki, elegancko :D
(polecam sobie kupić kilogram jabłek jak są po niższej cenie, powiedzmy 1,50 w markecie, z tego wychodzi prawie litr soku. podobnie jest z pomaranczami)

http://s18.postimg.org/jydrnuo55/image.jpg

gl
17-08-14, 15:31
ladnie tam, moglbym tam mieszkac jak nic:D

yaro09
17-08-14, 17:19
Dobra Panowie i Panie, małe podsumowanie.

Jakoś od połowy maja wskoczyłem na redu, czyli 3 miesiące temu,
Do czasu wyjazdu na wakacje chciałem już wyglądać dobrze, ale jak widać okazało się, że 3 miesiące to za mało czasu.
Wydawało mi się że jak sie wytne to bede wyglądał jak sergi constance, a tu dupa...
Można powiedzieć, ze to dopiero połowa tego, co sobie zalożyłem.
Wiadomo, że ciężko pracowałem, ale z drugiej strony na pewno to nie było dopięte wszystko na 100% (powiedziałbym że na 60-70)

Zaczynałem gdzieś od 87kg, teraz ważę 79, także 8 kg spadło.
Ale nadal na brzuchu mam pełno tłuszczu, który baardzo powoli się topi i przykrywa mięśnie.
Jak się przyglądam w lustrze, to widać zarys 6packa i nawet spoko to wygląda, ale na zdjęciach to już nie jest tak dobrze.
Myślę że jak zgubie ten tłuszcz na brzuchu, to sylwetka będzie spoko.

Teraz wyjeżdżam na tydzień na wakacje, po powrocie dalej bede ciągnął redu przez minimum 3 miesiące.

http://s29.postimg.org/ptggfqgon/5tjmj6viibqh.jpg

N3ver_quit
17-08-14, 19:40
ja po 5 latach w warszawie mam dosyć dużego miasta, się chcę mieszkać pod dużym miastem, ale żeby dookoła była przyroda i mniej hałasu, bo te powietrze w duzym mięście..i ciągle w c..j ludzi którzy biegną się pchają się śpieszą już zaczyna "lekko" denerwować :smile:

na temat redu nie jest źle tym bardziej jak sam mówisz że nie dałes 100%, nigdzie ci się nie śpieszy, lepiej wolniej zato zachowasz mięsko które ciężej nabrać niż zredukować tłuszczyk.

yaro09
17-08-14, 19:54
a no racja, a w metropoliach zawsze będzie duży ruch, hałas, tłok, to jest nieuniknione. z drugiej strony mieszkanie poza miastem wiąże się z długim czasem jazdy do pracy/centrum.
takze i tak zle i tak niedobrze :P

a co do redu to gdybym miał jakiegoś bata nad sobą, to pewnie i efekty byłyby lepsze.
sam nie mam takiego zaparcia i mobilizacji, co później przekłada się głównie na nietrzymanie diety,
ale powoli będzie coraz lepiej, mam nadzieję :) tym bardziej ze nigdy tak długo nie byłem na ujemnym bilansie,
to już trzeci miesiąc deficytu, a czeka mnie kolejne trzy. Jak po tych kolejnych trzech miesiącach będzie lipa, to znaczy ze cos zle robie:)

fallenursus
17-08-14, 20:23
Żeś narobił ze smażę omleta :)
Jest progres spory.
Dlatego mieszkam po za miastem już mam dość centrum choć blisko było po alkohol a tu muszę jechać autem.

yaro09
17-08-14, 21:10
no jak mówisz ze widać proges to dobrze :)

a w centrum to fakt, fajnie pomieszkac jak jest sie mlodym i wolnym strzelcem :P później to wszystko zaczyna meczyc

Kordian Skibiński
17-08-14, 21:24
yaroo jak potrzeba ci bata to nie ma problemu :)

yaro09
17-08-14, 21:26
haha no ale wiesz w jakim sensie :D
w każdym razie bede musiał chyba sie niedlugo do Ciebie odezwać,
bo samemu ciężko wszystko dopasowac, tym bardziej ze nie mam jakiegoś mega doswiadczenia

Kordian Skibiński
17-08-14, 21:30
kilka porad ci dałem to ściśnij poślady i lecisz dalej z redukcją chociaż taka długa wymaga innego podejścia bo organizm sie szybko adaptuje do ilości kcal , wysilku i wyhamowuje - trzeba go co jakis czas czymś oszukać

yaro09
17-08-14, 21:32
a jak oceniasz szczerze te 3 miesiace?

Kordian Skibiński
17-08-14, 21:35
bardzo duzy postęp - 8 kg zeszlo ale widac ze dobrze zeszlo bo tłuszczu , wody a nie mięsa - dobre bodzće szły to nie było katabolizmu mięśni - bo wg mnie to jest najwazniejsze do utrzymania masy mięsniowej - mocne bodzće czyli mocny trening - wtedy organizm ma po co utrzymywać mięso ktore masz i pali fat i wywala wode

yaro09
17-08-14, 21:39
aa no to dobrze, ciesze sie :)

wlasnie dobrze na mnie działa (jesli mówimy o redu) taki trening siłowy angażujący wszystkie partie na jednym treningu,
potem aero po treningu siłowym.
Tylko że jest to męczące, cwiczę tak co drugi dzień i powoli wyczerpują się baterie.

Teraz mam tydzien wolnego i myślę, że dobrze mi zrobi taka tygodniowa przerwa od targania żelastwa,
do tego trochę luzu w diecie i innego żarcia. Chociaż też nie mam zamiaru żreć do przesady, wakacje wakacjami, ale wszystko z umiarem :)

yaro09
18-08-14, 00:54
Dobra, uciekam na te Węgry ;) także raczej mnie tu nie będzie, bo z neta w telefonie nie bede korzystał bo roaming drogi.
Chyba, że znajdę tam darmowe wifi. Jak wrócę to wrzuce jakies foto :)
A wy tam nie opie*dalać sie ;) Pozdrooo!!!

gl
18-08-14, 19:30
progres spopry ciesz sie:D
baw sie dobrze!!

yaro09
27-08-14, 16:42
noo w koncu jestem :) wrocilem w pon, ale dopiero teraz mam neta, a poniżej kilka fotek z wakacji :)

Miasto Siofok na Węgrzech, średniej wielkości, są sklepy tupu Tesco, Lidl, sygnalizacje świetlne, wiec nie jest to jakaś wiocha :)
Temperatura w dzień ok 26-28, w nocy ok 20, wiec ciepło.
Cały czas grzało, był tylko jeden deszczowy dzień.

Woda ciepła, czysta, rybki pływają, klimat jak nad morzem. Przy silnym wietrze są nawet duże fale.
Jest dośc płytko, do pasa na odległość jakies 50 m od brzegu, pozniej robi się głębiej
Klimat w miescie elegancki, wszędzie ładne wille, brzeg i centrum miasta zadbane.
Jest też promenada, a na niej w sumie więcej ludzi jest w nocy niż w dzień.
Jest gdize się bawić, pełno klubów (również nocnych;)

Można jechać w ciemno, jest pełno miejsc. Dogadać się można najlepiej po niemiecku (prawie każdy go tam zna, bo pełno niemców przyjezdza tam na wakacje).
No i młodzi ludzie mówią po ang
Z podstawowych opłat to trzeba liczyć minimum 10 euro za nocleg od osoby (ja miałem za 12 euro).
Do tego trzy winiety po 15 euro każda (czechy, słowacja, węgry).
Ceny jedzenia w sklepach (Np Tesco) są po przeliczeniu nieco niższe niż w Polsce.
Ceny żarcia na promenadzie, np obiad, lody, są praktycznie takie same jak nad Polskim morzem, może nieco mniejsze.
Potem wrzucę foto żarcia z cenami :)

http://s10.postimg.org/ut25a1ml3/image.jpg

http://s10.postimg.org/6t9sfqyzd/image.jpg

gl
27-08-14, 19:06
welocme back:D

yaro09
27-08-14, 19:18
back po tygodniu to ch*j nie back :D

gl
28-08-14, 18:54
uheueue depresja po wakacyjna mam to samo;)

N3ver_quit
28-08-14, 20:44
niema po co się depresować, z nowymi siłami ruszaj do pracki nad backiem hehe ;) widoki mega piękne

yaro09
29-08-14, 15:56
Dobra jedziemy z tematem.

dzisiaj były plecy z barkami + tric i brzuch
każde ćwiczenie to 4 serie i 10-12 powtórzeń

PLECY
ściąganie drążka wyciągu do klaty
martwy
wiosło hantlami

BARKI
wycisk sztangi sprzed głowy siedząc
wznosy hantli wprzód

TRIC
pompki poręcze
ściąganie linki

BRZUCH
na maszynie
na piłce

do tego 20 minut orbitrek

N3ver_quit
29-08-14, 16:10
Dobra jedziemy z tematem.

dzisiaj były plecy z barkami + tric i brzuch
każde ćwiczenie to 4 serie i 10-12 powtórzeń

PLECY
ściąganie drążka wyciągu do klaty
martwy
wiosło hantlami

BARKI
wycisk sztangi sprzed głowy siedząc
wznosy hantli wprzód

TRIC
pompki poręcze
ściąganie linki

BRZUCH
na maszynie
na piłce

do tego 20 minut orbitrek

czemu w bareczkach tylniego aktonu nie robisz, czy robisz w innym dniu treningowym?

yaro09
29-08-14, 16:55
robię w innym dniu :)
teraz mam podzielony trening na KLATA+BIC+NOGI oraz PLECY+BARKI+TRIC+BRZUCH
dzien wolny - dzien treningowy - dzien wolny - dzien treningowy ITD

Teraz miałem tygodniową przerwę bo byłem na tych Węgrzech, za tydzień w piątek lecę do Londynu wiec znów będę miał tydzien przerwy,
pozniej pod koniec wrzesnia chyba znów się trafi jakiś wakacyjny wyjazd, więc znowu będzie przerwa od treningów.
także póki co tylko podtrzymuję formę takimi lajtowymi, łączonymi treningami.

N3ver_quit
29-08-14, 17:14
robię w innym dniu :)
teraz mam podzielony trening na KLATA+BIC+NOGI oraz PLECY+BARKI+TRIC+BRZUCH
dzien wolny - dzien treningowy - dzien wolny - dzien treningowy ITD

Teraz miałem tygodniową przerwę bo byłem na tych Węgrzech, za tydzień w piątek lecę do Londynu wiec znów będę miał tydzien przerwy,
pozniej pod koniec wrzesnia chyba znów się trafi jakiś wakacyjny wyjazd, więc znowu będzie przerwa od treningów.
także póki co tylko podtrzymuję formę takimi lajtowymi, łączonymi treningami.

spoko :smile: heh, ja bym nie wytrzymała nie robić treningow na wyjeżdzie :smile: zawsze dostosowuje miejsca gdzie jade by była siłka, lub jak samochodem się jedzie to wrzucam swój sprzęcik ketle , hantle itd.. :smile:

yaro09
29-08-14, 18:48
ja tez tak robilem w tamtym roku, ponadto w ciąglu calego roku nie robie zadnych przerw w treningach,
dlatego teraz podczas takich wyjazdów postanowiłem nic nie robic, nie cwiczyc, tylko odpoczywac i sie obżerać ;)

N3ver_quit
29-08-14, 18:58
ja tez tak robilem w tamtym roku, ponadto w ciąglu calego roku nie robie zadnych przerw w treningach,
dlatego teraz podczas takich wyjazdów postanowiłem nic nie robic, nie cwiczyc, tylko odpoczywac i sie obżerać ;)

hehe dobre :smile: no przynajmniej psychika wyluzuje i odpocznie, skoro możesz pozwolić się obżerać bez jakichś większych skutkow dla sylwetki to czemu nie :smile:

yaro09
01-09-14, 01:08
a no tak, przydal mi się taki reset i cheat week :P

Dzisiaj była klata+nogi+bic

kazde cwiczenie robię 3 lub 4 serie i 10-12 powtórzeń

KLATA
wycisk płasko sztangą
wycisk skos w górę hantlami
rozpiętki na płaskiej ławce
NOGI
przysiady ze sztangą
chodzenie z hantlami
wyprosty na maszynie
uginanie na maszynie
ŁYDKI
wspięcia na palce z cieżarem
BIC
hantle stojąc
modlitewnik młotek hantlami
sztanga łamana nachwytem

http://s30.postimg.org/i1tkv7cdt/image.jpg

fallenursus
01-09-14, 01:27
Falafel i.zupka w chlebku <3

yaro09
01-09-14, 01:29
a no dała rade, cebulowa :P

fallenursus
01-09-14, 01:32
A gdzie ser w takim razie? Pewno wyzarles :) zajebiste są cebulowe

yaro09
02-09-14, 23:27
dzisiaj plecy+braki+tric+brzuch

Dzisiaj była klata+nogi+bic

kazde cwiczenie robię 3 lub 4 serie i 10-12 powtórzeń

PLECY
ściąganie drążka do karku
wiosło końcówką sztangi (rzadko je robie bo mi nie wchodzi)
wyprosty na rzymskiej ławce
ściąganie linki wyciągu
BARKI
wycisk sztangi siedząc sprzed glowy
wznoszenie hantli na boki
wznoszenie kettlebela wprzód
szrugsy sztangą
TRIC (mieszany z brzuchem)
pompki poręcze
francuz siedząc
BRZUCH
na maszynie
na piłce

muszę przyznać, że stejk mi dzisiaj wyszedł mega :P

http://s12.postimg.org/7871zj7f1/20140902_135308_Medium.jpg

gl
03-09-14, 18:22
wyglada smakowo:D

yaro09
04-09-14, 22:42
i smakuje tak jak wygląda :P

dzisiaj klata + nogi + biceps, kazda seria po 10-12 powtorzen

wycisk hantlami na płaskiej 3x
wycisk sztangą na skosie w góre 3x
rozpiętki na bramie 4x

suwnica 4x
spacery z hantlami4x
wyprosty na maszynie 4x
martwy ciąg na prostych nogach + łydki (wspięcia na palce z ciezarem) - te dwa cwiczenia na zmiane po 5 serii

uginanie naprzemian hantlami 3x
modlitewnik młotek hantlami 3z
uginanie sztangą łamaną nachwytem 3x

i znowu wyszedł zajebisty stejk :D niektórym osobom wołowina nie wychodzi (jest twarda lub surowa)
ja (jeśli kogoś to w ogóle interesuje) robię to tak:
- kupuję w biedrze, paczkowane po jednej sztuce (rostbef), koszt ok 10 zł za sztukę
- polewam olejem z pestek winogron, posypuje bardzo grubo pieprzem, wkładam do lodówki
- wracam z treningu, rozgrzewam grilla na max, na stejka polewam jeszcze trochę tego oleju i wrzuta na ruszt
- smazy się ok 6 do 10 minut (w zależności od grubości)
- po wyciągnieciu na talerz dodaję soli

Polecam :)

http://s17.postimg.org/l47nsda27/image.jpg

Ostatnio jak chce mi się coś słodkiego, to robię sobie takiego omleta.
Dodaję też dużo maku i wychodzi naprawdę niezły. Nieraz jem samego omleta, nieraz dodaję np dżem
(mam takie naturalne, własnej roboty) lub dip czekoladowy 0 kcal ten co na zdjęciu (niestety juz sie skonczyl)

http://s30.postimg.org/ewykbb28x/image.jpg

aaa i bym zapomniał o sałatce, która ostatnio wjeżdża przed treningiem, jak potrzebuję coś na szybko zjeść.
strasznie skomplikowana sprawa, więc opiszę dokładnie:
- worek ryżu białego
- pół puszki kukurydzy
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- 4 białka jaj (ugotowane, pokrojone w kostkę)
- 3-4 łyżki jogurtu naturalnego
- łyżeczka soli i pieprzu

Wszystko do wiadra i mieszamy łopatą

POZDROO :)

http://s28.postimg.org/h2yz41yfx/image.jpg

fallenursus
04-09-14, 22:51
Lubisz żreć ww przed treningiem? Nie masz zwiechy w połowie treningu np?

yaro09
04-09-14, 23:01
no walsnie nie.
jak nie zjem przed tren wegli i troche białka to jestem taki z dupy...
czasami do tego posiłku dorzucam jeszcze jakies owoce, banan, jabłko, brzoskwinie

gl
05-09-14, 21:01
10 minut steka robisz?? nie lubisz krwistego widze:P

yaro09
05-09-14, 23:45
Plus minus 10 minut. Zawsze sprawdzam czy juz jest miękki.
A takiego krwistego nie lubię bo to tez trzeba umieć zrobić, a jak sam robie to wydane mi sie ze jest zbyt surowy..

A teraz lecimy w kime, bo już jutro Londyn wita!!! :D

USgorn
06-09-14, 00:05
Ja najbardziej lubie z piekarnika ze wzgledu ze rowno jest upieczony a nie ze w na zewnatrz spalony a w srodku trzeba szarpac :)
PS. Olej z pestek winogron slaby wybor pod wysoka temperature ;)

gl
06-09-14, 10:39
smazysz na bardzo wysokiej temp przez 1.5 min(zalezy jaka grubosc miecha) z kazdej strony zeby soki zatrzymac w srodku, pozniej ewentualnie piekarnik na chwilke,
wychodzi idealnyale krwisty i soczysty, szarpac sie z miechem to jeszcze nie musialem:P

USgorn
07-09-14, 00:28
Mi zawsze probuje uciec wiec pierw jest ciezki boj ;p
No przyznaje ze w ten sposob nigdy nie probowalem przyrzadzic bo jak probowalem to na mniejszym ogniu dluzszy czas 4 min najmniej. No ale w piekarniku jestem zadowolony i na tym zostane poki co

yaro09
07-09-14, 10:51
Spróbuję krócej następnym razem. Tylko żeby nie wyszedł surowy :)

A czytałem ze olej z pestek winogron najlepiej nadaje sie z tych wszystkich tłuszczów, do smażenia / pieczenia
Z tego względu właśnie go używam

fallenursus
07-09-14, 12:33
Imho z avocado na wysoką temp, a koko lub masło nie klarowne na medium

gl
07-09-14, 15:05
robcie jak wam smakuje przeciez;) ja tylko mowie jak ja robie;)

USgorn
07-09-14, 23:50
A czytałem ze olej z pestek winogron najlepiej nadaje sie z tych wszystkich tłuszczów, do smażenia / pieczenia
Z tego względu właśnie go używam

Co jest informacja bledna. Nie nadaje sie pomimo ze tak pisze na butelce ale w sumie na slonecznikowym tez tak pisze. Tym bardziej nie jest on najlepszym wyborem

yaro09
11-09-14, 10:39
to jaki tłuszcz/olej stosowac najlepiej do smazenia/grillowania?
Najlepiej = pod kątem zdrowotnym

fallenursus
11-09-14, 11:59
Masło, koko,awokado masło kakaowe

USgorn
11-09-14, 23:52
w/w plus jeszcze olej ryzowy

yaro09
12-09-14, 08:31
a ten taki spray typu 0 kcal?

N3ver_quit
12-09-14, 09:56
a ten taki spray typu 0 kcal?

nie truj się tymi sprejami :smile: Wrzuć lepiej 5gr oleju

yaro09
06-10-14, 10:08
witam po krókiej przerwie.
ostatnio nie było czasu na uzupełnianie dziennika, jakiś czas temu byłem w londynie,
pozniej wróciłem do domu to miałem remont i nie było kiedy pisać.
Cały czas trenuję w miare możliwości, aktualnie co drugi dzień siłownia podzielone na

klate biceps brzuch
plecy triceps
nogi barki

do tego po każdym siłowym minimum 30 min aero i w DNT rówenież.
zamówiłem kilka supli, wrzucę jak przyjdą od Mańka, więc jedziemy dalej z tematem :)
Dzisiaj wypadają plecy z tricem (i dorzuce jeszcze brzuch), także relacja z treningu później.
Pozdro:)

yaro09
06-10-14, 23:27
ok, robilem plecy z tricem + brzuch

na plecy serie łączone, 4 serie po 10-12 powtórzen
- podciąganie + ściąganie drążka do klaty
- wiosło sztangą w opadzie + wiosło na maszynie
- martwy + wyprosty na ławce rzymskiej
- ostatnie cwiczenie wiecej powtórzen i mniejszy ciezar na dopompowanie = ściąganie linki wyciągu górnego, w opadzie, na prostych rękach,
nie wiem jak fachowo się to cwiczenie nazywa

tric
- pompki na poręczach 4x max
- ściąganie linki 3x 12
- francuz kettlem 3x 12

do tego 3 cwiczenia po 3 serie na brzuch (na maszynie, na ławce płaskiej i na piłce)

i posiłek potreningowy:)

http://s21.postimg.org/kplsdheba/20140917_133927_Large.jpg

yaro09
07-10-14, 19:47
jutro mam cały dzień zajęty, wiec dzisiaj zrobiłem jutrzejszy trening

NOGI

4x suwnica
4x spacer z kettlami
4x wyprosty na maszynie
4x serie łączone = ugięcia na maszynie leżąc + martwy na prostych nogach

do nóg łydki
4x wspięcia na palce z ciężarem
4x wypchnięcia na maszynie

BARKI

każde ćwiczenie po 4 serie i 12 powtórzeń

wycisk sztangi zza karku
wznosy kettla wprzód (wąski uchwyt)
wznosu hantlami w bok

do tego szrugsy (4 serie trzymając sztangę wąsko + 4 serie hantlami)

http://s29.postimg.org/db79eiwd3/20141006_140447_Medium.jpg

aa, upiekłem dzisiaj brownie :D nigdy nie próbowałem go robić w domu, także postanowiłem upiec.
jak nie zapomnę to pozniej lub jutro wrzucę foto.
Wyszło całkiem spoko, ale niestety to sam cukier i tłuszcz...

yaro09
08-10-14, 10:19
Śniadanie wjeżdża :)
4 jaja,
płatki jęczmienne 100g
+ dodatki:
kakao,
mak,
otręby granulowane żurawinowe

+ miód na wierzch = zajebiste sniadanie

dzisiaj dnt i pełno roboty, ale mam nadzieję że uda mi się zrobić godzinne aero

http://s1.postimg.org/dtsdroeu7/10721182_726815830707649_443651830_n.jpg

yaro09
09-10-14, 23:39
Dzisiaj były bicki z klatą i brzuchem

KLATA
serie łączone = 4 serie po 12 reps
wycisk płasko sztangą + wycisk na płasko hantlami
wycisk skos w górę sztangą + wycisk hantlami skos w górę
rozpiętki na bramie + przenoszenie kettla za głowę (leżąc)

BICKI, też serie łączone, 3 serie po 12 powt
uginanie hantlami stojąc + uginanie kettlami młotkowo stojąc
uginanie sztangi łamanej stojąc + uginanie sztangi prostej stojąc
wyciąg dolny z krótkim drążkiem + ugianie sztangi łamanej stojąc, nachwyt

BRZUCH
zgięcia na maszynie
unoszenie nóg leżąc
brzuszki na piłce

i taki tam przykładowy posiłek, tak ładnie ułożyłem, a wyszło rozmazane :(

http://s4.postimg.org/93s6si71p/20141005_184003_Medium.jpg

yaro09
11-10-14, 11:06
suple przyszliiii :D

lecimy na plecy z tricem

http://s27.postimg.org/n9cbmslmq/dddd.jpg

USgorn
11-10-14, 11:33
Jakis grubszy cykl na oralach sie szykuje widze bo prewencja zakupiona. Podstawa testo tez bedzie?

yaro09
11-10-14, 11:36
hahhaa ten grubszy cykl masz na focie którą wrzucilem, a testo pójdzie w górę dzieki żeńszeniowi :D właśnie po to go kupiłem!!!

USgorn
11-10-14, 11:49
Bojowe nastawienie jest czyli juz pierwsze dzialania sa ;)

yaro09
11-10-14, 14:54
pierwsze efekty już są, poranny namiot powrócił haha :D\

Dzisiaj plecy + tric + brzuch

plecy lajtowo dzisiaj, bo wczoraj miałem trochę roboty w domu przy remoncie i to dało się we znaki
serie łączone 4 x 12 reps
- podciąganie na drążku + ściaganie wyciągu
- wiosło sztangą + wiosło na maszynie
- martwy + skłony w bok, trzymając kettla

Tric, każde cwiczenie 3 serie po 10-12x
- pompki na poręczach
- francuz leżąc
- ściąganie linki

Brzuch standardowo 3 różne cwiczenia po 3-4 serie, dzisiaj było
- lekkie unoszenie tułowia leżąc
- nogi w górę wisząc
- brzuszki na piłce

dodatkowo na koniec zrobiłem sobie 3 serie cwiczen crossfitowych, aby się trochę zmęczyć.
każda seria składała się z trzech ćwiczeń, jedno robione po drugim. 2 minuty odpoczynku pomiędzy seriami.
Nie wiem jak ćwiczenia się fachowo nazywają:
- pompki z wyskokiem 12x
- wyrzut kettla z przysiadem 10x
- rwanie sztangi z podłogi nad głowę 8x

męczące strasznie :) zwłaszcza jeśli ktoś nie uprawia tego typu sportów, a jedynie wykonuje statyczne cwiczenia na silowni :)
+ obiad potreningowy, grillowany indyk, kasza jaglana, brokuł z oliwą

http://s29.postimg.org/4a5cnfhiu/20141006_140447_Large.jpg

USgorn
11-10-14, 20:57
Widzisz placebo dobra sprawa :-)

yaro09
12-10-14, 21:54
no dokladnie :)

dzisiaj były nogi + barki z kapturami

każde ćwiczenie nóg było po 4 serie i 10-12 powtórzeń
- przysiady ze sztangą
- spacery z ketllami
- wyprosty na maszynie
- serie łączone uginania leżąc na maszynie + martwy na prostych nogach

do tego na łydki 8 serii po 12 reps (4 serie wspięć na palce + 4 serie wypchnięcia na maszynie)

Barki 4 serie po 12 reps

- wycisk hantli nad głowę siedząc
- wznosy sztangi wprzód
- wznosu hantli w bok

do barków dołączam 8 serii szrugsów po max powtórzeń (4 serie trzymając sztangę + 4 serie trzymając hantle)

Na koniec zrobiłem 3 serie, które składają się z ćwiczeń jedno po drugim bez odpoczynku, każde ćwiczenie po 8 powtórzeń:

- rwanie sztangi z ziemi nad głowę
- pompki z wyskokiem
- rwanie kettla z podłogi nad głowę jedną ręką (na zmianę)
- wyrzut kettla nad glowę
- szybkie półprzysiady

jedna seria tych ćwieczeń (jedno po drugim bez przerwy) po 8 powtórzeń trwała u mnie 2:10 min.
Odpoczynek 2 minuty i kolejna seria.
Będę sobie robił takie crossfity zawsze po treningu siłowym, spodobalo mi sie:)

No i później 30 minut orbitreka. To tyle, jutro dzien wolny od siłki.
Pozdroo

yaro09
13-10-14, 23:48
Słyszeliście, że Jay Cutler przyjeżdża do mnie w środę? :)

pekulski104
13-10-14, 23:50
Załatw mi autograf :D

USgorn
13-10-14, 23:52
Słyszeliście, że Jay Cutler przyjeżdża do mnie w środę? :)

no trase po Europie ma u mnie tez byl ale daleko odemnie i nie mialem przyjemnosci :(

yaro09
13-10-14, 23:55
Pewnie będzie pełno wiary. Odwiedzi dwa sklepy z suplami + aquapark z siłownią.
Idę zobaczyć tego dzika i przybić pionę.

Ostatnio znajomy mieszkający w Kanadzie spotkał go jak był na siłowni :)

USgorn
13-10-14, 23:57
No w Kanadzie czy US to mozna na silowni duzo znanych dzikow spotkac :)
no idz bo jak najbardziej warto pewno

yaro09
14-12-14, 12:42
Dwa miesiące minęły od ostatniego postu w tym dzienniku, więc trzeba chyba ruszyć coś od nowa...

Damianpfighter
14-12-14, 13:22
FALA!!!!!!!!!! Czekamy na wpisy koksiku nasz;)

yaro09
14-12-14, 13:24
haha no cos bede skrobał w wolnych chwilach :)
Ty też bys mógł ruszyć coś, a nie...

Damianpfighter
14-12-14, 14:29
Nie odwiedzasz mojego tematu bro: )

yaro09
14-12-14, 14:35
bo przecież go w ogóle nie ma :D tzn jest, ale widzę ostatni raz było w nim pisane rok temu...
trzeba znowu ruszyć z relacjami !!!

yaro09
01-01-15, 15:23
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Moim postanowieniem noworocznym jest porządne prowadzenie dziennika treningowego! A czy się uda? Wyjdzie w praniu :)

Przez ostatnie miesiące słabo się przykładałem, dlatego trzeba spiąć dupę, ogarnąć się i lecimy z koksem, ale oczywiście bez ;)
Motywacja jest, chęci są, także powinno być dobrze.
Dzisiaj odpoczywam po imprezie, ale jutro już lecimy z nowym treningiem i dietą.
Pozdro!