Zobacz pełną wersję : Pomoc w ułożeniu cyklu metka + test enan

czesc...
Jestem na tej redukcji , waga spada z dnia na dzien i mysle ze nie bede jej ciagnac dluzej niz miesiac czasu, bo chcialem tylko zrzucic z 4 cm w pasie i tyle czasu mi raczej wystarczy.Odrazu po redukcji planuje zrobic cykl , taki w miare spokojny do ktorego planuje uzyc METKI BALKANA 10 mg (110 tabsow) i TESCIA ENANA ktorego bede sobie dopiero zalatwiac bo juz powoli mnie skręca od braku witaminek. 
Proszę o pomoc w ułozeniu cyklu z tych dwóch SPECYFIKÓW i mam pytanie czy po takim cyklu na odblok wystarczy duza dawka clomidu i tamofixenu? jesli tak to prosze o rozpiskę.
Z GÓRY DZIĘKI
ankieta ....
staż 
przebyte cykle 
czy chorujesz na jakiegoś typu choroby 
po 2  załatw  sobie  
koło 36 tab cloma 
1-2 opak  nolvadexu 
2 amp hcg 
ustaw diete pod cykl 
czy chcesz masową wysoko kaloryczną  czy  umiarkowany  bilans  kaloryczny  
suplementacje do  diety i cyklu  ale to  izolat bcaa kreatyna zależy jak kto lubi 
i wtedy  się  rozpisze odpowiednio  :)  najpierw  rozpisz wszystko
staż - 2 lata siłowni (wczesniej pol roku takie domowe cwiczenia domatora na przygotowanie ciala z tego co pamietam)
wiek - wystarczający jak i pełnoletni
wzrost - 180 cm
przebyte cykle - mialem pare cykli ale takie lajtowe.. metka z winkiem itd , nie specjalnie mialem zamiar sie kiedys kłuć jak zaczynalem trenowac ale teraz juz bajka
choroby - mozliwe uzależnienie od siłowni
DIETA - na cyklu oczywiscie dieta idzie z podwyzszona zawartoscia bialeczka i staram sie ograniczac niezdrowe jedzonko
BILANS KALORYCZNY - mysle ze typowo masowy ale zeby sie nie zalac az tak bardzo , moze troszke . 
SUPLEMENTACJA - tutaj mysle ze nie mam pojecia czego użyć  podczas cyklu. Myslałem ze nie ma sensu kreatyny stosowac, bo chcialem pod koniec dopiero zrobic sobie kretke z nitroblonem na obnizenie spadkow, a tak to nie mam zbyt duzego pojęcia na temat specjalnych odżywek stosowanych w cyklu więc chetnie sie do czegos zastosuje
bcaa-glutamina  podczas cyklu  
kreatyna ja cały czas biorę  taki zestaw  stała suplementacja ...
1-6 meta  40mg ed
1-12 testo e 250 mg  poniedziałek -czwartek 
hcg 
250iu co 3 dni  od 3 tyg do 13tyg 
po 14 tyg   dajesz  clom i nolve  tylko ktoś inny musi ci doradzić co do  PCT  w razie w  dobrze  mieć w szafce  ATD i koło  5-6 tyg przejdź  sie na  badania  
testo,estro,
na to hcg od 3 tyg do 13 tyg wystarczą 2 ampułki?
policz ja  mam  hcg  5000iu  na 2 ml 
i podaje   250 iu co 3 dni bez  hcg  nie ma  opcji żeby zacząć  jakikolwiek  cykl  
kiedyś już był temat  co do mety  
można tłumaczyć znajomy  chciał  tylko mete brać  60 mg  ed  mocniej go zblokował niż na  testo/Deca  a  później  płacz ;/
dzieki piuras
dziwi mnie tylko jedno a mianowicie nawet zwyklego cyklu na metce +40 mg ed nie wolno robic bez hcg?
fallenursus
22-04-13, 00:41
metanabol solo to do archiwum przeszlo juz kupe czasu temu. imho dupny pomysl.
wszystko mozna... nawdt cykl deka+tren... ale czy to rozsadne?
heh jeszcze nie widziałem kogoś kogo zablokowało po cyklu na samej mecie a niektórzy znajomii mieli bycze dawki ale w sumie może lepiej nie myśleć o takim czymś
hehe :P ja nie widziałem nigdy nikogo kogo zablokowały sterydy, nie interesują mnie wiotkie siusiacze :P
hcg do mety? po mecie solo to nawet cloma teraz mało kto zarzuca .
po mecie solo nasz organizm spokojnie samemu dojdzie do siebie. j. z tego co ost przegladam fora to ludzie radza robic mostki miedzy cyklami niz zabawe z pct. podobno rozbi dobra rozpierduche w gosp horomonalnej. tak ze przy malych dawkach mety solo. odpuscilbym clomy itp... aczkoliek jak masz sie brac za jeden srodek to czemu nei wybrales np propa? o wiele lepsza opcja niz metax.
u mnie lezy teraz meta enan i oma i sie tak zastanawiam czy jednak ten enan czy ome zarzucic w koncu do mety ale chyba enana tego poki co
fallenursus
24-04-13, 20:47
A co to za roznica? Sa rozne roxzaje testosteronu?
nie będzie to super pomysł ale zawsze możesz zmieszać enan z omą :D