Zobacz pełną wersję : animal pak + creatine powder<olimp>+<glutamine extr
jak myślicie o cyklu animal pak + creatine powder[list=1]+<glutamine extreme+ whey protein <niepamiętam pełnej nazwy napewno białko treca> bcaa ?? dobry cykl według was??
grzesiek k
28-03-07, 17:03
fantomos, No może być :razz:
pzdr.
a niby dlaczego nie dlamnie BLAKEE ??
Prezydent_1c
28-03-07, 22:54
Ja osobiście jestem ciekawy animal pack'a jak zadziała ...Daj koniecznie relacje z tego cyklu !! A co do tego czy to mozesz brac to ci nikt nie odpowie ... Napisze to co zawsze ... Jaki masz staż ? I ile lat ?
18 lat staż 5 lat . tak myślałem żeby dac relacje z tego cyklu :mrgreen: sam jestem ciekawy jak zadziała bo jeszcze nigdy go niebrałem ale podobno jest dobry :lol: Kasy troche przyszło za odszkodowanie to myśle wyprubóje go;]
Prezydent_1c
28-03-07, 23:11
No to z takim stażem wydaje mi się że śmiało możesz testować. Relacja koniecznie !! :P ;)
ta 18 lat a w profilu 15 :mrgreen:
Prezydent_1c
28-03-07, 23:15
Może dla kolegi jakiegoś ... Ja zawsze wole pytać dlatego :P A jak masz 15 lat to odradzam animal pack'a bo sobie krzywde zrobisz (nie wciskam kitu możesz wierzyć albo nie...)
a co do wieku to mam 18 lat :mrgreen: tylko że kolegi konto użyczam ... lecz musze założyć swoje... od jutra zaczynam ten cykl bede pisał relacje.. :lol:
Według mnie wystarczy na cykl sama kreatyna i transporter, bo resztę można uzupełnić dobrą dietą...
a co do animal pack'a to jeśli masz większą wagę ciała (nie chodzi tu o fat) niż przeciętny człowiek (więcej niż 90kg) to wtedy ten suplement by się nadawał, a tak to za duże stężenie witamin i minerałów dla kogoś o "normalnej" wadze...
Kup se zwykłe mono, gainera i tauryne.
Animnala zostaw na potem.
pzdr.
Gainer wyjdzie drożej aniżeli dieta...należy pamiętać, iż wszelakie substancje zawarte w produktach spożywczych sprawiają, że jedzenie działa niezwykle wszechstronnie na nasz organizm...tak więc według mnie posiłek skomponowany z kilku produktów będzie o wiele pożywniejszy i zdrowszy niż jakikolwiek gainer...
Tak dieta to podstawa ale to już każdy powinien wiedzieć!!
pzdr.