PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy ze snem

sweetex
29-06-12, 06:58
Witam, jestem na cyklu dość długo(ok. 35 tyg)
Leci sam test, przeplatam enana z propem,
od kilku dni mam duże problemy ze snem, dodam że jestem teraz na etapie wychodzenia z redukcji, czyli kładę się głodny i wstaję głodny :), być może to ma wpływ na to że mam problemy ze zaśnięciem a jak już uda się zasnąć to pobudka o 5 obowiązkowa i szybciutko do kuchni coś zjeść.

Macie jakieś sposoby na lepszy sen, nie piszcie o melatoninie, zma i melisie, to na mnie nie działa.

fallenursus
29-06-12, 07:36
http://www.e-gym.pl/showthread.php?33752-Nie-chce-mi-sie-%B6pa%E6

tak na marginesie to u mnie teraz 0140 rano:) wstaje za 5hrs niecale...
(http://www.e-gym.pl/showthread.php?33752-Nie-chce-mi-sie-%B6pa%E6)

sweetex
29-06-12, 09:16
dzięki fallen

vold
29-06-12, 13:15
Redukcja nie polega na tym aby się głodzic to pierwsza sprawa, nie wiem co to za cykl ale jak faktycznie jesteś 35 tyg na samym testo to mija się to z celem , jak najbardziej może to powodować bezsenność.

sweetex
29-06-12, 18:52
zgadza się że na redu nie powinno się głodzić, co do cyklu to jestem teraz na HTZ, często zmieniam estry, więc nie jestem na tym samym cały czas.
Co do redu to mam 32 lata i parę redukcji już przeprowadziłem, wiem co na mnie działa a co nie, co do snu to mam tak pierwszy raz, dzieki
pozdrawiam.

ht
01-07-12, 06:41
zakup sobie shut eye lub animal pm. na mnie fajnie dzialaly jesli chodzi o sen. lepszy shut eye. ale teraz ciezko dostepny we pl.

lg team
01-07-12, 22:32
sprobuj imovane lub nasen, fajnie dziala, fajny gleboki sen, rano wstajesz wypoczety bez zamuly nie jak np po estazolamie ktory ludzie rowniez stosuja przy bezsennosci jednak zapominajac ze to psychotrop mimo ze lagodny, tamte 2 to typowe leki na sen, zacznij od pol tbl jesli chcesz,

sweetex
01-07-12, 23:14
dzięki panowie, imovane i nasen są na receptę , czy dostanę bez?

fallenursus
02-07-12, 07:45
raczej na recke. moge sie mylic ale patrzac na srodek czynny to chyba nie;)
jesli sie za nie zabierzesz, nie bierz codziennie. 3* na tydzien kiedy naprawde nie mozesz zasnC.

lg team
02-07-12, 09:13
oczywiscie na recepte,

jesli chcesz brac sposobem fallena to polecam ten drugi nasen brac doraznie, jesli ciagle to imovane

sweetex
02-07-12, 11:52
dzieki panowie, dopowiem że od dziś dodałem jedzenia więc zobaczymy, może te środki nie będą potrzebne.

lg team
02-07-12, 17:27
z tymi glodowkami uwazaj bo redukcji wagi to sluzy ale zdrowiu juz nie, i to bardzo