Zobacz pełną wersję : Marihuana
Jaki ma wpływ na trenowanie? Z tego co czytam to obniza wydolnosc i zamula. Jakie są wasze opinie?
Przed czy w trakcie treningu chcesz zapalić? :)
Na pewno będzie mega pompa w trakcie i po treningu :)
Chcę_być_wielki
23-05-12, 14:11
ja po zapaleniu jeden talerz wkładałem na sztang kilka minut, także dużo nie poćwiczyłem :)
zalezy jaka faza Cie zlapie :)
spoko jak dostaniesz gastro i bedziesz mogl wpier*** ile wlezie
obniza tez testo ale to tylko kilka procent i po 24h wraca do normy
a jak sie cwiczy sam sproboj kazdemu wchodzi inaczej
Nie chodzi o trening na chaju. Ale ogólnie. Np jezeli trening koncze około 21, potem zjem wykąpie sie i pale około 23 dopiero to czy to ma wpływ jakis. o to mi chodzi
kiedys czytalem krótki artykuł w gazecie ze dym z papierosów dziala negatywnie na przyrost masy, ale nie wiem ile w tym prawdy.. szczerze mówiąc trochę wątpię zeby to było znaczące w jakims szczególnym stopniu.
ewentualnie jaki to by nie był dym, czy z fajek czy z ziola, to uszkadza komórki, zmienia poziomy plytek krwi itd co moze się przejawić zazwyczaj chorobami, a w przypadku silowni np spadkiem ogolnej wytrzymałości, wydolności płuc itp
duzo jest mitów o tym. Nie wiadomo co jest prawdą.
znam kolesi co mase robia na tym, pewnie sam wiesz ile wciagasz zarcia po :D, nawet kiedys czytalem ze kulturysci ktorzy maja problemy z jedzeniem wlasnie w ten sposob poprawiaja sobie apetyt
i teraz podobno mozna legalnie posiadac jakas minimalna ilosc (tylko ile to jest) przy sobie w Polsce
w PL to chyba 0.5 grama ale reki nie dam sobie uciac.
ale wiekszych klopotow nie ma po tym :) jak nałogowo byś palil to tak .
ale WSZYSTKO JEST DOBRE W ROZSADNYCH ILOSCIACH !
heheheh i co powiesz pałkarzowi? ze masz towar przy sobie bo robisz mase? :D lol
No chodzi mi o palenie po kilka razy w tygodniu. I raczej staram sie isc potem spac odrazu jak wróce bo wracam potem do domu 2-3 w nocy i czasem cos jem bo sie nie da wytrzymac. Ale chciałem sie dowiedziec czy to ma jakies negatywne działania jak alkohol który tez swojego czasu naduzywałem xD
nic sie nie stanie tylko na drugi dzien moze byc mała mgiełka czyli nieco mniej sil
w PL to chyba 0.5 grama ale reki nie dam sobie uciac.
ale wiekszych klopotow nie ma po tym :) jak nałogowo byś palil to tak .
ale WSZYSTKO JEST DOBRE W ROZSADNYCH ILOSCIACH !
Ee chyba żadna ilość nie jest legalna,ogólnie za samo posiadanie grozi do 3 lat no chyba że coś się zmieniło ale wątpię :)
Jeśli chodzi o palenie to raz na tydzień mi się zdarza i jedyne co odczuwam to głód krótko po,więc na pewno się po tym nie schudnie,możliwe są małe zaniki w pamięci ale to są zmiany krótkotrwałe,raz na jakiś czas dobrze się odstresować,jedynie dym może być troszkę szkodliwy. Nie odczuwam negatywnych skutków związanych z siłownią.
Stary kup sobie za 6 zł FA Napalm w płynie testerek.
Walnij przed imprezą i latasz jak meserszmit do rana.
Marycha to badziew co psuje rozum gamonie robią w necie jakieś artykuły, że nie szkodzi i ble ble... a popatrz na kolegów z otoczenia co jarają nagminnie.
Jak zajarasz raz na pól roku to Ci się nic nie stanie, ale regularnie to już inna bajka. Nie daj Boże... gastro i sernik wiedeński w lodówce, cała blacha w godzinę.
Mina rodzinki w niedziele rano- bezcenna.
i tak jestesmy daleko za innymi :D
http://www.polityka.pl/kraj/1523159,1,prawo-do-trawki.read
trawka wyszusza a twoj umysl staje sie gabczasty tyle z mojej str. ;)
i tak jestesmy daleko za innymi :D
Raczej oni do tyłu za nami ;)
zalezy kto o czym mowi, ja mialem na mysli "demokracje"(nam sie tylko zabrania i nakazuje, a juz zsrr dawno nie istnieje)
Robienie czego się chce to nie demokracja. Nie wiem co to "zsrr"?