Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Marihuana

xxmłodyxx
23-05-12, 12:34
Jaki ma wpływ na trenowanie? Z tego co czytam to obniza wydolnosc i zamula. Jakie są wasze opinie?

D3
23-05-12, 13:10
Przed czy w trakcie treningu chcesz zapalić? :)

Hero33
23-05-12, 13:27
Na pewno będzie mega pompa w trakcie i po treningu :)

Chcę_być_wielki
23-05-12, 14:11
ja po zapaleniu jeden talerz wkładałem na sztang kilka minut, także dużo nie poćwiczyłem :)

bielik95
23-05-12, 15:07
zalezy jaka faza Cie zlapie :)
spoko jak dostaniesz gastro i bedziesz mogl wpier*** ile wlezie

.rocky
23-05-12, 16:21
obniza tez testo ale to tylko kilka procent i po 24h wraca do normy
a jak sie cwiczy sam sproboj kazdemu wchodzi inaczej

xxmłodyxx
23-05-12, 17:04
Nie chodzi o trening na chaju. Ale ogólnie. Np jezeli trening koncze około 21, potem zjem wykąpie sie i pale około 23 dopiero to czy to ma wpływ jakis. o to mi chodzi

yaro09
23-05-12, 19:26
kiedys czytalem krótki artykuł w gazecie ze dym z papierosów dziala negatywnie na przyrost masy, ale nie wiem ile w tym prawdy.. szczerze mówiąc trochę wątpię zeby to było znaczące w jakims szczególnym stopniu.
ewentualnie jaki to by nie był dym, czy z fajek czy z ziola, to uszkadza komórki, zmienia poziomy plytek krwi itd co moze się przejawić zazwyczaj chorobami, a w przypadku silowni np spadkiem ogolnej wytrzymałości, wydolności płuc itp

xxmłodyxx
23-05-12, 20:04
duzo jest mitów o tym. Nie wiadomo co jest prawdą.

luzakkk
23-05-12, 20:58
znam kolesi co mase robia na tym, pewnie sam wiesz ile wciagasz zarcia po :D, nawet kiedys czytalem ze kulturysci ktorzy maja problemy z jedzeniem wlasnie w ten sposob poprawiaja sobie apetyt

i teraz podobno mozna legalnie posiadac jakas minimalna ilosc (tylko ile to jest) przy sobie w Polsce

bielik95
23-05-12, 21:12
w PL to chyba 0.5 grama ale reki nie dam sobie uciac.
ale wiekszych klopotow nie ma po tym :) jak nałogowo byś palil to tak .
ale WSZYSTKO JEST DOBRE W ROZSADNYCH ILOSCIACH !

yaro09
23-05-12, 21:49
heheheh i co powiesz pałkarzowi? ze masz towar przy sobie bo robisz mase? :D lol

xxmłodyxx
23-05-12, 21:53
No chodzi mi o palenie po kilka razy w tygodniu. I raczej staram sie isc potem spac odrazu jak wróce bo wracam potem do domu 2-3 w nocy i czasem cos jem bo sie nie da wytrzymac. Ale chciałem sie dowiedziec czy to ma jakies negatywne działania jak alkohol który tez swojego czasu naduzywałem xD

.rocky
23-05-12, 21:58
nic sie nie stanie tylko na drugi dzien moze byc mała mgiełka czyli nieco mniej sil

gangster
23-05-12, 22:40
w PL to chyba 0.5 grama ale reki nie dam sobie uciac.
ale wiekszych klopotow nie ma po tym :) jak nałogowo byś palil to tak .
ale WSZYSTKO JEST DOBRE W ROZSADNYCH ILOSCIACH !

Ee chyba żadna ilość nie jest legalna,ogólnie za samo posiadanie grozi do 3 lat no chyba że coś się zmieniło ale wątpię :)

Jeśli chodzi o palenie to raz na tydzień mi się zdarza i jedyne co odczuwam to głód krótko po,więc na pewno się po tym nie schudnie,możliwe są małe zaniki w pamięci ale to są zmiany krótkotrwałe,raz na jakiś czas dobrze się odstresować,jedynie dym może być troszkę szkodliwy. Nie odczuwam negatywnych skutków związanych z siłownią.

HuGsoN
24-05-12, 00:46
Stary kup sobie za 6 zł FA Napalm w płynie testerek.
Walnij przed imprezą i latasz jak meserszmit do rana.

Marycha to badziew co psuje rozum gamonie robią w necie jakieś artykuły, że nie szkodzi i ble ble... a popatrz na kolegów z otoczenia co jarają nagminnie.
Jak zajarasz raz na pól roku to Ci się nic nie stanie, ale regularnie to już inna bajka. Nie daj Boże... gastro i sernik wiedeński w lodówce, cała blacha w godzinę.
Mina rodzinki w niedziele rano- bezcenna.

luzakkk
24-05-12, 10:58
i tak jestesmy daleko za innymi :D

http://www.polityka.pl/kraj/1523159,1,prawo-do-trawki.read

arson
27-05-12, 13:52
trawka wyszusza a twoj umysl staje sie gabczasty tyle z mojej str. ;)

KowalX
27-05-12, 15:53
i tak jestesmy daleko za innymi :D

Raczej oni do tyłu za nami ;)

luzakkk
27-05-12, 23:45
zalezy kto o czym mowi, ja mialem na mysli "demokracje"(nam sie tylko zabrania i nakazuje, a juz zsrr dawno nie istnieje)

KowalX
28-05-12, 11:46
Robienie czego się chce to nie demokracja. Nie wiem co to "zsrr"?