Zobacz pełną wersję : Testosteron propionat cykl.
Witam , w niedługim czasie chcę wystartować z moim pierwszym cyklem. Poniżej znajduje się to co mam zamiar dobrać do cyklu oraz kilka pytań.
Z góry dzięki za wszystkie posty edukujące ewentualnie opierdalające :p
Testosteron propionate 100mg EOD / 20 strzałów
do tego następujące produkty :
Aspargin 2xdz
kompleks witamin
esseliv forte ( ile tabsów dziennie ? )
hepatil ( po cyklu )
nolvadex ( no właśnie jaką ilością sie odblokować ? czytałem wiele postów na ten temat , jednak żaden nie odnosił sie do cyklu na propie solo )
odżywki :
kreatyna cm3 trec 360tab
bcaa activlab
białko
Dieta :
2,5 gr białka / 1kg masy
5gr węgli / 1kg masy
a) Staż : 2 lata
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) : masa ( tutaj kolejne pytanie , jeśli dobrze kojarzę przy jednoczesnym nabieraniu masy na koksie , przy wykonywaniu aerobów można zgubić trochę tłuszczu bez spadków masy mięśniowej , wiadomo , że nie wytnę się do fatu na poziomie 5% ale jednak coś powinno zlecieć. Teraz sedno tego pytania , od 1,5 roku trenuję sztuki walki 3 razy tygodniowo , czy dodać do tego w czasie cyklu 1 dzień biegania naczczo w celu lepszych rezultatów , czy mija się to z celem - oczywiście w czasie aerobów zabezpieczam się przed katabolizmem bcaa oraz białkiem ) Mam nadzieję , że napisałem to w miarę zrozumiale :)
c) Dotychczasowy kontakt z saa : brak
d) Przeciwwskazań : brak
e) wiek, waga : 20 lat , 92kg
fallenursus
16-02-12, 14:00
Te hepatile esselivy i inne bzdury zostaw sobie jak bedziesz jechal sermy
Po cyklu
piec dni po 40mg nolvy nastepne 4tyg po 20mg.
Aeroby mozesz sobie robic ile tam chcesz oby dieta byla wystarczajaca:)
Jesli chcesz robic recomp'a to daj kalsy na zero i lukaj co sie dzieje jesli spada wiecej bialka. Nie ptrz na wage patrz w lustro.
Dziękówa już wszystko wiem. Pozdro , sog leci.
daj normalnie 100mg propa co 2 dni przez 6 tyg ,
to pierwszy cykl, spokojnie dasz rady,
po cyklu clom max 15 tab ,
żadnych osłonek nie potrzeba.
Wiem że 1 cykl 6 tygodni na propie ale ja też jestem za opcja 8 tygodni, i tak wszyscy co tu piszą robią cykl na 6 week ale i tak go przedłużają do 8 week po co się oszukiwać :)
prop ładnie kreci i ciężko się z nim rozstać :)
Mozna przedłużyć nie widze problemu.
Jeśli będzie fajnie szło to zawsze mogę dorzucić , zobaczymy jak mi przypasuje teść , pierwszy raz trzeba wypróbować. :)
ja miałem lecieć 8 wyszło 15 ,
lepiej już do pełnego te 10 :)
Dorzuć jeszcze deke do tego cyklu i będzie git
Ja bym na twoim miejscu nie brał się za koksy bo możliwe że wybuchniesz ja tak myśle bys do żucił anapolon deka wino cypionat do cyklu i jeszcze jakies słodkości.
Wracając jeszcze do tematu , jak to jest wkońcu z bieganiem naczczo. ?! Odchodzi się od tego czy wręcz przeciwnie ? są różne szkoły ale na bombce to chyba wolno ?
Wracając jeszcze do tematu , jak to jest wkońcu z bieganiem naczczo. ?! Odchodzi się od tego czy wręcz przeciwnie ? są różne szkoły ale na bombce to chyba wolno ?
Hmm na czczo kolego Indiana to ja lubię się dobrze na wpierdalać przelecieć moją kobietę, a nie biegać po lesie jak napalony królik na marchewkę :)
na bombce wszystko wolno. wrzuc bcaa przed bieganiem i bedzie ok. ostatnio gdzies cos czytalem ze nie wazne o ktorej sie biega. chodzi tylko o to zeby podkrecic metabolizm. a czy od rana czy popoludniu to ju nie jest takie wazne. zeby tylko ok 1.30-2 godz po ostatnim posilku.
bodajże w ostatnim Muscularze o tym było , albo w poprzednim numerze
Z tego co pamiętam to już wcześniej o tym pisali w md, ciekawe tylko dlaczego większość osób przygotowując się na zawody zazwyczaj kręcą aero naczczo, albo przed ostatnim posiłkiem?
fallenursus
19-02-12, 17:17
Bo maja wyjebane na md:)
To po huy takie głupoty pisać http://img831.imageshack.us/img831/4679/morda.gifhttp://img831.imageshack.us/img831/4679/morda.gifhttp://img831.imageshack.us/img831/4679/morda.gif
fallenursus
19-02-12, 18:05
Bo md dla takich bykow jak znieczulica.
:p
Mam dwa numery md pl. Jak siedze na kiblu przynajmniej mam sie z czego smiac.
no i huj. od teraz sie przerzucam na sdw i kif :D. buhehe
Z tego co pamiętam to już wcześniej o tym pisali w md, ciekawe tylko dlaczego większość osób przygotowując się na zawody zazwyczaj kręcą aero naczczo, albo przed ostatnim posiłkiem?
bo za duzo wierzysz w to co mówia zawodnicy - co innego mówią co innego robią - tak jak np ostatnia prezentacja diety Phila - od polowy dnia nie je węgli a przecież kuje inse i hgh i co nie je węgli ?? przestańcie wierzyć w to co oni wygadują bo to pod publiczkę pierdoły
W jakich godzinach brac nolve ? Z tego co kojarze to wieczorem. Jesli tak to brac odrazu cala dawke czy podzielic ? Dzieki za odpowiedz.
fallenursus
30-03-12, 01:38
Cala dawke na noc.
Czemu na noc? Bo w nocy wydzielamy najwiecej estro..
Ps. Jak bombka?podobalo sie?:)
Cala dawke na noc.
Czemu na noc? Bo w nocy wydzielamy najwiecej estro..
Ps. Jak bombka?podobalo sie?:)
Dzięki za odpowiedź.
Co do bombki jak dla mnie bardzo korzystnie :) w łapie +2cm w pasie -5cm także na plus :)
Tak jak wcześniej mówiliście lepiej było pociągnąć cykl co najmniej do tych 8 tygodni ale z kasą krucho :)
Jednak sprawa wygląda tak , kumpel w tym samym czasie bił ten cykl co ja , ja cały czas na teściu z Good Pharm - natomiast kumpel pół cyklu na Rotexie a pół na Good Pharmie i twierdzi ,że dużo lepiej klepał Rotex. A więc wnioskuję z tego , że Good Pharm i stężenie teścia w flakonie w rzeczywistości musi być dość mocno obniżone. Co myślisz o tym , żeby powtórzyć cykl na teściu 8 tygodni ale tym razem na koksie z pewnym stężeniem ? :)
fallenursus
30-03-12, 12:33
Jak najbardziek na tak:)
To zdajemy maturę , pojedziemy trochę na odżywkach i jedziemy z KOKSEM :)
najpierw zdaj ta mature, bo kox kupic to nie problem ale egzaminy zdac dla dzisiejszej mlodziezy to juz nie taka blacha sprawa jest