PDA

Zobacz pełną wersję : 1 cykl meta pare pytan :]

muminn
24-10-11, 18:26
Witam za niedługo prawdopodobnie zaczne 1 cykl na mecie. zamierzam przez miesiac pojechac na kreatynie, potem wskoczyc na mete 15mg codziennie przez 4 tygodnie a potem znow na kreatynie miesiac...? zdecydowalem sie na mete z powodu niskich funduszy :knockout: bo się dowiedzialem ze prolongatum juz nie jest refundowane:errf:
i teraz pytania takie

1)jestem wrazliwy na estrogeny, mam lipo ktorego nie umiem sie pozybc :evil: czy przez cały cykl mogę brać nolvadex 1tabl(20mg) codziennie?

2)Do cyklu z metą wystarczy do 'odbloku' nolvadex+clomid

3)Czy na mecie można zrobić 'suche' mięśnie? Trzymałbym oczywiście diete - białko 3.0g/kgmsc, tluszcz 1.2g/kgmsc i reszta węglowodany (Tylko ryże, płatki owsiane, makarony) żadnych słodyczy

4)Następny cykl na mecie (o ile ten wyjdzie i mnie zachęci) moge robic np. po 2 miesiacahc znowu?

5)Czy na następnym cyklu jestem już skazany na mniejsze przyrosty?

lg team
24-10-11, 19:13
z lipo chcesz sie lapac za cykle z metki... i co do konca zycia metka za metka :whistle:

nie masz kasy to kup kreatyne lepiej i zabierz sie za jedzenie i trening, jakis termogenik, bedziesz mial efekt a nie metka

INSIDER
24-10-11, 19:25
3)Czy na mecie można zrobić 'suche' mięśnie? Trzymałbym oczywiście diete - białko 3.0g/kgmsc, tluszcz 1.2g/kgmsc i reszta węglowodany (Tylko ryże, płatki owsiane, makarony) żadnych słodyczy
Po 3 to ty na mecie zjesz posilki z diety i reszte lodowki ;) , ja jak na mecie cykl mialem to nie wystarczala mi dieta , spac w lodowce to malo ;)

muminn
24-10-11, 20:15
lg team, a czy to zle z lipo zlapac sie za metke? moze akurat troche przypakuje i wizualnie to się polepszy klatka. moze lipo zniknie na skutek zmiany stosunku testosteronu do estrogenów. poza tym dlatego chcialem wziasc nolvadex.
aktualnie stosuje TSE + johimbine(jeszcze 15 dni ale nic z lipo sie nie zmienia), chudzielec ze mnie a lipo zostało. jezeli te 15 dni nie pomogą, chcialem rowniez zobaczyc jak bedzie z lipo w przypadku nabrania masy(jak najmniej tłuszczowej!) jeżeli zostanie w miejscu, to pójdę na 2-3 zabiegi lipolizy iniekcyjnej - obrałem to jako ostatnią metodę do walki z lipo, a uwierz mi wiele kroków do pozbycia się lipo zrobiłem.

kreatyne jak napisalem mam zamiar brac przed metą (normalnie miesiac kreatYny)

insider - mam zbyt silna wole zeby podjadac cos z poza diety:whistle:

lg team
24-10-11, 20:22
zjedz fat na diecie termo i treningu, pozniej moze pakuj sie w saa

muminn
24-10-11, 20:33
zjechalem z fatu juz kiedys, nic to nie dalo. teraz znowu, tez nic ot nie dalo.
waze 82kg przy wzrosie 188
w pasie mam 77cm rano
wiec raczej dosyc CHUDO
cwicze 6 razy w tyg (3x aeroby, 3x silka)

ALE JAK MÓWIE NIE POMOGŁO PRZY WALCE Z LIPO. z pasa spadło 15cm, lipo zostało! nawet dół brzucha mi sie zmniejszył (mimo ze mały był)
przejscie na mete to była(i jest) dla mnie ostatecznosc (ostatnia deska ratunku)