muminn
24-10-11, 18:26
Witam za niedługo prawdopodobnie zaczne 1 cykl na mecie. zamierzam przez miesiac pojechac na kreatynie, potem wskoczyc na mete 15mg codziennie przez 4 tygodnie a potem znow na kreatynie miesiac...? zdecydowalem sie na mete z powodu niskich funduszy :knockout: bo się dowiedzialem ze prolongatum juz nie jest refundowane:errf:
i teraz pytania takie
1)jestem wrazliwy na estrogeny, mam lipo ktorego nie umiem sie pozybc :evil: czy przez cały cykl mogę brać nolvadex 1tabl(20mg) codziennie?
2)Do cyklu z metą wystarczy do 'odbloku' nolvadex+clomid
3)Czy na mecie można zrobić 'suche' mięśnie? Trzymałbym oczywiście diete - białko 3.0g/kgmsc, tluszcz 1.2g/kgmsc i reszta węglowodany (Tylko ryże, płatki owsiane, makarony) żadnych słodyczy
4)Następny cykl na mecie (o ile ten wyjdzie i mnie zachęci) moge robic np. po 2 miesiacahc znowu?
5)Czy na następnym cyklu jestem już skazany na mniejsze przyrosty?
i teraz pytania takie
1)jestem wrazliwy na estrogeny, mam lipo ktorego nie umiem sie pozybc :evil: czy przez cały cykl mogę brać nolvadex 1tabl(20mg) codziennie?
2)Do cyklu z metą wystarczy do 'odbloku' nolvadex+clomid
3)Czy na mecie można zrobić 'suche' mięśnie? Trzymałbym oczywiście diete - białko 3.0g/kgmsc, tluszcz 1.2g/kgmsc i reszta węglowodany (Tylko ryże, płatki owsiane, makarony) żadnych słodyczy
4)Następny cykl na mecie (o ile ten wyjdzie i mnie zachęci) moge robic np. po 2 miesiacahc znowu?
5)Czy na następnym cyklu jestem już skazany na mniejsze przyrosty?