Zobacz pełną wersję : Czy mozliwe jest by forum dzialalo na Tapatalk ?
Witam.
Interesuje mnie czy mozliwe jest przerobienie tak forum by mozna bylo pisac za pomoca tapatalk ?
Ewentualnie czy jest jakis sposob, na zmuszenie forum by dzialalo pod jakims takim klientem. Jakis czas temu wydawalo mi sie ze chyba widzialem ze ktos pisal posty z telefonu lub tabletu wiec moze jakis soft ogarnie forum.
Nie mam pojecia o czym mowisz,mi dziala z iphona.
Dziala na Tapatalk na iphonie ?
fallenursus
16-10-11, 17:52
mi dziala na androidzie. i voice recognition. nawet PL. wiekszosc postow ktore pisze sa z Androida:)
A na androidzie jakiego klienta uzywasz ? tapatalk, convo czy cos innego kompatybilnego z tapatalkiem ?
Ok czytam na forum tapatalk ze niby vBulletin obsluguje juz w najnowszej wersji, ale mimo wszystko nie lacze sie z forum hmm, ciekawe. Musze poprobowac doinstalowac pluginy
fallenursus
16-10-11, 18:10
e-gym.pl is not tapatalk compatible forum. please check your address and try again
taki komunikat wywala z Convo
Tak dokladnie taki, i czego uzywasz do obslugi forum ? probuje uruchomic w normalnym tapatalku i nie idzie za diabla. Nie moge dodac go do listy bo nie odnajduje.
Tapatalka mam oczywiscie full oplacona wersje i zaktualizowana.
fallenursus
16-10-11, 19:48
nic nie uzywam przegladarki google w androidzie:)
w dupie mam jakies tapatalki:)
wladowalem zeby obadac co to jak zoabczylem temat:)
Taptalk jest bardzo szybki i nie robi burdelu o ile forum z nim wspolpracuje. Obadaj sobie na andku ten licznik kalorii o ktorym pisze w innym watku, bo dosc ciekawa opcja, zwlaszcza ze w kanadzie pewnie dobrze bedzie dzialal skaner kodow kreskowych a baza jest bardzo duza jesli chodzi o produkty.
fallenursus
16-10-11, 20:01
hmmm..nie licze kalori:)
Nie tylko kalorie mozna liczyc ;D jest sporo innych ciekawych funkcji.
tapatalk jest zajebisty i szkoda, że forum nie jest z nim kompatybilne... dla mnie bezsensu jest korzystanie z forum przez zwykła przeglądarkę to też jak jestem na telefonie do tego unikam i korzystam z tych for, które działają na taptalku...
marcinczwa
23-10-11, 20:43
sprawdź teraz
forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji
fallenursus
23-10-11, 23:50
dupa blada panie...
Tylko pytanie brzmi czy w ogole tu na forum dziala plugin tapatalka, bo jesli nie to aktualizacja forum nic nie pomaga, musi byc uruchomiony darmowy plugin i zarejestrowane forum.
http://tapatalk.com/
Wystarczy zalozyc konto, w sekcji activate pobrac plugin dla odpowiedniej wersji forum i dodac forum do bazy tapatalka.
Widze, ze forum caly czas nie obsługuje Tapatalka, mysle ze warto by pomyslec nad uruchomieniem tej usług , bo to nic nie kosztuje a zajebiście ułatwia korzystanie z forum. Wiem ze był jakiś widok komórkowy, ale na przykład na S3 mi nie działa ( na S1 dzialal:/) a nie będ instalowal innej pprzeglądarki. Każdy kto ma Tapatalka, wie jak to ułatwia przeglądanie for z komórki.
Proszę administrację o przemyślenie tego i uruchomienie tej opcji na forum w ramach aktualnie przeprowadzanych zmian;)
Widze, ze forum caly czas nie obsługuje Tapatalka, mysle ze warto by pomyslec nad uruchomieniem tej usług , bo to nic nie kosztuje a zajebiście ułatwia korzystanie z forum. Wiem ze był jakiś widok komórkowy, ale na przykład na S3 mi nie działa ( na S1 dzialal:/) a nie będ instalowal innej pprzeglądarki. Każdy kto ma Tapatalka, wie jak to ułatwia przeglądanie for z komórki.
Proszę administrację o przemyślenie tego i uruchomienie tej opcji na forum w ramach aktualnie przeprowadzanych zmian;)
maniek1988
02-02-13, 09:42
Ok zobaczymy co da sie zrobic. A tak wogole to ja na sgs3 bardzo dobrze daje sobie z tym rade a takze administruje z telefonu wiem ze na iphonie tez daje rade no ale zobacze co da sie zrobic.
Tapatalk duże ułatwienie, jak ktoś nie używal to nie wie :)
Naprawde warto, na pewno nie zaszkodzi a pomoze;) można sobie ustalać ulubione tematy i dosłownie dwa kliknięcia i zostajemy do nich przeniesienie. Można stworzyć sobie widget i od razu program uruchamia wybrane forum. A po wejściu najpierw wyświetlane są nie przeczytaj posty, które pojawiły się od naszej ostatniej wizyty;)
maniek1988
02-02-13, 11:59
Spoko jak znajde czas to zobacze co da sie zrobic.
I jak, będzie coś z tego ?:D
maniek1988
04-02-13, 12:19
Jakis problem jest u nas z ta opcja staralem sie to podpiac ale wyskakiwal blad. Mimo wszystko bedziemy probowac.
maniek1988
04-02-13, 12:45
Plugin is either not installed or installed correctly. Retry Help (http://support.tapatalk.com/forums/installation-verification-issues.46/)
Error message: Not Installed: Cannot detect http://www.e-gym.pl/mobiquo/mobiquo.php Check this file existence and try again. cos takiego
fallenursus
04-02-13, 13:00
reinstall the goddamn plugin. wtf u w8tin for.
:p
maniek obczajasz dobrze angielski?
http://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-plugin-is-either-not-installed-or-installed-correctly-joomla-kunena.13627/
http://support.tapatalk.com/threads/for-new-user-about-error-message-not-installed-server-error.13280/
O takie coś chodiz co kolega podesłał linki?
Próbujecie coś tam dalej?
Nie żebym naciskał, ale to naprawdę jest zajebista sprawa, która może pomóc ;)
maniek1988
17-02-13, 18:43
Caly czas dzialam jak bedzie juz dzialac to dam znac.
I jak tam bo widze ze dawno nikt sje nie odzywal. Dolaczam sie do opinie ze przydalo by sie jednak to uruchomic
Baaardzo przydatna rzecz ten Tapatalk. Instalacja tego na forum to szybka sprawa ;)