Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy mozliwe jest by forum dzialalo na Tapatalk ?

kitamo
16-10-11, 17:19
Witam.
Interesuje mnie czy mozliwe jest przerobienie tak forum by mozna bylo pisac za pomoca tapatalk ?

Ewentualnie czy jest jakis sposob, na zmuszenie forum by dzialalo pod jakims takim klientem. Jakis czas temu wydawalo mi sie ze chyba widzialem ze ktos pisal posty z telefonu lub tabletu wiec moze jakis soft ogarnie forum.

mtm
16-10-11, 17:33
Nie mam pojecia o czym mowisz,mi dziala z iphona.

kitamo
16-10-11, 17:51
Dziala na Tapatalk na iphonie ?

fallenursus
16-10-11, 17:52
mi dziala na androidzie. i voice recognition. nawet PL. wiekszosc postow ktore pisze sa z Androida:)

kitamo
16-10-11, 18:02
A na androidzie jakiego klienta uzywasz ? tapatalk, convo czy cos innego kompatybilnego z tapatalkiem ?

Ok czytam na forum tapatalk ze niby vBulletin obsluguje juz w najnowszej wersji, ale mimo wszystko nie lacze sie z forum hmm, ciekawe. Musze poprobowac doinstalowac pluginy

fallenursus
16-10-11, 18:10
e-gym.pl is not tapatalk compatible forum. please check your address and try again

taki komunikat wywala z Convo

kitamo
16-10-11, 19:18
Tak dokladnie taki, i czego uzywasz do obslugi forum ? probuje uruchomic w normalnym tapatalku i nie idzie za diabla. Nie moge dodac go do listy bo nie odnajduje.
Tapatalka mam oczywiscie full oplacona wersje i zaktualizowana.

fallenursus
16-10-11, 19:48
nic nie uzywam przegladarki google w androidzie:)
w dupie mam jakies tapatalki:)
wladowalem zeby obadac co to jak zoabczylem temat:)

kitamo
16-10-11, 19:52
Taptalk jest bardzo szybki i nie robi burdelu o ile forum z nim wspolpracuje. Obadaj sobie na andku ten licznik kalorii o ktorym pisze w innym watku, bo dosc ciekawa opcja, zwlaszcza ze w kanadzie pewnie dobrze bedzie dzialal skaner kodow kreskowych a baza jest bardzo duza jesli chodzi o produkty.

fallenursus
16-10-11, 20:01
hmmm..nie licze kalori:)

kitamo
16-10-11, 20:50
Nie tylko kalorie mozna liczyc ;D jest sporo innych ciekawych funkcji.

flutebox
19-10-11, 14:41
tapatalk jest zajebisty i szkoda, że forum nie jest z nim kompatybilne... dla mnie bezsensu jest korzystanie z forum przez zwykła przeglądarkę to też jak jestem na telefonie do tego unikam i korzystam z tych for, które działają na taptalku...

marcinczwa
23-10-11, 20:43
sprawdź teraz
forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji

fallenursus
23-10-11, 23:50
dupa blada panie...

kitamo
25-10-11, 11:01
Tylko pytanie brzmi czy w ogole tu na forum dziala plugin tapatalka, bo jesli nie to aktualizacja forum nic nie pomaga, musi byc uruchomiony darmowy plugin i zarejestrowane forum.
http://tapatalk.com/
Wystarczy zalozyc konto, w sekcji activate pobrac plugin dla odpowiedniej wersji forum i dodac forum do bazy tapatalka.

Jokeer
02-02-13, 08:58
Widze, ze forum caly czas nie obsługuje Tapatalka, mysle ze warto by pomyslec nad uruchomieniem tej usług , bo to nic nie kosztuje a zajebiście ułatwia korzystanie z forum. Wiem ze był jakiś widok komórkowy, ale na przykład na S3 mi nie działa ( na S1 dzialal:/) a nie będ instalowal innej pprzeglądarki. Każdy kto ma Tapatalka, wie jak to ułatwia przeglądanie for z komórki.

Proszę administrację o przemyślenie tego i uruchomienie tej opcji na forum w ramach aktualnie przeprowadzanych zmian;)

Jokeer
02-02-13, 09:00
Widze, ze forum caly czas nie obsługuje Tapatalka, mysle ze warto by pomyslec nad uruchomieniem tej usług , bo to nic nie kosztuje a zajebiście ułatwia korzystanie z forum. Wiem ze był jakiś widok komórkowy, ale na przykład na S3 mi nie działa ( na S1 dzialal:/) a nie będ instalowal innej pprzeglądarki. Każdy kto ma Tapatalka, wie jak to ułatwia przeglądanie for z komórki.

Proszę administrację o przemyślenie tego i uruchomienie tej opcji na forum w ramach aktualnie przeprowadzanych zmian;)

maniek1988
02-02-13, 09:42
Ok zobaczymy co da sie zrobic. A tak wogole to ja na sgs3 bardzo dobrze daje sobie z tym rade a takze administruje z telefonu wiem ze na iphonie tez daje rade no ale zobacze co da sie zrobic.

DTX
02-02-13, 09:46
Tapatalk duże ułatwienie, jak ktoś nie używal to nie wie :)

Jokeer
02-02-13, 10:49
Naprawde warto, na pewno nie zaszkodzi a pomoze;) można sobie ustalać ulubione tematy i dosłownie dwa kliknięcia i zostajemy do nich przeniesienie. Można stworzyć sobie widget i od razu program uruchamia wybrane forum. A po wejściu najpierw wyświetlane są nie przeczytaj posty, które pojawiły się od naszej ostatniej wizyty;)

maniek1988
02-02-13, 11:59
Spoko jak znajde czas to zobacze co da sie zrobic.

Jokeer
04-02-13, 11:59
I jak, będzie coś z tego ?:D

maniek1988
04-02-13, 12:19
Jakis problem jest u nas z ta opcja staralem sie to podpiac ale wyskakiwal blad. Mimo wszystko bedziemy probowac.

Jokeer
04-02-13, 12:41
A jaki błąd wyrzucało?

maniek1988
04-02-13, 12:45
Plugin is either not installed or installed correctly. Retry Help (http://support.tapatalk.com/forums/installation-verification-issues.46/)
Error message: Not Installed: Cannot detect http://www.e-gym.pl/mobiquo/mobiquo.php Check this file existence and try again. cos takiego

fallenursus
04-02-13, 13:00
reinstall the goddamn plugin. wtf u w8tin for.
:p

Jokeer
05-02-13, 21:59
maniek obczajasz dobrze angielski?

http://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-plugin-is-either-not-installed-or-installed-correctly-joomla-kunena.13627/

http://support.tapatalk.com/threads/for-new-user-about-error-message-not-installed-server-error.13280/

tytus1
05-02-13, 22:55
O takie coś chodiz co kolega podesłał linki?

Jokeer
17-02-13, 16:29
Próbujecie coś tam dalej?

Nie żebym naciskał, ale to naprawdę jest zajebista sprawa, która może pomóc ;)

maniek1988
17-02-13, 18:43
Caly czas dzialam jak bedzie juz dzialac to dam znac.

xxmłodyxx
27-08-14, 17:11
I jak tam bo widze ze dawno nikt sje nie odzywal. Dolaczam sie do opinie ze przydalo by sie jednak to uruchomic

marcys
25-09-14, 14:59
Baaardzo przydatna rzecz ten Tapatalk. Instalacja tego na forum to szybka sprawa ;)