PDA

Zobacz pełną wersję : Wieczór Kawalerski

grochos
10-06-11, 10:40
Czyli coś co dla faceta w całym zdarzeniu jest naistotniejsze ;)

Mam dwie opcje - ja 2 najlepszych kumpli i brat + dobry hotel ew. wylot do amsterdamu, promem do szwecji, panienki chlanie itd.

Czy

Wynajecie domku/ów i zaproszenie calej bandy ludzi plaza grilik jakies striptisereczki itd.

Finansowo wyjdzie podobnie, obie opcje mi sie podobaja. Pierwsza bardziej ekskluzywna i przedewszystkim latwiej upilnowac 3 osoby zeby nic nie wygadaly ;)
Druga fajny melanz gdzie naprawde mozna zaprosic chlopakow i dobrze bobalowac w wiekszym gronie!

Oby dwie przewidziane na okolo 3 dni:) Bo jeden dzien to stanowczo za malo :)

Micek185
10-06-11, 11:47
pierwsza opcja lepsza tylko najblizszych kumpli i cos na co nie pozwolisz sobie pózniej ,striptizerki juz tak oklepane ze chuj:P
wolał bym w to wrzucic dodatkowo jakies quady,paintball itp cos z jajam a nie chlanie na umór:)

fallenursus
10-06-11, 12:00
Tajlandia.
/end topic

grochos
10-06-11, 12:07
Tajlandia.
/end topic

1. za duzo transow:)
2. money
/end topic of tajlandia:)

Micek jestem praktycznie juz po awfie, a ekipe mialem taka ze quady paintball, zoltar, gokardy byly co tydzien:) wiec taka opcja wydaje mi sie dosc oklepana...
a nie mialem na mysli striptiserki jako striptiserki tylko raczej cos takiego (UWAGA +18): http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/gdynia/centrum/studentki-na-wakacjach/20299.html :)

Micek185
10-06-11, 12:14
to inna sprawa ale jesli ktoś nie miał takiej opcji na codzien to pomysl dobry:)
a może skok ze spadochronem? 500zł i lecisz 200km/h:D i masz fote gratis:D

Pusia
10-06-11, 12:26
http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/bemowo/gangbang-iza/56713.html

grochos
11-06-11, 11:22
Mowil Ci pusia ktos ze jestes genialny?:D

Poszperam po sieci moze cos fajnego znajde i kilku z was przyda to sie w przyszlosci... z tego co wiem chyba alder jest nastepny w kolejce, pozniej fallen i nasze kochane malolatki mtm i sosna:) peac:)

Jak cos znajdziecie odnosnie kawalerskiego to wrzucac...

KowalX
13-06-11, 22:52
Jeszcze nie po ślubie,a już chcesz pannę zdradzać?

flutebox
14-06-11, 15:25
też mnie to zastanawia...

grochos
14-06-11, 19:22
też mnie to zastanawia...

Jeszcze nie po ślubie,a już chcesz pannę zdradzać?

chlopaki spokojnie ;) wieczor kawalerski organizuje sie (w moim przekonaniu) po to aby poszalec z najlepszymi kumplami... wiec w jakis sposob trzeba kumpli uszczesliwic:) i raczej mysle w tych kategoriach. ja wystarczy ze fajnie pobaluje, potancze z dupeczakmi i jakas ew. mi cyckami poswieci ;) gdyby wieczor kawalerski organizowalo sie dla siebie to chyba naprawde skoczylbym sobie ze spadochronu poszedl do chaty najebal sie i obejzal film... tyle

zreszta temat zalozylem po to aby otrzymac pomoc od was w postaci ciekawych pomyslow, a nie po to aby byc obiektem krytyki ...

a mniej serio to chyba lepiej przed niz po :)

Bull2
23-05-13, 20:27
jutro mam kawalerski i mam wymyslec jakies zadanie dla pana mlodego. Macie jakies pomysly ?

Gangsta Latino
23-05-13, 20:35
Jakie zabawy??

WÓDA/ DOBRE ŻARCIE/DZIEWCZYNKI = UDANY WIECZÓR KAWALERSKI.

Bull2
23-05-13, 20:38
no ale kazdy ma przygotowac/wymyslec jakies zadanie...zeby cos zrobil, powiedział, nie wiem, to moj 1 kawalerski

ht
24-05-13, 09:15
zapros maximusa:)

Bull2
24-05-13, 13:29
no i jestem w dupie ;d

Gangsta Latino
24-05-13, 13:43
oj bullik... coś na szybko.

Niech Pan mlody walnie dwa kielichy, potem niech się zakręci (dokoła:P) z 20 razy i mają w ręku igłe niech przebije balon który jest przy ściany jakieś 10 metrów od niego. Tylko zaproponuj to jako pierwszy albo drugi. Bo jak wypije przedtem trochę za dużo i sie zakręci to mogą być dodatkowe atrakcje ;)

Trzeba było pisać tydzień temu, to bym Ci dał przepis (chociaż z internetu) na fajną wódke, to byś sam "stworzył", ale to musi odczekać z 2/3 dni..,.

Bull2
25-05-13, 15:25
ehehehe zrobilem to co napisales. Tylko po tej zabawie czuł sie jakby dodatkowo wypił cwiartke haha :D konkretny balet

matus34
22-02-14, 16:46
za 4 h ide na wieczór kawalerski przyjaciela
macie moze jakies zarty które moge mu sprawic ? tak zeby se zapamietał, ale zarazem do przygotowania na szybko ...

fallenursus
22-02-14, 16:50
Zaproś maximusa