Zobacz pełną wersję : Wieczór Kawalerski
Czyli coś co dla faceta w całym zdarzeniu jest naistotniejsze ;)
Mam dwie opcje - ja 2 najlepszych kumpli i brat + dobry hotel ew. wylot do amsterdamu, promem do szwecji, panienki chlanie itd.
Czy
Wynajecie domku/ów i zaproszenie calej bandy ludzi plaza grilik jakies striptisereczki itd.
Finansowo wyjdzie podobnie, obie opcje mi sie podobaja. Pierwsza bardziej ekskluzywna i przedewszystkim latwiej upilnowac 3 osoby zeby nic nie wygadaly ;)
Druga fajny melanz gdzie naprawde mozna zaprosic chlopakow i dobrze bobalowac w wiekszym gronie!
Oby dwie przewidziane na okolo 3 dni:) Bo jeden dzien to stanowczo za malo :)
pierwsza opcja lepsza tylko najblizszych kumpli i cos na co nie pozwolisz sobie pózniej ,striptizerki juz tak oklepane ze chuj:P
wolał bym w to wrzucic dodatkowo jakies quady,paintball itp cos z jajam a nie chlanie na umór:)
fallenursus
10-06-11, 12:00
Tajlandia.
/end topic
Tajlandia.
/end topic
1. za duzo transow:)
2. money
/end topic of tajlandia:)
Micek jestem praktycznie juz po awfie, a ekipe mialem taka ze quady paintball, zoltar, gokardy byly co tydzien:) wiec taka opcja wydaje mi sie dosc oklepana...
a nie mialem na mysli striptiserki jako striptiserki tylko raczej cos takiego (UWAGA +18): http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/gdynia/centrum/studentki-na-wakacjach/20299.html :)
to inna sprawa ale jesli ktoś nie miał takiej opcji na codzien to pomysl dobry:)
a może skok ze spadochronem? 500zł i lecisz 200km/h:D i masz fote gratis:D
http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/bemowo/gangbang-iza/56713.html
Mowil Ci pusia ktos ze jestes genialny?:D
Poszperam po sieci moze cos fajnego znajde i kilku z was przyda to sie w przyszlosci... z tego co wiem chyba alder jest nastepny w kolejce, pozniej fallen i nasze kochane malolatki mtm i sosna:) peac:)
Jak cos znajdziecie odnosnie kawalerskiego to wrzucac...
Jeszcze nie po ślubie,a już chcesz pannę zdradzać?
też mnie to zastanawia...
też mnie to zastanawia...
Jeszcze nie po ślubie,a już chcesz pannę zdradzać?
chlopaki spokojnie ;) wieczor kawalerski organizuje sie (w moim przekonaniu) po to aby poszalec z najlepszymi kumplami... wiec w jakis sposob trzeba kumpli uszczesliwic:) i raczej mysle w tych kategoriach. ja wystarczy ze fajnie pobaluje, potancze z dupeczakmi i jakas ew. mi cyckami poswieci ;) gdyby wieczor kawalerski organizowalo sie dla siebie to chyba naprawde skoczylbym sobie ze spadochronu poszedl do chaty najebal sie i obejzal film... tyle
zreszta temat zalozylem po to aby otrzymac pomoc od was w postaci ciekawych pomyslow, a nie po to aby byc obiektem krytyki ...
a mniej serio to chyba lepiej przed niz po :)
jutro mam kawalerski i mam wymyslec jakies zadanie dla pana mlodego. Macie jakies pomysly ?
Gangsta Latino
23-05-13, 20:35
Jakie zabawy??
WÓDA/ DOBRE ŻARCIE/DZIEWCZYNKI = UDANY WIECZÓR KAWALERSKI.
no ale kazdy ma przygotowac/wymyslec jakies zadanie...zeby cos zrobil, powiedział, nie wiem, to moj 1 kawalerski
Gangsta Latino
24-05-13, 13:43
oj bullik... coś na szybko.
Niech Pan mlody walnie dwa kielichy, potem niech się zakręci (dokoła:P) z 20 razy i mają w ręku igłe niech przebije balon który jest przy ściany jakieś 10 metrów od niego. Tylko zaproponuj to jako pierwszy albo drugi. Bo jak wypije przedtem trochę za dużo i sie zakręci to mogą być dodatkowe atrakcje ;)
Trzeba było pisać tydzień temu, to bym Ci dał przepis (chociaż z internetu) na fajną wódke, to byś sam "stworzył", ale to musi odczekać z 2/3 dni..,.
ehehehe zrobilem to co napisales. Tylko po tej zabawie czuł sie jakby dodatkowo wypił cwiartke haha :D konkretny balet
za 4 h ide na wieczór kawalerski przyjaciela
macie moze jakies zarty które moge mu sprawic ? tak zeby se zapamietał, ale zarazem do przygotowania na szybko ...
fallenursus
22-02-14, 16:50
Zaproś maximusa