Zobacz pełną wersję : przebiałkowanie POMOCY ! ! !
Witam.
Otóż, ostatnio zacząłem jeść dużo produktów o dużej ilości białka i to tak przez dobre 2 tyg.
Koleżanka która studiuje medycynę powiedziała ze mam przebiałkowanie i objawy są takie jak czytałem w necie i jakie ona mi mówiła...
Proszę najgorszy jest zastój a nawet bardziej chudnięcie co jest skutkiem choroby, oraz nadmierne pocenie i syfy na całych rekach od góry do dołu
pomocy niech ktoś mi pomoże jak wyleczyć się..... No nie wytrzymam.... ;(
jedz węgiel to się przeczernisz
Twoja odpowiedz, jest bardzo inteligentna...
stary, idź do lekarza. nei wiesz że podawanie rad w zakresie medycyny jesli się nie jest lekarzem jest karalne ?
No teraz to odpowiedz jest chociaż na temat, tak wiem. Ale jakies wskazówki mozna byo by podac... Przejdę się jutro do ekarza.
man, nie miałem tego ale na logikę wiem, że powinieneś zdjąć białka z dietty. obniżyć ich podaż ale myślę, że to już zrobiłeś. i pewnei masz zakwaszony organizm więc coś na wyrównanie ?
Spoko. Dzięki i za to. Ale to i tak sam ogarne (http://pl.wikipedia.org/wiki/Sergio_Oliva)lem. he.
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Sergio_Oliva)
Witam.
Otóż, ostatnio zacząłem jeść dużo produktów o dużej ilości białka i to tak przez dobre 2 tyg.
Koleżanka która studiuje medycynę powiedziała ze mam przebiałkowanie i objawy są takie jak czytałem w necie i jakie ona mi mówiła...
Proszę najgorszy jest zastój a nawet bardziej chudnięcie co jest skutkiem choroby, oraz nadmierne pocenie i syfy na całych rekach od góry do dołu
Koleżanka powiedziała Ci co masz,a co już robić nie? :]
Tak właściwie to ile tego białka spożywałeś i ile tłuszczy oraz węglowodanów? Syfy to inny problem , tracenie masy ciała też.
To od czego może być ta utrata masy... i syfy. Akurat nie powiedziała mi tego, bo wyjechała na pewien okres. I nie mam z nia kontaktu.
człowieku, możesz odpowiedzieć na pytanie ile jadłeś tego białka i JAK WYGLĄDAŁA TWOJA 2TYGODNIOWA DIETA CUD ? zanim zadasz kolejne pytania
Napierdzielam dużo tuńczyka i piersi z kurczaka... W każdy dzień po parę razy... I chyba to od tego.
WOOOAHH?! I COOOO?!!? fajna masz kolezanke, tez tak jadlem przez ost 1,5roku i jakos nie mam problemow.
warzywa wegle i tluszcze moze o nich cos napisz i czy wg spozywales.
kurwa to chyba jakaś denna prowokacja. człowieku weź rozpisz co i jak żarłeś a nei piszesz jak małolat. jakbyś poszedł do dietetyka i by ci powiedział: napierdzielaj dużo mięcha i ryb i ćwicz dużo. powodzenia
CIASTECZKOWY POTWOR
25-05-11, 20:27
nie ma takich rzeczy jak przebialkowanie sie w dwa tygodnie
Ja zjadam dwa kilogramy mięsa dziennie i jakos sie nie rozlatuje
wogole to szkoda cos pisac w tym temacie idz chlopcze do lekarza jak sie slabo czujesz
Problem z białkiem moze pojawic sie po latach, ale nie po 2 tygodniach. Utrata masy moze miec rozne przyczyny a wysypanie syfami moze miec podloze alergiczne.
Lepiej isc do lekarza i zapytac czy wierzyc w google jesli nie potrafisz sam siebie zdiagnozowac, bo w ten sposob to rownie dobrze mozesz znalezc objawy 10 innych chorob ktorych w ogole nie masz.
slim shady
26-05-11, 16:35
Napisz swój jadłospis, jakieś zastrzeżenia zdrowotne/alergie ?
Możliwe że to może być na tle alergicznym, skonsultuj się z lekarzem, sprawdź czy Twój mocz nie śmierdzi amoniakiem, o przedawkowanie białka ciężko, ale za to mogłeś jeść za mało warzyw i owoców przez co organizm mógł się zakwasić