Zobacz pełn± wersję : nitro2 + mono
siema chcialbym prosic was o porade jak to rozpisac monohydrat + nitrobolon 2 z treca dodam ze chodze w tygodniu 3x na sztuki walki i 3x na silownie jezeli potrzebujecie wiecej info to piszcie
mono jak najbardziej, nitro sobie odpu¶ć jest wiele lepszych ¶rodków przed treningowych.
specjalnie mala puche nitro wzialem. przed treningami sztuk walki tez to pic? potrzebuje pewnego rozruchu i wiecej energii dlatego to kupilem bo troche zamulony chodze po 6 dniach w tygodniu treningu. czyli dni w ktorych chodze na sztuki walki uznac za dni nie treningowe? z innego zrodla dostalem odpowiedz rano naczczo mono przed treningiem nitro i po treningu mono to na silowni. na sztuki walki tak samo to dawkowac?
fallenursus
19-04-11, 17:48
ale nitrobolon II to nie zaden srodek przedtreningowy tylko zwykly stack, stad wlasnie negatywne opinie o tym produkcie ze oczekuja po nitrobolonie niewiadomo jakiej pompy i pobudzenia choc tam nie ma ani mg kofeiny czy innych stymulantów, zwykla mieszanka paru kreatyn i troche srodkow poprawiajacych ukrwienie miesni czy transport kreatyny
specjalnie mala puche nitro wzialem. przed treningami sztuk walki tez to pic? potrzebuje pewnego rozruchu i wiecej energii
czy aby napewno umiesz czytac ?
dobra mniejsza o to. jak brac te sumplementy w dniu treningu sw.
fallenursus
19-04-11, 18:02
dokup kofe w tabsach, wydatek w granicach 30zeta a bedzie tak jak chcesz z tym pobudzeniem.
krete dawkuj tak samo, bo sw to w pewnym stopniu rowniez wysilek silowy.
ok dzieki za odpowiedz. po xpandzie mialem problemy z cisnieniem z ta kofeina nie bedzie tak samo?
fallenursus
19-04-11, 18:05
pijesz kawe na codzien? nie tylko kofa podnosci cisnienie, nie wiem jaki skald xpanda.:(
w ogole kawy nie pije. wlasnie moze zaczne pic ta kawe z raz dziennie na rozruch bo ta kofeina w tych tabletkach to chyba przesada jeszcze pikawa mi siadzie.
fallenursus
19-04-11, 18:19
Spubuj najpierw kawe:)
Mozesz sprubowac po pol tabsa kofy.
fallenursus
19-04-11, 18:19
Spubuj najpierw kawe:)
Mozesz sprubowac po pol tabsa kofy dla mnie poporostu wygodniej tabsa.