Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : nitro2 + mono

Grevv
19-04-11, 16:57
siema chcialbym prosic was o porade jak to rozpisac monohydrat + nitrobolon 2 z treca dodam ze chodze w tygodniu 3x na sztuki walki i 3x na silownie jezeli potrzebujecie wiecej info to piszcie

rafio83
19-04-11, 17:32
mono jak najbardziej, nitro sobie odpuść jest wiele lepszych środków przed treningowych.

Grevv
19-04-11, 17:45
specjalnie mala puche nitro wzialem. przed treningami sztuk walki tez to pic? potrzebuje pewnego rozruchu i wiecej energii dlatego to kupilem bo troche zamulony chodze po 6 dniach w tygodniu treningu. czyli dni w ktorych chodze na sztuki walki uznac za dni nie treningowe? z innego zrodla dostalem odpowiedz rano naczczo mono przed treningiem nitro i po treningu mono to na silowni. na sztuki walki tak samo to dawkowac?

fallenursus
19-04-11, 17:48
ale nitrobolon II to nie zaden srodek przedtreningowy tylko zwykly stack, stad wlasnie negatywne opinie o tym produkcie ze oczekuja po nitrobolonie niewiadomo jakiej pompy i pobudzenia choc tam nie ma ani mg kofeiny czy innych stymulantów, zwykla mieszanka paru kreatyn i troche srodkow poprawiajacych ukrwienie miesni czy transport kreatyny

specjalnie mala puche nitro wzialem. przed treningami sztuk walki tez to pic? potrzebuje pewnego rozruchu i wiecej energii

czy aby napewno umiesz czytac ?

Grevv
19-04-11, 17:57
dobra mniejsza o to. jak brac te sumplementy w dniu treningu sw.

fallenursus
19-04-11, 18:02
dokup kofe w tabsach, wydatek w granicach 30zeta a bedzie tak jak chcesz z tym pobudzeniem.
krete dawkuj tak samo, bo sw to w pewnym stopniu rowniez wysilek silowy.

Grevv
19-04-11, 18:04
ok dzieki za odpowiedz. po xpandzie mialem problemy z cisnieniem z ta kofeina nie bedzie tak samo?

fallenursus
19-04-11, 18:05
pijesz kawe na codzien? nie tylko kofa podnosci cisnienie, nie wiem jaki skald xpanda.:(

Grevv
19-04-11, 18:11
w ogole kawy nie pije. wlasnie moze zaczne pic ta kawe z raz dziennie na rozruch bo ta kofeina w tych tabletkach to chyba przesada jeszcze pikawa mi siadzie.

fallenursus
19-04-11, 18:19
Spubuj najpierw kawe:)
Mozesz sprubowac po pol tabsa kofy.

fallenursus
19-04-11, 18:19
Spubuj najpierw kawe:)
Mozesz sprubowac po pol tabsa kofy dla mnie poporostu wygodniej tabsa.