Zobacz pełną wersję : Jakie suplementy z usa?
Witam jadłem niedawno taki zestaw na novapor przed treningiem +Halo po treningu, do tego przed treningiem i po bcaa z dymatize... cały czas jem mutant massa, i białko z gaspari a na noc pije białko z dymatize 12 hour więc suplementacje raczej mam dobrą? diete też oczywiście staram sie trzymać dobrą no i trenuje 4 razy w tygodniu... ale nie jestem zadowolony z rezultatów po tym cyklu na nano vapor.... był to mój drugi cykl na nano pierwszy raz brałem go rok temu po pierwszym byłem bardzo zadowolony... obecnie waże ok 75kg i trenuje już jakieś dwa i pół roku. I mam do was pytanie a mianowicie jakie suplementy polecicie mi kupić z usa? Bo z tego co wiem to w usa jest dużo mocnych suplementów które w eu są zabronione... Chodzi mi o coś naprawdę mocnego i dobrego... cena nie ma tutaj znaczenia jeśli oczywiście dana odżywka będzie tej ceny warta...zastawiam się nad jakąś odżywką przed treningową (typu właśnie nano vapor czy no xplod) i po treningową (typu storm lub halo) chyba że macie jakiś inne propozycje? Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
fallenursus
05-03-11, 06:06
Witam obecnie waże ok 75kg i trenuje już jakieś dwa i pół roku.
tutaj znajdziesz odpowiedz na twoja niewiedze. (http://www.e-gym.pl/showthread.php?24351-Masa-Chcesz-mie%E6-wielkie-mi%EA%B6nie-Chcesz-by%E6-wielki-Wchod%BC-masujemy-%21%21%21)
tutaj znajdziesz odpowiedz na twoja niewiedze. (http://www.e-gym.pl/showthread.php?24351-Masa-Chcesz-mie%E6-wielkie-mi%EA%B6nie-Chcesz-by%E6-wielki-Wchod%BC-masujemy-%21%21%21)
Witam niestety ale nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytanie... a mianowicie jakie suplementy warto kupić w usa w moim przypadku? z góry dziękuje za odpowiedz
Sprecyzuj czego dokładnie szukasz .
celował bym w 1m.r , noxipro z pre'workautow ( duzo osob sprowadza bo u nas lipa z ceną )
Ja bym brał efe .
fallenursus
16-03-11, 22:32
ta, wiecej supli zre niz jedzenia.
fail.
ta, wiecej supli zre niz jedzenia.
fail.
I tutaj się myślisz jem tyle posiłków ile trzeba a suplenemty traktuje jako dodatek... no ale ja zawsze byłem bardzo szczupły i zawsze miałem problem z przyrostem masy... to dlatego tyle tych supli...
Pomyśl teraz ile wydałeś kasy,a jak wyglądasz. Naprawdę warto było? Z tego co piszesz to nie. Naprawdę wydawać 600zł na cykl po którym urośniesz 2kg to najgłupsze co można zrobić, szanuj pieniądze, które zarabiasz,a raczej pracę w nie włożoną i jeszcze bardziej jeśli kogoś. Dużo rzeczy za to byś kupił, a teraz warto kupić jedzenie,bo bez niego nie urośniesz.
fallenursus
17-03-11, 12:49
niestety moja cierpliwosc sie skonczyla jak chcial mi wmowic ze wystarczajaco je:)
soga masz za to Kowal;]
Aha a możecie mi w takim razie powiedzieć z czego wywnioskowaliście że jem nie wystarczająco?