Zobacz pełną wersję : Profilaktyka do cyklu, ocencie
witam chcem zacząć cykl lecz wiekszą wagę stawiam na profilaktyke
chciałem sie doradzic czy taka obszerna lista bedzie konieczna lub moze cos zamienic, wyrzucic lub jeszcze dodac. czekam na podpowiedzi
[glow=orange:1073d3265d]WITAMINY [/glow:1073d3265d]
FilomagB6 (magnez + witB6)
Zincas forte (cynk)
Kalipoz prolongatum (potas
Bcomplex (witaminy z grupy B)
Koenzym Q10
witamina E
witamina F
[glow=orange:1073d3265d]WĄTROBA[/glow:1073d3265d]
silimarol
Essential forte (fosfolipidy)
[glow=orange:1073d3265d]NERKI[/glow:1073d3265d]
Urinal (25 zł)
Tran
poźniej dorzuce dawkowanie ale narazie czekam na wasze opinie
po cyklu chcem jeszcze stosowac clomid
Pokazna lista :shock: ale powiedz co zamirzasz wziasc????
Mozesz dokladniej to mi nic nie mowi??????
Stanozolol 10mg 100tab
Boldenen 15ml
Ok ale nie podales dawkowania a o to mi sie rozchodzilo hi hi hi :roll:
Profilaktyka doprawdy inponujaca mysle ze w zupelnosci wystarczy natomiast mam pytanie dlaczego wlasnie takie srodki wybrales i co chcesz osiagnac????
[ Dodano: 04-03-2007, 19:22 ]
Ile masz lat???
silimarol
Essential forte (fosfolipidy)
wiesz jaka jest cena tego?? i jak jest pakowane??
brodawid, oto i moje dawkowanie:
1-10 tydz: 300mg bold.
2 tydz 20mg winka na dzien
3-6 tydz 30mg winka na dzien
a celem jest utrata tkanki tłuszczowej oraz siła
szperal,
Essential forte (fosfolipidy) 50caps (300mg) 40PLN
silimarol Za 7 zł można dostać 60 szt, W silniejszej wersji z dodatkiem witamin z grupy B nosi nazwę Sylivit, ale 30 szt. kosztuje ok. 10 zł
Ja w tej chwili jako oslonki do cyklu uzywam SYLIMAROL 70mg dwa razy dziennie mozna go kupic bez recepty i kosztuje 8,24zl pakowane po 30 sztuk.
1-10 tydz: 300mg bold.
2 tydz 20mg winka na dzien
3-6 tydz 30mg winka na dzien
a celem jest utrata tkanki tłuszczowej oraz siła
dobrze tu jest tylko boldek, winko daj pod koniec , to nie jest cykl na utrate tkanki tłuszczowej wogłule jest do bani.
Essential forte (fosfolipidy) 50caps (300mg) 40PLN 30 zł kosztuje jest o wiele lepszy od sylimarolu ale niestety kasa o wiele większa ja obecnie stosuje esselive to prawie to samo i cena podobna ok 30 zł ale tylko ze względu na to że biore antka od 150 - 200mg dziennie a to na wątrobe działa krytycznie co najlepsze w tych osłonach jest to że zalecane jest stosowanie ok 6 kapsułek dziennie czyli 30 zł na ok. 8 dni tak że kasa ogromna, lepiej zastosować sylimarol a jak będziemy odczówać wątrobe to wtedy już trzeba zainwestować w droższe środki.
.
1-6 tyg. testosterone propionate - 100mg c2d
1-6 tyg. stanazolol doustny (stanabol) - 30mg cd, iniekcyjny (winstrol depot) - 50mg c2d
1-6 tyg. stanazolol doustny (stanabol) - 30mg cd, iniekcyjny (winstrol depot) - 50mg c2d
1-2 tyg. i 5-6 tyg. clenbuterol chydrohloride - 80mcg cd
to moja propozycja cyklow na rzezbe i sile.
voldemort, czemu sądzisz ze cykl jest do bani ?? winko chcem brac do 6 tyg stosowania boldka poniewaz jak wiadomo boldek sie rozkręca od 6 tyg, a winko nie chcem brac wiecej niz 5 tyg a wiec tak to miało wyglądac,
no chyba ze zastosowac 200 tab stanozololu i zacząc stosowac od ok 3 tyg zeby skonczyc razem z boldkiem co o tym sądzisz ?
a co do osłonek to tak:
esseliv na cyklu 6 kaspulek dziennie
po cyklu 3 kapsulki dziennie (przez 3 tyg)
silimarol 2 kapsulki dziennie (i na cyklu i po cyklu)
po trzech tygodniach od zakonczenia cyklu clomid
Ja to tak widze:
1 - 10 bold
1 - 11 test enant
8 - 13 winko
ale to nie jest cykl na utrate tkanki tłuszczowej tylko na mase wmiare dobrej jakości.
voldemort, a jak bys ułozył cykl z 15ml bolda i 100 (albo 200) tab stanozololu ??
tak jak rozpisałem wyżej jeśli chcesz z dawkowaniem napisz jakiego masz boldka i stanazol, proponuje dołożyć testo.
voldemort, wole juz niedokładac testo, poniewaz to mój pierwszy cykl, kiedys juz pisalem o moim zastoju siły i nad tym chciałem głównie popracowac, ten post zaczełem od podania środków profilaktycznych do tego cyklu, a po cyklu chciałem zastosowac clomid, jezeli mozesz to rozpisz mi dawkowanie tych poniższych srodków i stosowanie clomidu,
boldoject 200 10ml
androbolic 5 ml
british dragon stanozolol 100 tablets