PDA

Zobacz pełną wersję : Co sądzicie o wyrywaniu panienek w klubach? :)

hans87
01-11-10, 20:56
Pytanie jak w temacie. Moim zdaniem miłości w klubie nie znajdziesz, ale ma się szansę podotykac albo i nawet jak sie ma szczęscie to zaciągnąć ją do łóżka :)

jakie są waze opinnie na ten temat ? :) pozdro

Fehu
01-11-10, 21:09
Osobiście nie często bywam w klubach...
i nic nie wyrwałem, ale znam osoby co "rzekomo" przeżywały miłość w toalecie.

hans87
01-11-10, 21:20
heh... będąc w wielu klubach przyznam, ze nawet zwykłego pustaka nie jest tak łatwo zaciągnąc na ruchanko :) no chyba ze jest spita jak bella bongo :P

Hermann
01-11-10, 21:28
Uważać na siurki, stosować gumki,unikać starych wyliniałych kurwiszonów hehe . Podobno po wódce nie ma brzydkich kobiet , każda łachudra wydaje sie piękna.Zalecam daleko idącą ostrożność hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=DKxbjMfS6bo&ob=av3e

sts
01-11-10, 21:35
heh... będąc w wielu klubach przyznam, ze nawet zwykłego pustaka nie jest tak łatwo zaciągnąc na ruchanko :) no chyba ze jest spita jak bella bongo :P
dokładnie ciężko bo takie pustaki nawet pijane lecą na kase itd...chyba że otworzę przy niej portfel wtedy sama mnie do kibla zaciągnie był taki przykład raz.

hans87
01-11-10, 21:39
heheh... niestety pieniądz rządzi światem :)

hans87
01-11-10, 21:40
Uważać na siurki, stosować gumki,unikać starych wyliniałych kurwiszonów hehe . Podobno po wódce nie ma brzydkich kobiet , każda łachudra wydaje sie piękna.Zalecam daleko idącą ostrożność hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=DKxbjMfS6bo&ob=av3e

co racja to racja :P

Sosna91
01-11-10, 22:24
Różnie to w życiu bywa, i można trafić i w klubie na panne swojego życia, ale wiadomo raczej pojedyńcze przypadki. Zalezy jaki club, jak jakiś na poziomie i trafi sie tam jakaś młoda szmula, troche zagubiona ale zakocha się to facet może ją wychowa i za pare lat będzie z niej dobra kandydatka, gorzej z tymi kobietami co uważają, ze jakie to one nie są zastąpione, mega pewne siebie damulki, uważające tylko na to żęby im sie tipsik nie odkleił.

a odpowiadając na samo pytanie co sądze o wyrywaniu panienek w clubach, to po to są, żeby się zabawić jak jestes singiel to szukasz partnerki do zabawy, jak znajdziesz to sie bawisz i ją obserwujesz jaka jest. Będąc np na protektorze zaobserwowałem że kobiety tam albo są o bardzo przeciętnej urodzie, albo zajęte, albo mega plastic, tańczący przy głośnikach zeby każdy ją widział.

KowalX
01-11-10, 23:06
Nie wiem,ale ja osobiście sporo panien w klubach poznałem naprawdę inteligentnych i przychodziły bardziej potańczyć i kogoś poznać niż puszczać się w kiblu. Są i takie, które kręci muza konkretnych dj i chodzą posłuchać. Od patologicznych co się puszczają trzymam się z dala.

Micek185
02-11-10, 00:40
mam kumpla który poznal swoją dziewczyne w klubie i byli ze soba chyba 6lat coś teraz nie teges jest ale to dowod na to że mozna spotkac tam miłośc....

osobiście nie uwazam tego za jakis wyczyn wyrwać laske w klubie,tym bardziej jesli mówimy o klubach sdudenckich,wierzcie lub nie u mnie na uniwerku "laski same chodza i się nabijają" :)

sam uwazam że jesli jestes typem gościa który lubi się bawic i nie lubi zoobowiązań to jak najbardziej jestem na tak!trzeba kożystać z życia póki pałka twarda a łep mocny!
Ale ja osobiście nie lubie tego typu podrywu i preferuje stałe zwiazki, (za 23dni mija równo rok od kiedy jestem z moją obecną dziewczyną!)

A panów chcących poznac naprawde gorace dziewczyny zapraszam do Olsztyna do klubów studenckich,satysfakcja gwarantowana!:D

hans87
02-11-10, 05:42
to prawda, że zalezy na jakim poziomie jest dany klub i że znaleźć tam inteligentną dziewczyne z którą mozna pomyslec o czyms powaznym jest niełatwo ale zdarzają sie pojedyńcze przypadki.

micek: niestety nie studiowalem dziennie, ale wiem co sie dzieje w akademikach albo studenckich klubach... ostra popijawa no i zdarzają sie rozwiązle studentki :P Ja od roku stwierdzilem, ze mozna troche poszalec i znajomosci bez zobowiazań są przeze mnie akceptowane. Mozna sie duzo nauczyc... i nie tylko chodzi o seks.

kowalx: ja zaoobserwowalem cos innego, że dużo przychodzi niestety tylko potanczyc bo jak twierdzą nie warto im zaprzyjaznic sie z gościem, którego poznala w klubie. Nie wiem, moze nie ufają takiemu.
Ostatnio bylem w jednym z poznańskich klubów i była taka jedna fajna... wielu gości do niej podbijało i większosc spławiała a z kiloma chwile potanczyla i tez "narazie" :D ale co było najlepsze to 2 lesbijeczki, które były zainteresowane wyłacznie sobą... niestety nie były zainteresowane trójkątem, ale milo było popatrzec na ich ciałka i jak kręcily się obok siebie i innych dziewczyn w klubie:P

KowalX
02-11-10, 15:35
kowalx: ja zaoobserwowalem cos innego, że dużo przychodzi niestety tylko potanczyc bo jak twierdzą nie warto im zaprzyjaznic sie z gościem, którego poznala w klubie. Nie wiem, moze nie ufają takiemu.

Ale to jest takie samo podejście u obu płci. Mężczyźni uważają ,że panny w klubach to dziwki,a one ,że kawalerowie to dziwkarze i nikogo w owych klubach nie można poznać ;)

Ninja165
02-11-10, 18:31
Ja swoją panne poznałem na imprezie i jestem szczęśliwy.
I uprzedzam pytania nie jest żadną ruchawicą czy tępym plastikiem ;)

sl4by
03-11-10, 17:47
Szczerze mówiąc co sobote poznaje nowa panienke... Dawniej mnie to cieszylo itp... Ale po za tym ze były ladne niczym mi nie imponowały... Wiecie gdzie mozna znalezc naprawde ładne, mądre i normalne panienki ? Dlugo to rozkmniałem ale naprawde sie sprawdza

Szukajcie w szkołach tańca tam sa wszystkie te najlepsze

Sosna91
03-11-10, 22:30
gość który jest inteligenty, zadbany, z kasą i jeszcze niech dobrze dupi i ma większość panien, im więcej masz braków tym gorszą kobiete bedziesz miał na całe zycie i nie ma co sie oszukiwac, co nie oznacza ze ktoś o przecietnej urodzie nie moze cieszyć sie szcześciem i miłością z drugim człowiekiem, bo będzie równie zakochany, a wiadomo że kobieta dobrze utrzymana do 40stki jeszcze w miare wygląda pozniej to juz ciezko. Troche zszedlem z tematu ale co tam.

KowalX
04-11-10, 00:41
Szczerze mówiąc co sobote poznaje nowa panienke... Dawniej mnie to cieszylo itp... Ale po za tym ze były ladne niczym mi nie imponowały... Wiecie gdzie mozna znalezc naprawde ładne, mądre i normalne panienki ? Dlugo to rozkmniałem ale naprawde sie sprawdza

Szukajcie w szkołach tańca tam sa wszystkie te najlepsze

A myślałem ,że w pracy, na studiach, w księgarni :) Prawda jest taka,że może być to dyskoteka,a może być to i sklep.
Skoro wyrywałeś pustaki na dyskotekach może zła gadka by wyrwać te inne? (nie,że coś sugeruję odnośnie inteligencji ;) )

gość który jest inteligenty, zadbany, z kasą i jeszcze niech dobrze dupi i ma większość panien, im więcej masz braków tym gorszą kobiete bedziesz miał na całe zycie i nie ma co sie oszukiwac, co nie oznacza ze ktoś o przecietnej urodzie nie moze cieszyć sie szcześciem i miłością z drugim człowiekiem, bo będzie równie zakochany, a wiadomo że kobieta dobrze utrzymana do 40stki jeszcze w miare wygląda pozniej to juz ciezko. Troche zszedlem z tematu ale co tam.

Żadna filozofia :) Jak ktoś się chleje na ławce przez pół życia raczej nie poderwie bizneswoman, jeśli ktoś ma problemy z mydłem u zadbanych dziewcząt nie ma co szukać towarzystwa :)
Co do wyglądu pomijając ,że to kwestia gustu to tutaj dziwne rzeczy nie raz widziałem i niezły ogr miał ładną pannę, a dlaczego pewnie dlatego,że był inteligenty i ona również (pomijam dziwki i jej męskie odpowiedniki :) )

sl4by
04-11-10, 18:51
Kowal napisalem ze dawniej mnie takie cieszyly... Gadana jest dobra, wygladu i manier tez nie brakuje wiec nie mialem problemow z dziewczynami... Ale nie wiem czy pamietasz jak to jest w wieku 18lat... Nie szukasz madrej itp dziewczyny tylko byle ladna i lubiala sie bawic... Ale przyszla pora na zmiany, bo szybkie dziewczyny sa fajne ale szybciej sie nudza....

Dominick
04-11-10, 20:46
"lubiala" :) no gadane masz dobra w remizie rwiesz "ino ino"

LeBron23LBJ
04-11-10, 21:21
aktualnie jestem na etapie: Bierzesz co się da :D Jednak bez przesady. Jest jakaś selekcja ;P

KowalX
04-11-10, 21:34
Kowal napisalem ze dawniej mnie takie cieszyly... Gadana jest dobra, wygladu i manier tez nie brakuje wiec nie mialem problemow z dziewczynami... Ale nie wiem czy pamietasz jak to jest w wieku 18lat... Nie szukasz madrej itp dziewczyny tylko byle ladna i lubiala sie bawic... Ale przyszla pora na zmiany, bo szybkie dziewczyny sa fajne ale szybciej sie nudza....
Niestety zawsze wolałem te inteligentne,a przy tym musiały być ładne :). Ale chociaż poszalałeś ;).Ważne nie jak zaczniesz ,a jak skończysz .

sl4by
04-11-10, 23:25
Wiesz teraz jestem z jedna bardzo madra i bardzo ladna i wiecej mi nic nie trzeba... Przynajmniej wiem ze nie bedzie mnie kusilo do jakiejs slodkiej dupy z dyskoteki i nie bede robil skokow w bok bo nie warto... ;]

Fehu
04-11-10, 23:58
Wiesz teraz jestem z jedna bardzo madra i bardzo ladna i wiecej mi nic nie trzeba... Przynajmniej wiem ze nie bedzie mnie kusilo do jakiejs slodkiej dupy z dyskoteki i nie bede robil skokow w bok bo nie warto... ;]

właśnie też jestem tego zdania.. "mam pilnuje, szanuje, wychowuje"
kombinowanie na boku raczej zawsze bądź prawie zawsze źle się kończy...
Odnośnie panienek i ich wyrywania to naprawdę nie dla każdej kasa i wygląd to priorytet
jestem zdania że przeciętny ale zadbany gość może wyrwać fajną dupę.., ale trzeba umieć bajerować...

Ja np. ostatnio poznałem bardzo ładną dziewczynę (dużo ładniejsza niż ja ;D)
siedziała obok mnie na pkp - no może dwa krzesełka dalej, ale ubrana bardzo skąpo - to sobie pomyślałem jakaś dziw*ka bo był to zimny dzień
podszedł do niej starszy Pan no oko 50lat pijany i zaczął się do niej przystawiać (chyba myślał tak jak ja) zauważyłem że jej się to nie podoba
więc wstałem poprosiłem go żeby zostawił ją w spokoju on grzecznie przeprosił i poszedł. Ona mi podziękowała, przedstawiła się
sama nawiązała do swojego ubioru że niestety musi sobie dorabiać i pracuje jako hostessa...
porozmawialiśmy jeszcze z pól h, wymieniliśmy się numerami i ja odjechałem...
Fakt faktem ona się nie odezwała i ja też nie bo mieszka trochę za daleko

Micek185
05-11-10, 00:35
to daj chociaz numer tel jak ci nie potrzebny...:D

NeverLetGo
05-11-10, 09:27
to daj chociaz numer tel jak ci nie potrzebny...:D

dokładnie! hehe

KowalX
05-11-10, 14:54
Ja np. ostatnio poznałem bardzo ładną dziewczynę (dużo ładniejsza niż ja ;D)

Jesteś zbyt skromny %)

CIASTECZKOWY POTWOR
06-11-10, 22:19
oklaski mamona diamentowa korona 9 dziwek w trzech domach
masz kese masz fajny towar-ale nie znaczy ze bedziesz szczesliwy jesli szukasz milosci bo gdy masz kase to prawdziwej nie znajdziesz
A jesli ktos nie potrzebuje milosci to kasa zapewni mu porzadne towary
Coz mlodzi panowie polecam wam szukac nieco starszych kobiet z pewnym bagazem doswiadczen i sytuowane ktorym mozecie dac swoje ladne cialo i rozum Dzieki temu ze nie beda od was zalezne finansowo badzcie pewni ze beda was kochac za to jacy jestescie a nie co macie
niestety dzisiejszy konsumpcyjny sposob bycia powoduje ze panny ktore poznajecie oceniaja was w sposob materialny tzn jaki status zycia im oferujecie
przykro mi panowie ale lekka przyszlosc was nie czeka
jaK WIDAC liberałowie robia swoje i jest coraz gorzej
troche zbocze z tematu ale dlug jaki ma nasz panstwo w ciagu kilku lat nas pograzy

A i pozdro dla mądrali narga

sts
06-11-10, 22:31
masz kese masz fajny towar-ale nie znaczy ze bedziesz szczesliwy jesli szukasz milosci bo gdy masz kase to prawdziwej nie znajdziesz
Coz mlodzi panowie polecam wam szukac nieco starszych kobiet z pewnym bagazem doswiadczen i sytuowane ktorym mozecie dac swoje ladne cialo i rozum Dzieki temu ze nie beda od was zalezne finansowo badzcie pewni ze beda was kochac za to jacy jestescie a nie co macie
niestety dzisiejszy konsumpcyjny sposob bycia powoduje ze panny ktore poznajecie oceniaja was w sposob materialny tzn jaki status zycia im oferujecie
troche zbocze z tematu ale dlug jaki ma nasz panstwo w ciagu kilku lat nas pograzy

mądrze gadasz właśnie lipa z kobietami zgadza się chyba se wyrwę 30tkę...

Fehu
06-11-10, 23:19

ogólnie często się zastanawiam jak jest ze starszą kobietą...

sts
06-11-10, 23:21
ogólnie często się zastanawiam jak jest ze starszą kobietą...

FEHU http://www.sponsorki.pl/ ;p

Fehu
06-11-10, 23:28
FEHU http://www.sponsorki.pl/ ;p

poryłeś mnie stary.
widzę że Ty juz szukasz ;D

sts
07-11-10, 08:18
poryłeś mnie stary.
widzę że Ty juz szukasz ;D
były takie chwile desperacji że miałem zamiar ale na tym się skończyło na zamiarach.. za stare;p

kubaCK
07-11-10, 09:38
co ty pierdolisz, poszukac takiej zakonserwowanej 40stki i klasa. zawsze tak chcialem:)

Fehu
07-11-10, 12:35
co ty pierdolisz, poszukac takiej zakonserwowanej 40stki i klasa. zawsze tak chcialem:)

no nie wiem czy jebnąłbym takiej np. patalenie

kubaCK
07-11-10, 13:41
no tego to nikt nie wie dopoki nie stanie twarza w twarz z "dziurka":D
tak na powaznie, te Panie ktore sie oglaszaja na owej stronie mialy nie jednego w sobie. inaczej sie to ma do babeczki, ktora poznasz nie przez "mail" ale i taka moze sie okazac niezla aparatka.
jedno jest pewne, takiej kobiety bez gumy bym nie ruszyl. ogolnie nie uzywam bo czuje duzy dyskomfort ale w takim wypadku trzeba by sie bylo zabezpieczyc tzw. "gumiakiem".

Fehu
07-11-10, 15:00
no tego to nikt nie wie dopoki nie stanie twarza w twarz z "dziurka":D
tak na powaznie, te Panie ktore sie oglaszaja na owej stronie mialy nie jednego w sobie. inaczej sie to ma do babeczki, ktora poznasz nie przez "mail" ale i taka moze sie okazac niezla aparatka.
jedno jest pewne, takiej kobiety bez gumy bym nie ruszyl. ogolnie nie uzywam bo czuje duzy dyskomfort ale w takim wypadku trzeba by sie bylo zabezpieczyc tzw. "gumiakiem".

mi się większość takich babeczek kojarzy z inteligentnymi Kobietami które albo nie mają czasu na stały związek albo po prostu seksualnie się w związku nie spełniają
dlatego płacą i wymagają ...
Bo mężowi nie powie "masz małego, albo jesteś leszczyk w tych sprawach) wolą się na boku zadowolić i żyć normalnym zyciem.
I myślę, że większość tych Kobiet jest na tyle inteligentna że raczej wie że gumka to podstawa...

Swoją drogą bawił się ktoś w taki układ?
on i kilkanaście lat starsza kobieta? (nie koniecznie dla kasy) ale na zasadzie tylko sex

CIASTECZKOWY POTWOR
07-11-10, 16:48
coz co do tej roznicy wieku to wolalbym pamele anderson niz przeciatna dwudziestolatke mimo ze pam ma ze 40 dychy
kolejny przyklad ashton kuther i demi moore
fechu JAK NIE SPROBUJESZ TO SIE NIE DOWIESZ (KILKANASCIE LAT TO MOZE ZA WIELE SZUKAJ DO 10LAT ROZNICY )
oGOLNIE WOLALBYM JEZDZIC 10LETNIM BMW 7 NIZ NOWYM FIATEM-TAK POROWNUJAC DO MOTORYZACJI
a najlepiej wyrywac mlode i majetne hehehe
Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzice -co to jest milosc
POWODZENIA

kubaCK
07-11-10, 16:52
Swoją drogą bawił się ktoś w taki układ?ja neee:(

Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzicecos w tym jest

sts
07-11-10, 17:42
Czyli jak mam 22 to taką 32 ujdzie?;p

KowalX
07-11-10, 18:44
Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzice -co to jest milosc

Ja się z tym nie zgadzam :)

CIASTECZKOWY POTWOR
08-11-10, 21:50
Ja się z tym nie zgadzam :)
z reguly nie istnieje a od reguly sa czasem wyjatki -rzadko

KowalX
09-11-10, 00:02
z reguly nie istnieje a od reguly sa czasem wyjatki -rzadko

No tak z tym ,że ja uważam iż proporcję są odwrotne :)

Pusia
09-11-10, 00:36
http://www.megavideo.com/?v=ER9ZDPL5

polecam, a propo lasek na wsi :)