Zobacz pełną wersję : Co sądzicie o wyrywaniu panienek w klubach? :)
Pytanie jak w temacie. Moim zdaniem miłości w klubie nie znajdziesz, ale ma się szansę podotykac albo i nawet jak sie ma szczęscie to zaciągnąć ją do łóżka :)
jakie są waze opinnie na ten temat ? :) pozdro
Osobiście nie często bywam w klubach...
i nic nie wyrwałem, ale znam osoby co "rzekomo" przeżywały miłość w toalecie.
heh... będąc w wielu klubach przyznam, ze nawet zwykłego pustaka nie jest tak łatwo zaciągnąc na ruchanko :) no chyba ze jest spita jak bella bongo :P
Uważać na siurki, stosować gumki,unikać starych wyliniałych kurwiszonów hehe . Podobno po wódce nie ma brzydkich kobiet , każda łachudra wydaje sie piękna.Zalecam daleko idącą ostrożność hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=DKxbjMfS6bo&ob=av3e
heh... będąc w wielu klubach przyznam, ze nawet zwykłego pustaka nie jest tak łatwo zaciągnąc na ruchanko :) no chyba ze jest spita jak bella bongo :P
dokładnie ciężko bo takie pustaki nawet pijane lecą na kase itd...chyba że otworzę przy niej portfel wtedy sama mnie do kibla zaciągnie był taki przykład raz.
heheh... niestety pieniądz rządzi światem :)
Uważać na siurki, stosować gumki,unikać starych wyliniałych kurwiszonów hehe . Podobno po wódce nie ma brzydkich kobiet , każda łachudra wydaje sie piękna.Zalecam daleko idącą ostrożność hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=DKxbjMfS6bo&ob=av3e
co racja to racja :P
Różnie to w życiu bywa, i można trafić i w klubie na panne swojego życia, ale wiadomo raczej pojedyńcze przypadki. Zalezy jaki club, jak jakiś na poziomie i trafi sie tam jakaś młoda szmula, troche zagubiona ale zakocha się to facet może ją wychowa i za pare lat będzie z niej dobra kandydatka, gorzej z tymi kobietami co uważają, ze jakie to one nie są zastąpione, mega pewne siebie damulki, uważające tylko na to żęby im sie tipsik nie odkleił.
a odpowiadając na samo pytanie co sądze o wyrywaniu panienek w clubach, to po to są, żeby się zabawić jak jestes singiel to szukasz partnerki do zabawy, jak znajdziesz to sie bawisz i ją obserwujesz jaka jest. Będąc np na protektorze zaobserwowałem że kobiety tam albo są o bardzo przeciętnej urodzie, albo zajęte, albo mega plastic, tańczący przy głośnikach zeby każdy ją widział.
Nie wiem,ale ja osobiście sporo panien w klubach poznałem naprawdę inteligentnych i przychodziły bardziej potańczyć i kogoś poznać niż puszczać się w kiblu. Są i takie, które kręci muza konkretnych dj i chodzą posłuchać. Od patologicznych co się puszczają trzymam się z dala.
mam kumpla który poznal swoją dziewczyne w klubie i byli ze soba chyba 6lat coś teraz nie teges jest ale to dowod na to że mozna spotkac tam miłośc....
osobiście nie uwazam tego za jakis wyczyn wyrwać laske w klubie,tym bardziej jesli mówimy o klubach sdudenckich,wierzcie lub nie u mnie na uniwerku "laski same chodza i się nabijają" :)
sam uwazam że jesli jestes typem gościa który lubi się bawic i nie lubi zoobowiązań to jak najbardziej jestem na tak!trzeba kożystać z życia póki pałka twarda a łep mocny!
Ale ja osobiście nie lubie tego typu podrywu i preferuje stałe zwiazki, (za 23dni mija równo rok od kiedy jestem z moją obecną dziewczyną!)
A panów chcących poznac naprawde gorace dziewczyny zapraszam do Olsztyna do klubów studenckich,satysfakcja gwarantowana!:D
to prawda, że zalezy na jakim poziomie jest dany klub i że znaleźć tam inteligentną dziewczyne z którą mozna pomyslec o czyms powaznym jest niełatwo ale zdarzają sie pojedyńcze przypadki.
micek: niestety nie studiowalem dziennie, ale wiem co sie dzieje w akademikach albo studenckich klubach... ostra popijawa no i zdarzają sie rozwiązle studentki :P Ja od roku stwierdzilem, ze mozna troche poszalec i znajomosci bez zobowiazań są przeze mnie akceptowane. Mozna sie duzo nauczyc... i nie tylko chodzi o seks.
kowalx: ja zaoobserwowalem cos innego, że dużo przychodzi niestety tylko potanczyc bo jak twierdzą nie warto im zaprzyjaznic sie z gościem, którego poznala w klubie. Nie wiem, moze nie ufają takiemu.
Ostatnio bylem w jednym z poznańskich klubów i była taka jedna fajna... wielu gości do niej podbijało i większosc spławiała a z kiloma chwile potanczyla i tez "narazie" :D ale co było najlepsze to 2 lesbijeczki, które były zainteresowane wyłacznie sobą... niestety nie były zainteresowane trójkątem, ale milo było popatrzec na ich ciałka i jak kręcily się obok siebie i innych dziewczyn w klubie:P
kowalx: ja zaoobserwowalem cos innego, że dużo przychodzi niestety tylko potanczyc bo jak twierdzą nie warto im zaprzyjaznic sie z gościem, którego poznala w klubie. Nie wiem, moze nie ufają takiemu.
Ale to jest takie samo podejście u obu płci. Mężczyźni uważają ,że panny w klubach to dziwki,a one ,że kawalerowie to dziwkarze i nikogo w owych klubach nie można poznać ;)
Ja swoją panne poznałem na imprezie i jestem szczęśliwy.
I uprzedzam pytania nie jest żadną ruchawicą czy tępym plastikiem ;)
Szczerze mówiąc co sobote poznaje nowa panienke... Dawniej mnie to cieszylo itp... Ale po za tym ze były ladne niczym mi nie imponowały... Wiecie gdzie mozna znalezc naprawde ładne, mądre i normalne panienki ? Dlugo to rozkmniałem ale naprawde sie sprawdza
Szukajcie w szkołach tańca tam sa wszystkie te najlepsze
gość który jest inteligenty, zadbany, z kasą i jeszcze niech dobrze dupi i ma większość panien, im więcej masz braków tym gorszą kobiete bedziesz miał na całe zycie i nie ma co sie oszukiwac, co nie oznacza ze ktoś o przecietnej urodzie nie moze cieszyć sie szcześciem i miłością z drugim człowiekiem, bo będzie równie zakochany, a wiadomo że kobieta dobrze utrzymana do 40stki jeszcze w miare wygląda pozniej to juz ciezko. Troche zszedlem z tematu ale co tam.
Szczerze mówiąc co sobote poznaje nowa panienke... Dawniej mnie to cieszylo itp... Ale po za tym ze były ladne niczym mi nie imponowały... Wiecie gdzie mozna znalezc naprawde ładne, mądre i normalne panienki ? Dlugo to rozkmniałem ale naprawde sie sprawdza
Szukajcie w szkołach tańca tam sa wszystkie te najlepsze
A myślałem ,że w pracy, na studiach, w księgarni :) Prawda jest taka,że może być to dyskoteka,a może być to i sklep.
Skoro wyrywałeś pustaki na dyskotekach może zła gadka by wyrwać te inne? (nie,że coś sugeruję odnośnie inteligencji ;) )
gość który jest inteligenty, zadbany, z kasą i jeszcze niech dobrze dupi i ma większość panien, im więcej masz braków tym gorszą kobiete bedziesz miał na całe zycie i nie ma co sie oszukiwac, co nie oznacza ze ktoś o przecietnej urodzie nie moze cieszyć sie szcześciem i miłością z drugim człowiekiem, bo będzie równie zakochany, a wiadomo że kobieta dobrze utrzymana do 40stki jeszcze w miare wygląda pozniej to juz ciezko. Troche zszedlem z tematu ale co tam.
Żadna filozofia :) Jak ktoś się chleje na ławce przez pół życia raczej nie poderwie bizneswoman, jeśli ktoś ma problemy z mydłem u zadbanych dziewcząt nie ma co szukać towarzystwa :)
Co do wyglądu pomijając ,że to kwestia gustu to tutaj dziwne rzeczy nie raz widziałem i niezły ogr miał ładną pannę, a dlaczego pewnie dlatego,że był inteligenty i ona również (pomijam dziwki i jej męskie odpowiedniki :) )
Kowal napisalem ze dawniej mnie takie cieszyly... Gadana jest dobra, wygladu i manier tez nie brakuje wiec nie mialem problemow z dziewczynami... Ale nie wiem czy pamietasz jak to jest w wieku 18lat... Nie szukasz madrej itp dziewczyny tylko byle ladna i lubiala sie bawic... Ale przyszla pora na zmiany, bo szybkie dziewczyny sa fajne ale szybciej sie nudza....
"lubiala" :) no gadane masz dobra w remizie rwiesz "ino ino"
LeBron23LBJ
04-11-10, 21:21
aktualnie jestem na etapie: Bierzesz co się da :D Jednak bez przesady. Jest jakaś selekcja ;P
Kowal napisalem ze dawniej mnie takie cieszyly... Gadana jest dobra, wygladu i manier tez nie brakuje wiec nie mialem problemow z dziewczynami... Ale nie wiem czy pamietasz jak to jest w wieku 18lat... Nie szukasz madrej itp dziewczyny tylko byle ladna i lubiala sie bawic... Ale przyszla pora na zmiany, bo szybkie dziewczyny sa fajne ale szybciej sie nudza....
Niestety zawsze wolałem te inteligentne,a przy tym musiały być ładne :). Ale chociaż poszalałeś ;).Ważne nie jak zaczniesz ,a jak skończysz .
Wiesz teraz jestem z jedna bardzo madra i bardzo ladna i wiecej mi nic nie trzeba... Przynajmniej wiem ze nie bedzie mnie kusilo do jakiejs slodkiej dupy z dyskoteki i nie bede robil skokow w bok bo nie warto... ;]
Wiesz teraz jestem z jedna bardzo madra i bardzo ladna i wiecej mi nic nie trzeba... Przynajmniej wiem ze nie bedzie mnie kusilo do jakiejs slodkiej dupy z dyskoteki i nie bede robil skokow w bok bo nie warto... ;]
właśnie też jestem tego zdania.. "mam pilnuje, szanuje, wychowuje"
kombinowanie na boku raczej zawsze bądź prawie zawsze źle się kończy...
Odnośnie panienek i ich wyrywania to naprawdę nie dla każdej kasa i wygląd to priorytet
jestem zdania że przeciętny ale zadbany gość może wyrwać fajną dupę.., ale trzeba umieć bajerować...
Ja np. ostatnio poznałem bardzo ładną dziewczynę (dużo ładniejsza niż ja ;D)
siedziała obok mnie na pkp - no może dwa krzesełka dalej, ale ubrana bardzo skąpo - to sobie pomyślałem jakaś dziw*ka bo był to zimny dzień
podszedł do niej starszy Pan no oko 50lat pijany i zaczął się do niej przystawiać (chyba myślał tak jak ja) zauważyłem że jej się to nie podoba
więc wstałem poprosiłem go żeby zostawił ją w spokoju on grzecznie przeprosił i poszedł. Ona mi podziękowała, przedstawiła się
sama nawiązała do swojego ubioru że niestety musi sobie dorabiać i pracuje jako hostessa...
porozmawialiśmy jeszcze z pól h, wymieniliśmy się numerami i ja odjechałem...
Fakt faktem ona się nie odezwała i ja też nie bo mieszka trochę za daleko
to daj chociaz numer tel jak ci nie potrzebny...:D
NeverLetGo
05-11-10, 09:27
to daj chociaz numer tel jak ci nie potrzebny...:D
dokładnie! hehe
Ja np. ostatnio poznałem bardzo ładną dziewczynę (dużo ładniejsza niż ja ;D)
Jesteś zbyt skromny %)
CIASTECZKOWY POTWOR
06-11-10, 22:19
oklaski mamona diamentowa korona 9 dziwek w trzech domach
masz kese masz fajny towar-ale nie znaczy ze bedziesz szczesliwy jesli szukasz milosci bo gdy masz kase to prawdziwej nie znajdziesz
A jesli ktos nie potrzebuje milosci to kasa zapewni mu porzadne towary
Coz mlodzi panowie polecam wam szukac nieco starszych kobiet z pewnym bagazem doswiadczen i sytuowane ktorym mozecie dac swoje ladne cialo i rozum Dzieki temu ze nie beda od was zalezne finansowo badzcie pewni ze beda was kochac za to jacy jestescie a nie co macie
niestety dzisiejszy konsumpcyjny sposob bycia powoduje ze panny ktore poznajecie oceniaja was w sposob materialny tzn jaki status zycia im oferujecie
przykro mi panowie ale lekka przyszlosc was nie czeka
jaK WIDAC liberałowie robia swoje i jest coraz gorzej
troche zbocze z tematu ale dlug jaki ma nasz panstwo w ciagu kilku lat nas pograzy
A i pozdro dla mądrali narga
masz kese masz fajny towar-ale nie znaczy ze bedziesz szczesliwy jesli szukasz milosci bo gdy masz kase to prawdziwej nie znajdziesz
Coz mlodzi panowie polecam wam szukac nieco starszych kobiet z pewnym bagazem doswiadczen i sytuowane ktorym mozecie dac swoje ladne cialo i rozum Dzieki temu ze nie beda od was zalezne finansowo badzcie pewni ze beda was kochac za to jacy jestescie a nie co macie
niestety dzisiejszy konsumpcyjny sposob bycia powoduje ze panny ktore poznajecie oceniaja was w sposob materialny tzn jaki status zycia im oferujecie
troche zbocze z tematu ale dlug jaki ma nasz panstwo w ciagu kilku lat nas pograzy
mądrze gadasz właśnie lipa z kobietami zgadza się chyba se wyrwę 30tkę...
ogólnie często się zastanawiam jak jest ze starszą kobietą...
ogólnie często się zastanawiam jak jest ze starszą kobietą...
FEHU http://www.sponsorki.pl/ ;p
FEHU http://www.sponsorki.pl/ ;p
poryłeś mnie stary.
widzę że Ty juz szukasz ;D
poryłeś mnie stary.
widzę że Ty juz szukasz ;D
były takie chwile desperacji że miałem zamiar ale na tym się skończyło na zamiarach.. za stare;p
co ty pierdolisz, poszukac takiej zakonserwowanej 40stki i klasa. zawsze tak chcialem:)
co ty pierdolisz, poszukac takiej zakonserwowanej 40stki i klasa. zawsze tak chcialem:)
no nie wiem czy jebnąłbym takiej np. patalenie
no tego to nikt nie wie dopoki nie stanie twarza w twarz z "dziurka":D
tak na powaznie, te Panie ktore sie oglaszaja na owej stronie mialy nie jednego w sobie. inaczej sie to ma do babeczki, ktora poznasz nie przez "mail" ale i taka moze sie okazac niezla aparatka.
jedno jest pewne, takiej kobiety bez gumy bym nie ruszyl. ogolnie nie uzywam bo czuje duzy dyskomfort ale w takim wypadku trzeba by sie bylo zabezpieczyc tzw. "gumiakiem".
no tego to nikt nie wie dopoki nie stanie twarza w twarz z "dziurka":D
tak na powaznie, te Panie ktore sie oglaszaja na owej stronie mialy nie jednego w sobie. inaczej sie to ma do babeczki, ktora poznasz nie przez "mail" ale i taka moze sie okazac niezla aparatka.
jedno jest pewne, takiej kobiety bez gumy bym nie ruszyl. ogolnie nie uzywam bo czuje duzy dyskomfort ale w takim wypadku trzeba by sie bylo zabezpieczyc tzw. "gumiakiem".
mi się większość takich babeczek kojarzy z inteligentnymi Kobietami które albo nie mają czasu na stały związek albo po prostu seksualnie się w związku nie spełniają
dlatego płacą i wymagają ...
Bo mężowi nie powie "masz małego, albo jesteś leszczyk w tych sprawach) wolą się na boku zadowolić i żyć normalnym zyciem.
I myślę, że większość tych Kobiet jest na tyle inteligentna że raczej wie że gumka to podstawa...
Swoją drogą bawił się ktoś w taki układ?
on i kilkanaście lat starsza kobieta? (nie koniecznie dla kasy) ale na zasadzie tylko sex
CIASTECZKOWY POTWOR
07-11-10, 16:48
coz co do tej roznicy wieku to wolalbym pamele anderson niz przeciatna dwudziestolatke mimo ze pam ma ze 40 dychy
kolejny przyklad ashton kuther i demi moore
fechu JAK NIE SPROBUJESZ TO SIE NIE DOWIESZ (KILKANASCIE LAT TO MOZE ZA WIELE SZUKAJ DO 10LAT ROZNICY )
oGOLNIE WOLALBYM JEZDZIC 10LETNIM BMW 7 NIZ NOWYM FIATEM-TAK POROWNUJAC DO MOTORYZACJI
a najlepiej wyrywac mlode i majetne hehehe
Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzice -co to jest milosc
POWODZENIA
Swoją drogą bawił się ktoś w taki układ?ja neee:(
Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzicecos w tym jest
Czyli jak mam 22 to taką 32 ujdzie?;p
Milosc w dzisiejszych czasach nie istnieje o tym moga wam opowiedziec co najwyzej rodzice -co to jest milosc
Ja się z tym nie zgadzam :)
CIASTECZKOWY POTWOR
08-11-10, 21:50
Ja się z tym nie zgadzam :)
z reguly nie istnieje a od reguly sa czasem wyjatki -rzadko
z reguly nie istnieje a od reguly sa czasem wyjatki -rzadko
No tak z tym ,że ja uważam iż proporcję są odwrotne :)
http://www.megavideo.com/?v=ER9ZDPL5
polecam, a propo lasek na wsi :)