PDA

Zobacz pełną wersję : MolderDist - Road to DEBIUTY 2011!

Strony : 1 [2]

luo
14-08-11, 22:40
Żyjesz?:whistle: Jak tam leci, planujesz jeszcze jakieś starty w tym roku, czy masa total?

MolderDist
15-08-11, 18:00
Siemano!

Teraz mam troche czasu jeszcze przez kilkanaście dni, wiec jak macie pytania to możecie zadawać to odpisze.

Luo - w tym roku startów nie ma. Przyszły rok co najwyżej i to najpewniej na jesień na Mistrzostwa Polski Juniorów w Zabrzu i z myślą o powalczenie o eliminacje na Mistrzostwa Świata

teraz ciągle NIC - jeżeli waga rośnie powolutku to staram się, żeby była czysta. Bardziej staram sie utrzymywac ciągle jako tako forme do "wyglądania", sprawdzam teraz na sobie różne odżywianie (okazuje sie, ze potrzebuje o wiele mniej kalorii niż kiedyś myślałem), kombinuje z treningiem i aerobami oraz suplementacja (bawie sie adaptogenami i witaminą D w ogromnych dawkach)

mam dobrą regeneracje bo pracuje tylko jako trener personalny z ludźmi na siłowni, wiec nie zapierdzielam fizycznie kilkanaście godzin dziennie

od Października ruszam dopiero z masą, wtedy też bede nagrywał fajne filmiki :-)

luzakkk
15-08-11, 23:08
prześledziłem twoje poczynania i musze powiedziec ze metamorfoza na maxa wypasiona z grubasa do kulturysty, powodzenia w przyszlosci.pozdro

luzakkk
15-08-11, 23:15
http://www.sportowiec.org/droga-do-debiutow-relacja

jak mozesz to napisz jakie miales rozmiary na tych zdjeciach, pytam tylko z czystej ciekawosci.

MolderDist
16-08-11, 00:34
prześledziłem twoje poczynania i musze powiedziec ze metamorfoza na maxa wypasiona z grubasa do kulturysty, powodzenia w przyszlosci.pozdro

Dzieki, jeszcze nie raz będziecie mogli mnie śledzić ;-)

http://www.sportowiec.org/droga-do-debiutow-relacja

jak mozesz to napisz jakie miales rozmiary na tych zdjeciach, pytam tylko z czystej ciekawosci.

Nie wiem - SERIO! Przed zawodami to ja tylko myślałem, żeby wytrzymać kolejny trening, kolejne aero, zeby nie zemdlec z braku kalorii itd
ostatnia sprawa jaką chciałem robić to sprawdzać swoje wymiary, które wraz z wodą uciekały. Nie liczy się ile masz w bicu ale na ile wygląda ;-) I o tym pewnie myśli każdy zawodnik przed zawodami

pozdro

mtm
16-08-11, 00:37
przykleił bym temat i zmienił jego nazwę .

ps. ile w martwym rekord ?

MolderDist
16-08-11, 02:04
Hmm, przykleić można, a co do nazwy tematu to jaki proponujesz?

Co do martwego - nigdy nie uważałem tego ćwiczenia za najważniejsze i tak na początku swojej przygody ich nie robiłem, po pewnym czasie zacząłem.

Jakoś Listopad chyba tamtego roku - koniec okresu masowego, rekord 200 kg po niedługim ich trenowaniu, przysiad wtedy 190 kg, a płaska jakoś 145 kg.

Teraz już nie wiem ile, chyba ze 3 miesiące wogóle nie robiłem martwgo ciągu (zamiast tego co jakiś czas unoszenia tułowia na ławce), ale od 2 czy 3 tygodni znowu robie martwy ciąg ale już teraz typowo kulturystycznie (nie dotykam ziemi, nie robie całego ruchu) i nie przekraczam jak narazie 130 kg w serii.
Mam i tak genetycznie szeroka talie, nienawidze ćwiczyć w pasie, wiec typowo martwy ciąg nie jest mi potrzebne bo za mocno pracuje w tym ćwiczeniu przepona.

fallenursus
21-09-11, 03:20
http://www.youtube.com/watch?v=OOkFqBBwQBA&feature=uploademail