Zobacz pełną wersję : APEL
Mam prośbę.
Dajcie już spokój z tymi planami do oceny.
Cały dział trening aż kipi od różnych planów.
Wystarczy inteligencja norki żeby znaleźc cos dla siebie.
Mówiąc szczerze żygac mi się chce jak wchodzę na forum i widzę post: plan do oceny. :evil:
Czaja, jak zawsze masz racje!!
Jeszcze posty: plan pomocy też są straszne!!
pzdr.
Prezydent_1c
22-02-07, 22:44
j/w
mnie tez to wkurza jak otwieram dzial wszedzie to samo, ludzie nie idcie na latwizne, poczytajcie troche, to sami bedziecie wiedziec juz na przyszlosc a nie za kazdym razem nowy temat, chociaz taki sam juz istnieje odnosnie odzywek czy supli i innych spraw to nie ktorzy i tak zakladaja nowy, chociaz wystarczylo by otworzyc temat na drugiej stronie
Żeby znaleźć plan to wystarczy nacisnac przycisk szukaj nic trudnego a wiele osob nie potrafi.
to na nic dałem już temat do przeczytanie w podwieszonych
tam jest kilka linijek ale i tak leniom się nie chce czytać
wyrzucałem do kosza nic to nie dawało
w końcu poddałem się bo jestem za miękki żeby rozdawać ostrzeżenia co chwila :razz:
Dołanczam się do tego apelu, ja co prawda nie układam planów nikomu ale te ciągłe prośby są naprade męczące. Zawsze gdy wchodze na forum to widze kilka nowych postów i zazwyczaj wszystkie są o tym samym (wiadomo o czym :razz: ) Przydałoby się żeby każdy nowy urzytkownik tego forum dostawał odrazu wiadomośc,żeby najpierw poszukał a dopiero pozniej pytał.
no każdy użytkownik chyba sam powinien poczytać podwieszone tematu
a taki tam jest
\
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=2498
co prawda jest jeszcze kilka nie potrzebnych w tym dziele
pkmh, masz dobrypomysł.
Jeżeli dobrze cię zrozumiałem tochodzi ci po to że nowyuser od razu po zarejestrowaniu dostawali PW żeby nie pisali głupich postów których jest w brót!!
pzdr.
jonasz dokładnie o to mi chodzi :wink: Bo każdy nowy urztykownik to raczej nie czyta podwieszonych tematów (tak wogóle to pewnie nic nie czyta hehe :razz: ) tylko odrazu zakłada nowy temat. Więc niech ktoś odpowiedzialny za to forum pomyśli nad tym, może chociaz troche się polepszy.Pozdrawiam
PS. O tym biciu rekordu w niedziele też można by było powiadomić wszystkich na PW, zawsze to kilka osób więcej hehe
Nawet jak ktos czyta podwieszone tematy to zawsze sam chce ulozyc jakis trening i byc pewnym ze jest on dobry. Na wszystkich forach ludzie daja plany do oceny i zapewne tak pozostanie.
E o tym biciu rekordu juz wystarczy w podpisie każdy kto czyta widzi!!
pzdr.
jasne nie czytaj podwieszonych
\
a będą czytać w skrzynce dopiero to szybko skasują
Ale jak się pojawi powiadomienie to może z czystej ciekawości lukną!!
pzdr.
Spróbować nie zaszkodzi :mrgreen: Ja sie przyznam ze sam na poczatku nie czytalem podwieszonych (raz nawet ktos mnie upomniał :oops: ) ale wiadomosci zawsze czytałem więc to mogłoby wypalić. Zawsze to kilka osób mniej by pisało tematy zwiazane z np. ułożeniem planu lub czymś innym co już jest na forum...pozdro
Albo na przykład otrzymywalibypare gotowych planów.
Żeby już tak nie pytali!!
Ja sie przyznam ze sam na poczatku nie czytalem podwieszonych
O jaki odważny, ja też nie czytałem :oops:
pzdr.
Prezydent_1c
24-02-07, 12:18
Mądrzeje się z czasem ... Ja gdzieś po 30-40 postach przeczytałem podwieszone z ciekawości :P :lol:
I nagle oświecenie :mrgreen: :mrgreen:
pzdr.
To prawda, tak jest. Ja też nie czytałem podwieszonych, bo mi się wydawało zawsze, że tam są jakieś nudne regulaminy tylko i takie tam jakieś śmieci. Myliłem się. Co najciekawsze to podwieszone :cool:
To mozna zaczac wprowadzac oplaty ze ocenianie treningow :razz: :razz: :lol:
Hehe czemu nie!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pzdr.
no jonasz bogaty byś już był hehe :mrgreen: :mrgreen: :razz: :razz:
I tak jestem :mrgreen: tylko mam problemy finansowe :twisted:
pzdr.
tylko mam problemy finansowe :twisted:
pzdr.
skąd ja to znam hehe :razz: :razz: :cry: :cry: pozdro
o to już chyba bym był milionerem :razz: