Zobacz pełną wersję : Dlaczego siłownia? : )
Zakładam nowy temat...Niech każdy napisze jak to było że zaczął chodzić na siłownie...
No to ja zacznę pierwszy :P
Ogólnie zanim jeszcze zaczełem chodzic na siłownie no to juz miałem troche siły no i byłem "grubszy" niz koledzy z klasy, zawsze lubiałem oglądać zawody strongman i jak juz byłem mały to chciałem miec duzo siły i byc "wiekszy" niz zwykli śmiertelnicy: P
Gdzies pod koniec 1gim kolega z klasy powiedział ze zaczyna chodzic na siłownie bo jego sasiad ma na podwórku u siebie w starym domu. Kolega mówił zebym i ja zaczoł chodzic. Ale on mieszka odemnie 4km wiec nie bardzo miałem chec. Ale dowiedziałem sie ze jest u mnie na wsi siłownia, zagadałęm z chłopakami no i po woli sie zaczeło....
Ja zacząłem chodzić na siłke z 7 miesięcy temu a namówili mnie chłopaki ze szkoły , do tej pory cwicze rekreacyjnie bez żadnej diety ale po wakacjach sie to zmieni. Mój wyznaczony cel 45 w łapie i 150 na klatke wtedy będe zadowolony. ;)
RockyBalboa
26-07-10, 15:14
moja mama kiedys cwiczyla jakies aerobiki w domu hantlami winylowymi 2kg to jak mi sie nudzilo bralem je i robilem ok 60 powtorzen na bicepsa i tak codziennie az zaczolem sie tym interesowac
A ja trenuje LA i pozatym chce sie dziewczyna podobac xD
lekko atletyka jestem rzucam mlotem
moj kumpel wpadł na taki pomysł i zapisał się na siłownie... Mieliśmy chodzić razem do "masarni" ale pokłóciliśmy się i w końcu dałem mu po mordzie... Pomysł jednak mi się spodobał i zapisałem się z innym kumplem pod koniec lutego... popatrzyłem na siebie w lustrze... panie! skóra i kości, wstyd... stanąłem na wagę... panie! 68 kg przy 185cm?! wstyd... Od tamtej pory chce zmienić się na lepsze... Skapnąłem się, jak w morde strzelił, że siłkowanie polepsza mi samopoczucie, no i pewniejszy siebie sie czuje wyrywając lampucery... Posmakowałem też bananów i nic już nie zatrzyma mojej rosnącej masy... (obecnie 74kg przy otłuszczeniu 11%)
Hmmm po prostu czułem się bardzo mały i słaby ;) i postanowiłem poprawić swoje wyniki i wygląd ;)
aja dla tego bo po prostu mnie życie wk...ia
lekko atletyka jestem rzucam mlotem
co to zdanie sie nie klei :)
a co do siłowni:) to juz w podstawówce samym gryfem po 50 seri na płaskiej się robiło :P
feelthekick
27-07-10, 13:05
zeby kurwa koszulka ladnie lezala, a nie wisiala jak na wieszaku, zeby czuc sie pewniej i lepiej ze swoim cialem
zeby kurwa koszulka ladnie lezala, a nie wisiala jak na wieszaku, zeby czuc sie pewniej i lepiej ze swoim cialem
fuck yea!
feelthekick masz opisac jak to było a nie dlaczego ...lol
fallenursus
27-07-10, 21:13
jak zobaczylem jak zona kolegi go leje, to zaczolem chodzic zeby jej wpyerdol spuscic.
ale ona szybciej rosłą od ciebie i musiałeś wyemigrować do kanady: P
siłownia-a zapisałem się jak dostałem wycisk na treningu mma pomyślałem sobie zarty si skończyły trzeba się zabrać za siebie
od tej pory ćwicze i przerzucam te żelastwo
a co do siłowni:) to juz w podstawówce samym gryfem po 50 seri na płaskiej się robiło :P
szacunek ;)
Jak miałem 6 lat tata pokazał mi jak się robi pompki, na początku nie mogłem zrobić ani jednej poprawnie. Mój ojciec jest kierowcą ciężarówki zanim się urodziłem to już jeździł. I tak co przyjazd pokazywałem mu jaki poczyniłem progres z czego co pamiętam 60 pompek max. Potem ćwiczyłem meblami( podnosiłem łóżko, fotele, siostrę wszystko co dało się wykorzystać) Później tata skombinował mi dwa hantle ale niestety jeden 13,5 kg, a drugi 10 wiec nic się nie dało zrobić nimi na raz wiec rozpiętki odchodziły z gry. W wieku trzynastu lat zaczołem swoją przygodę z Parkour. Poznałem przez internet dwóch chłopaków o 6 lat starszych z ogromną wiedzą na temat parkour. Robiłem trening siłowy typowo nastawiony na efekty w PK taki trening ogólnorozwojowy. Trening siłowy polecał bym wszystkim do 12 - i w górę. W grudniu ubiegłego roku tata zabrał mnie na siłownie w piwnicy do jego kolegi z pracy. Zapisałem się na siłownie zaczołem regularnie uczęszczać.
Na siłownie chodziłem sam. Pzrez okres czterech miesięcy miałem 0 wiedzy o kulturystyce robiłem co popadnie i mało technicznie. Teraz wiedza jest ale jak to ludzie mówią "człowiek się uczy całe życie".
ja najpierw w stodole rurka,opony od malucha z felgami;p lezac na pustakach + steropian pozniej zaczlem chodzic do kumpla na silke:) tak mnie wkrecilo odlozylem kasy i zrobilem u siebie:) teraz ja cwicze kumpel niestety nie;/
ja najpierw w stodole rurka,opony od malucha z felgami;p lezac na pustakach + steropian pozniej zaczlem chodzic do kumpla na silke:) tak mnie wkrecilo odlozylem kasy i zrobilem u siebie:) teraz ja cwicze kumpel niestety nie;/
pewnie dziewczynę ma ;)
ja obecnie nie ćwiczę.
mała kontuzja + brak weny
dziewczyny ciagną kasy jak mało co...
Beni rurką i kołami to i ja kiedys cwiczyłem :P koło miało 13.5kg jedno : P
dziewczyny ciagną kasy jak mało co...
co wy za dziewczyny macie??:((
co wy za dziewczyny macie??:((
Teraz zadnej..: P
a ja bo bylem chudy szkapa wprost i chcialem byc wiekszy. to przynajmniej bylo do osiagniecia - nie tak jak moje marzenie o byciu mankutem.
cwiczylem bez zadnej wiedzy a jak dostalem wpyerdol i mooj ojciec zuamau se reke na zadymie, to wszystko sie zmienilo.
teraz czemu znow zaczalem ? bo chce byc wzglednie zdrowy, rzucilem fajki i inne goowna, staram sie w miare dobrze odzywiac no i i chce jakos wygladac kiedys tam
nienapisalem za bardzo jasno na treningach LA byla silaonia ale malo i tylko na sile mi sie spodobalo i
potem zaczolem chodzic na zwykla silownie
Ja zacząłem ćwiczyć, żeby się napinać na necie xD
Jeszcze długa droga przez Tobą synu...
pewnie dziewczynę ma ;)
ja obecnie nie ćwiczę.
mała kontuzja + brak weny
nie tarfiles:) jak by to ujac hmmm bardzo polubil zielone:) i odpalil w kanal:)
nie tarfiles:) jak by to ujac hmmm bardzo polubil zielone:) i odpalil w kanal:)
wspolczuje.