Zobacz pełną wersję : nitrobol + mass xxl
Trec Nitrobolon 2 Powder + Mass xxl
Witam mam pytanie czy te połączenie jest dobre ?
czy te dawkowanie może być - Dni treningowe Nitrobol - 30min przed 1 posiłkiem
-30 min przed treningiem
- od razu po treningu
mass xxl -1,5h przed treningiem
- 30 po treningu
Dni nietreningowe - nitrobol- 30 min przed 1 posiłkiem
- 5h później
- mass xxl - miedzy posiłkami ?
Wziołem to z opisu dawkowania ale uważam że to chyba za dużo 5 razy na dzień
Chciałbym prosić o pomoc kiedy to brać
slim shady
21-07-10, 21:16
rozumiem że Twój cel to masa ??
połącz nitrobolon z kreatyną mono
w Dni treningowe - rano 5 g mono i przed treningiem porcja nitrobolona
w dni nietreningowe m5 g mono
gainera bierz według braków w diecie
acha dzięki bede wiedział , ale
jeśli mam tylko nitrobolon i mass xxl bo na mono brak kasy :(
tak na marginesie co do nitrobolona to odradzam szczerze. ;d
już bym wolał na zwykłym mono jechać. po tej 2 tylko syfami może wyjebać. takie moje skromne zdanie. ^^
pozdro i udanego cyklu.
slim shady
21-07-10, 22:10
dozbieraj kasy albo leć tylko nitrobolon przed treningami
Dobrze panowie jestem wdzięczny za wasze opinie
ale jednak uparcie chciałbym wiedzieć jak dawkować te dwa produkty
prosiłbym tylko odp na moje pytanie :)
A czemu nie mozesz dawkowac wedle zalecen na opakowaniu?
napisałem jak to wychodzi dawkowanie na opakowaniu i 5 razy na dzień nie za dużo tego ?
Wg. mnie troche za duzo ,ale nie znam sie za bardzo na tych dodawaczach kopa. Niech sie wypowie ktos ,kto stosowal juz nitrobolon :) Mass xxl stosuj wg. zapotrzebowania na bialko i wegle.
napisałem jak to wychodzi dawkowanie na opakowaniu i 5 razy na dzień nie za dużo tego ?
Nitrobolon stosuje się przed treningiem na ok 30min ,nie ma napisane na opakowaniu by stosować pięć razy dziennie.
chodzi mi oto że napisane jest 3 razy dziennie nitrobolon i mass 2 razy
To może tak
tak jak kowal napisał nitrobolon 30 min przed treningiem
a mass xxl po 1 posiłku i po 2 posiłku
czy tak było by dobrze ?
a może jeszcze po treningu nitrobolon albo mass ?
ale co z dniami bez treningu ?
dostane w końcu jakaś pomoc z waszej strony ? :(
Zrób tak:
30min przed treningiem nitroblon i nie wiem jaką dawkę teraz zalecają to możesz podać.
30min przed śniadaniem i zaraz po treningu kreatyna może być np fitmax creapure jeśli nie masz kasy może być najtańsza ,choć ta i tak należy w Pl do jednych z tańszych.
Gainera bierze się jak jest potrzeba. Masz np. dostarczyć 3000kcal ileś tam węgli i białek i widzisz ,że brakuje z żarcia łykasz koktail. Nie brakuje olewasz,bo nadmiar zalewa tłuszczem czy to będzie z odżywki czy jedzenia( i żeby nie było je lepiej wykorzystasz,bo nasz organizm jest akurat tak zbudowany ,że podawanie posiłku ciągle w formię płynnej wcale nam nie służy). Jest to zamiennik posiłku. Jak ogarniesz to wszystko w dziale dieta jest napisane możesz zabrać się za suplementację według własnych potrzeb,a nie zaleceń producenta ,który piszę ,albo by szybko skończyć produkt i kupić nowy,albo będziesz jednym z tych ,który myśli ,że odżywki są potrzebne by rosnąć.Owszem możesz się później bawić w szybie dostarczanie białka,ale gwarantuje Ci z ręką na sercu ,że nie odróżnisz efektów po tym czy spożyjesz po treningu białko z jajka,izolatu serwatki czy koncentratu,bo jako forma w jakiej jest podane i tak przeleci jak woda. A badania gdzie x procent szybciej coś się wchłonie ma gówno do realiów. Szukając dobrego białka kieruj się smakiem, rozpuszczalnością, ceną i ewentualnie gęstością jak kto lubi. Piana też nie ma żadnego wpływu na jakość białka.
proponuje Ci sprzedać nitrobolon - kupić za tą kasę dobre MONOz jakiejś dobrej firmy. A jak Ci zostanie 10 zł to kup sobie Gliceryne w aptece i wal 10mg na 1-1,5l wody 1,5h przed treningiem :) wyjdzie Ci to lepiej i taniej niż nitrobolon. Gainera jedz tak jak napisał kolega na górze.
Arginina to nie tylko pompa i gliceryna działa trochę inaczej. Poza tym gliceryna jeśli już brać sprawdza się fajnie jak się doda w połowie cyklu jak trochę przywykniesz do np. stacka ,bo niestety działa krótko należycie. 2 tygodnie i lipa.
chciałbym sie dowiedzieć jak brać nitrobolon w dni" nietreningowe" ? tak jak zaleca producent rano przed posiłkiem ?
przepraszam że wracam do tego ^^
Nie bierz wcale w nietreningowe,łyknij krete z rana i starczy.
kiedy biorę nitrobolon 30 min przed treningiem to złapie parę łyków wody ( z 2) a podczas treningu po wykonaniu paru ćwiczeń i oczywiście co ćwiczenie łyk wody chce mi się sikać niesamowicie ;/ tak powinno być ? zmniejszyć ilość wody ? trzymać te sikanie ?:p