Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : nitrobol + mass xxl

BigS
21-07-10, 20:44
Trec Nitrobolon 2 Powder + Mass xxl

Witam mam pytanie czy te połączenie jest dobre ?

czy te dawkowanie może być - Dni treningowe Nitrobol - 30min przed 1 posiłkiem
-30 min przed treningiem
- od razu po treningu
mass xxl -1,5h przed treningiem
- 30 po treningu
Dni nietreningowe - nitrobol- 30 min przed 1 posiłkiem
- 5h później
- mass xxl - miedzy posiłkami ?

Wziołem to z opisu dawkowania ale uważam że to chyba za dużo 5 razy na dzień

Chciałbym prosić o pomoc kiedy to brać

slim shady
21-07-10, 21:16
rozumiem że Twój cel to masa ??

połącz nitrobolon z kreatyną mono

w Dni treningowe - rano 5 g mono i przed treningiem porcja nitrobolona
w dni nietreningowe m5 g mono

gainera bierz według braków w diecie

BigS
21-07-10, 21:58
acha dzięki bede wiedział , ale

jeśli mam tylko nitrobolon i mass xxl bo na mono brak kasy :(

kamil_07
21-07-10, 22:02
tak na marginesie co do nitrobolona to odradzam szczerze. ;d
już bym wolał na zwykłym mono jechać. po tej 2 tylko syfami może wyjebać. takie moje skromne zdanie. ^^
pozdro i udanego cyklu.

slim shady
21-07-10, 22:10
dozbieraj kasy albo leć tylko nitrobolon przed treningami

BigS
22-07-10, 11:06
Dobrze panowie jestem wdzięczny za wasze opinie
ale jednak uparcie chciałbym wiedzieć jak dawkować te dwa produkty

prosiłbym tylko odp na moje pytanie :)

krupek1
22-07-10, 14:09
A czemu nie mozesz dawkowac wedle zalecen na opakowaniu?

BigS
22-07-10, 17:13
napisałem jak to wychodzi dawkowanie na opakowaniu i 5 razy na dzień nie za dużo tego ?

krupek1
22-07-10, 22:04
Wg. mnie troche za duzo ,ale nie znam sie za bardzo na tych dodawaczach kopa. Niech sie wypowie ktos ,kto stosowal juz nitrobolon :) Mass xxl stosuj wg. zapotrzebowania na bialko i wegle.

KowalX
22-07-10, 23:21
napisałem jak to wychodzi dawkowanie na opakowaniu i 5 razy na dzień nie za dużo tego ?

Nitrobolon stosuje się przed treningiem na ok 30min ,nie ma napisane na opakowaniu by stosować pięć razy dziennie.

BigS
23-07-10, 13:42
chodzi mi oto że napisane jest 3 razy dziennie nitrobolon i mass 2 razy

BigS
23-07-10, 13:58
To może tak
tak jak kowal napisał nitrobolon 30 min przed treningiem
a mass xxl po 1 posiłku i po 2 posiłku
czy tak było by dobrze ?
a może jeszcze po treningu nitrobolon albo mass ?

ale co z dniami bez treningu ?

dostane w końcu jakaś pomoc z waszej strony ? :(

KowalX
23-07-10, 18:44
Zrób tak:

30min przed treningiem nitroblon i nie wiem jaką dawkę teraz zalecają to możesz podać.

30min przed śniadaniem i zaraz po treningu kreatyna może być np fitmax creapure jeśli nie masz kasy może być najtańsza ,choć ta i tak należy w Pl do jednych z tańszych.

Gainera bierze się jak jest potrzeba. Masz np. dostarczyć 3000kcal ileś tam węgli i białek i widzisz ,że brakuje z żarcia łykasz koktail. Nie brakuje olewasz,bo nadmiar zalewa tłuszczem czy to będzie z odżywki czy jedzenia( i żeby nie było je lepiej wykorzystasz,bo nasz organizm jest akurat tak zbudowany ,że podawanie posiłku ciągle w formię płynnej wcale nam nie służy). Jest to zamiennik posiłku. Jak ogarniesz to wszystko w dziale dieta jest napisane możesz zabrać się za suplementację według własnych potrzeb,a nie zaleceń producenta ,który piszę ,albo by szybko skończyć produkt i kupić nowy,albo będziesz jednym z tych ,który myśli ,że odżywki są potrzebne by rosnąć.Owszem możesz się później bawić w szybie dostarczanie białka,ale gwarantuje Ci z ręką na sercu ,że nie odróżnisz efektów po tym czy spożyjesz po treningu białko z jajka,izolatu serwatki czy koncentratu,bo jako forma w jakiej jest podane i tak przeleci jak woda. A badania gdzie x procent szybciej coś się wchłonie ma gówno do realiów. Szukając dobrego białka kieruj się smakiem, rozpuszczalnością, ceną i ewentualnie gęstością jak kto lubi. Piana też nie ma żadnego wpływu na jakość białka.

Orson
23-07-10, 22:49
proponuje Ci sprzedać nitrobolon - kupić za tą kasę dobre MONOz jakiejś dobrej firmy. A jak Ci zostanie 10 zł to kup sobie Gliceryne w aptece i wal 10mg na 1-1,5l wody 1,5h przed treningiem :) wyjdzie Ci to lepiej i taniej niż nitrobolon. Gainera jedz tak jak napisał kolega na górze.

KowalX
24-07-10, 00:28
Arginina to nie tylko pompa i gliceryna działa trochę inaczej. Poza tym gliceryna jeśli już brać sprawdza się fajnie jak się doda w połowie cyklu jak trochę przywykniesz do np. stacka ,bo niestety działa krótko należycie. 2 tygodnie i lipa.

BigS
30-07-10, 11:47
chciałbym sie dowiedzieć jak brać nitrobolon w dni" nietreningowe" ? tak jak zaleca producent rano przed posiłkiem ?

przepraszam że wracam do tego ^^

KowalX
30-07-10, 15:11
Nie bierz wcale w nietreningowe,łyknij krete z rana i starczy.

BigS
31-07-10, 14:40
kiedy biorę nitrobolon 30 min przed treningiem to złapie parę łyków wody ( z 2) a podczas treningu po wykonaniu paru ćwiczeń i oczywiście co ćwiczenie łyk wody chce mi się sikać niesamowicie ;/ tak powinno być ? zmniejszyć ilość wody ? trzymać te sikanie ?:p