Zobacz pełną wersję : Powrót
WojtekQ111
13-07-10, 01:06
Gdy po raz pierwszy dodałem foty na tym forum zostałem wyśmiany i ktoś mi napisał < Postęp jest, ale mogłes jeszcze poczekać z dodawniem fot wg mnie. Pozdro > poczekałem pewien czas popracowałem zwiększyłem swoje osiągi i postanowiłem się pochwalić swoją sumienną i ciężką pracą
Zdjęcie której jest zamieszczone (przepraszam że takie małe , ale tylko takie miałem z tamtych czasów ) pochodzi z przed 1.5 roku temu , te drugie zaś pochodzi z dzisiejszej nocy , zaraz po lekkiej rozgrzewce
Obecne wyniki
biceps : 34 cm
klatka piersiowa : 98cm
Sztanga na ławeczce : 90 kg
Dodam że nigdy niczego nie bralem , dobrej jakości jedzenie samo doprowadzilo mnie do stanu obecnego.
http://img269.imageshack.us/i/51729138.jpg/
Badboy1322
13-07-10, 01:11
Jak na 90kg to te 34cm to nie trochę za mało ?
WojtekQ111
13-07-10, 01:19
yyy... no nie wiem , tak mam i napisałem . sądziłem że sztanga to głównie zasługa klatki piersiowej i tricepsu . A i dodam jeszcze że moja waga wynosi 68 kg
Badboy1322
13-07-10, 01:21
kuurde, moje nie dopatrzenie, myślałem że ty ważysz 90kg :D sory
Dlatego tak wszystko małe mi się wydawało :D
a wzrost jaki? rzezba jest...wstaw normalne zdjecia w pozach
WojtekQ111
13-07-10, 01:33
Co do wzrostu to cięzko jest mi określić gdyż dawno się nie mierzyłem , ale sądzę że mam ok 172 - 175 cm . Dodam że jestem w wieku 16 lat , starz mojej pracy ciężko jest określić gdyż tym interesuję się od naprawdę dlugiego czasu i nie miałem magicznej granicy która by określała początek starzu . "wstaw normalne zdjecia w pozach" jutro pomyślimy , muszę jeszcze doczytać jak wyglądają takie zdjęcia .
rzeźba jest :)
sog leci :)
Jest dobrze, sog leci. Ale stary jedz więcej :)
90 kg wl przy twoich gabarytach to ładnie ;)
"wstaw normalne zdjecia w pozach" jutro pomyślimy , muszę jeszcze doczytać jak wyglądają takie zdjęcia .
Pogladaj poprostu na youtubie filmiki z jakichs zawodów i bedziesz widział jakie są pozy
Ja nie wiem czym wy sie tak podniecacie.Jak dla mnie to jest bardzo chudo i zeby miec fajna rzezbe to trzeba miec mase a Ty mase miales ale piorkowa wiec taka rzezbe ma kazdy prawie 16 latek ktory uprawia jakis sport amatorsko.Widzialem lepiej wygladajacych chlopakow w dziale poczatkujacy.
Ja nie wiem czym wy sie tak podniecacie.Jak dla mnie to jest bardzo chudo i zeby miec fajna rzezbe to trzeba miec mase a Ty mase miales ale piorkowa wiec taka rzezbe ma kazdy prawie 16 latek ktory uprawia jakis sport amatorsko.Widzialem lepiej wygladajacych chlopakow w dziale poczatkujacy.
ktos tu ma slabszy dzien.... next day will be better, be patient...
moze byc ale podprowadziles mi avatara :(((((
no rzeźba jest ale co z tego ? waga 64 kg ? założysz koszulkę i wyglądasz jak chuchro... bic 34 cm ? to nie jest ta waga i wymiary na to by pokazywać się na forach kulturystycznych bynajmniej takie jest moje zdanie... co prawda jak zaczynałem przygodę z siłką właśnie w wieku 16 lat, miałem 32 cm w bicepsie i wagi również 64 kg, ale nigdy nawet nie wpadłby mi taki pomysł do głowy by pokazywać fotę na forum kulturystycznym. Chciałbym zobaczyć Cię jeszcze w normalnej wyprostowanej pozycji, bo tu trochę komicznie to wygląda... przy takiej wadze i Twoim wzroście brzuch wygląda kiepsko, przedramię bic suchutko, jedynie przednie i boczne aktony mięśni naramiennych są zaznaczone, kapturów brak, widać, że jakiś zarys motyli się robi i cycek śmiesznie wygląda przy tej Twojej napince.
Pozdro !
ktoś tutaj zdecydowanie szuka zaczepki...
dla mnie jest spoko, aczkolwiek chudo jeżeli poczyniłeś postęp to bardzo dobrze, i nie poprzestawaj na tym.
pozdrawiam
WojtekQ111
13-07-10, 22:47
moze byc ale podprowadziles mi avatara :((((( """ niesrety nie , mam go od naprawdę bardzo dawna i wziąłem go z google.pl
A co do ciebie flutebox to jesteś mistrzem demotywacji . Widzę że dla ciebie stereotypem kulturysty jest koleś ważący 150 kg , 200 na klatę , wymiary równe ciężarówki . Ja mam inne podejście do tego . Przykładem legendy kulturystyki jest Bruce Lee . Nie ma on gabarytów dużego formatu ,był rozmiarów podobnych normalnego człowieka , jednak jest postacią , którą każdy napewno zna i na której wzoruje swój wygląd . Oczywiście rozumiem że każdy ma inne ciało i inne uwarunkowania genetyczne . ja nie jestem gruby lub dobrze zbudowany (paker) i wcale nie chcę być . Prowadzę aktywny tryb życia , dużo biegam wyrabiając kondycję i siłę walki i jest mi z tym dobrze .Nie chcę być poprostu osiłkiem , nie chcę prowokować ani straszyć ludzi na ulicach . Jestem norlaną osobą a siłownia to moja atutowa dyscyplina sportu . Liczyłem że dostanę na tym forum jakieś porady , wsparcie, jednak chyba się przeliczyłem ....Dzięki flutebox
Gdyby dla Bruca Lee masa nie przeszkadzała w szybkości to też pewnie byłby wielki ;] Tobie az taka szybkośc nie jest potrzebna wiec rób mase kolego.
Jeżeli oczekujesz szczerej oceny, to na zdjeciu sprzed 1,5 roku wyglądasz na lepiej zbudowanego. Niby niski poziom bf, ale żyłki zadnej nie widac - jedynie na ''bicepsach''.
Masuj, masuj i jeszcze raz masuj....
Badboy1322
14-07-10, 00:48
Szczerze powiem to moim zdaniem też na mniejszym zdjęciu wyglądasz lepiej :)
kafle na brzuchu nie są zbyt rosłe , niski bf, masuj z głową !
kolego nie miej do mnie pretensji i żalu, że oceniłem Twoje zdjęcie. Po to je wstawiłeś na to forum. Nigdzie nie pisałem, że mój stereotyp kulturysty to "jest koleś ważący 150 kg , 200 na klatę , wymiary równe ciężarówki". Ty możesz mieć inne podejście i szanuję to ale gościu zrozum masz 34 cm w łapie i 64 kg wagi i czego oczekujesz pochwał za ciężką pracę i wysiłek ? Osiłkiem nie jesteś i póki co nie zapowiada się, że zaczniesz straszyć ludzi na ulicy o to się nie musisz bać. Ale przyjmij na klatę jak mężczyzna krytykę i spokorniej.
Liczyłem że dostanę na tym forum jakieś porady , wsparcie, jednak chyba się przeliczyłem ....Dzięki flutebox
Chcesz wsparcia, to idź do rodziców lub kogoś bliskiego i pogadaj z nimi na temat swoich problemów jeśli potrzebujesz wsparcia. Ja nie jestem forumowym psychologiem.
Liczyłeś, że dostaniesz na tym forum jakieś porady... no to przecież Ci napisałem:
przy takiej wadze i Twoim wzroście brzuch wygląda kiepsko, przedramię bic suchutko, jedynie przednie i boczne aktony mięśni naramiennych są zaznaczone, kapturów brak, widać, że jakiś zarys motyli się robi i cycek śmiesznie wygląda przy tej Twojej napince
po tej wypowiedzi chyba logiczne jest, że te partie mięśniowe są w takim a nie innym stanie i trzeba nad nimi pracować... z resztą jakie można mieć porady dla gościa o wadze 64 kg ?
Weź się za miskę i porządny trening a nie płacz na forum.
Pozdrawiam !
Dawidhardcore
14-07-10, 19:02
WIECHEK DAJ SOBIEO MLOTKIEM PRZEZ LEB;dNIE PODNIECAMY SIE;/CHUDO??ON MA 16LAT;/ CO >>??JEGO WAGA MA WYNOSIC 100KG;/??ZEBY FAJNA RZEZBA TO MASE TRZEA MIEC BLE BLE BLE...NIE KAZDY MA 16LATEK TKA RZEZBE.A JAK WIDZIALES LEPIEJ WYGLADAJCYCH CHLOPAKOW W TYM WIEKU TO GRATULCJE
slim shady
14-07-10, 20:05
Chcesz wsparcia, to idź do rodziców lub kogoś bliskiego i pogadaj z nimi na temat swoich problemów jeśli potrzebujesz wsparcia. Ja nie jestem forumowym psychologiem.
Lovelas w dobrej formie ;)
RockyBalboa
14-07-10, 22:42
CHUDO??ON MA 16LAT;/ CO >>??JEGO WAGA MA WYNOSIC 100KG;/??
co z tego ze ma 16 lat wiek nie zwalnia z dobrej sylwetki,100kg? a dlaczego nie, sam wlasnie daze do takiej wagi
Dawidhardcore
14-07-10, 22:47
co z tego ze ma 16 lat wiek nie zwalnia z dobrej sylwetki,100kg? a dlaczego nie, sam wlasnie daze do takiej wagi
tez do takiej daze...ale nie myslisz,ze na taki wiek 100kg to za duzo??
RockyBalboa
14-07-10, 22:52
co ma wiek do wagi,jesli ktos sie dobrze czuje z ta 100 to niech se tyle wazy
pokarz mi kolesia co w wieku 16 lat waży 100 kg i ma w miarę sylwetkę
ale o co ta kłótnia ? chłopak waży 64 kg i przeliczył się z wrzucaniem fot do tego działu... nie ma nad czym się rozwodzić... czy ktoś ma 30 czy 16 lat musi liczyć się z krytyką innych osób jeśli wstawia tu zdjęcia...
P.S A ta waga, którą prezentuje chłopaczyna plus wymiar bica 34, jest, co najmniej śmieszne by pokazywać foty w tym dziale... trochę samokrytyki ludzie...
Nie miał być sog.. Znam kolesia co ma 16lat i waży ponad 100kg i jest nawet bardzo dobrze zbudowany. Jego osiągi siłowe też są imponujące na wyciskaniu leżąc myślę że teraz ponad 140kg poleci.
a moj kolega ma kolege co zna goscia co ma kolege co zna dj'a tutaj...
NeverLetGo
15-07-10, 11:08
a moj kolega ma kolege co zna goscia co ma kolege co zna dj'a tutaj...
znam gościa :)
Po prostu napisalem,ze chudo bo mam prawo do wlasnego zdania a Ty juz dupe spinasz.Jak nie widziales lepiej wygladajacych to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz.
Dawidhardcore chce sie chyba dowartosciowac pisząc ,ze autor nieżle wygląda ,bo w jego wieku wyglądał duzo gorzej ;].
Ja też to JARO :]
A po drugie nawet nie jestemy kolegami wiec te pisanie w zdrobnieniu sobie mozesz wiesz chyba gdzie wlozyc:)
A po drugie nawet nie jestemy kolegami wiec te pisanie w zdrobnieniu sobie mozesz wiesz chyba gdzie wlozyc:)
slim shady
15-07-10, 20:02
w wieku 16 lat miałem 95 kg, ale super sylwetki nie miałem
heha :) a co do autora tematu... zle nie jest ale zeby na tym forum ktos cie pochwalil musi byc dobrze a tak tez nie jest.. jest normalnie dla pocieszenia powiem ci tylko to ze masz jeszcze sporo czasu zeby bylo dobrze... pozdrawiam z goracego helu