Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Powrót

WojtekQ111
13-07-10, 01:06
Gdy po raz pierwszy dodałem foty na tym forum zostałem wyśmiany i ktoś mi napisał < Postęp jest, ale mogłes jeszcze poczekać z dodawniem fot wg mnie. Pozdro > poczekałem pewien czas popracowałem zwiększyłem swoje osiągi i postanowiłem się pochwalić swoją sumienną i ciężką pracą
Zdjęcie której jest zamieszczone (przepraszam że takie małe , ale tylko takie miałem z tamtych czasów ) pochodzi z przed 1.5 roku temu , te drugie zaś pochodzi z dzisiejszej nocy , zaraz po lekkiej rozgrzewce

Obecne wyniki
biceps : 34 cm
klatka piersiowa : 98cm

Sztanga na ławeczce : 90 kg

Dodam że nigdy niczego nie bralem , dobrej jakości jedzenie samo doprowadzilo mnie do stanu obecnego.

http://img269.imageshack.us/i/51729138.jpg/

Badboy1322
13-07-10, 01:11
Jak na 90kg to te 34cm to nie trochę za mało ?

WojtekQ111
13-07-10, 01:19
yyy... no nie wiem , tak mam i napisałem . sądziłem że sztanga to głównie zasługa klatki piersiowej i tricepsu . A i dodam jeszcze że moja waga wynosi 68 kg

Badboy1322
13-07-10, 01:21
kuurde, moje nie dopatrzenie, myślałem że ty ważysz 90kg :D sory

Dlatego tak wszystko małe mi się wydawało :D

xxmłodyxx
13-07-10, 01:25
a wzrost jaki? rzezba jest...wstaw normalne zdjecia w pozach

WojtekQ111
13-07-10, 01:33
Co do wzrostu to cięzko jest mi określić gdyż dawno się nie mierzyłem , ale sądzę że mam ok 172 - 175 cm . Dodam że jestem w wieku 16 lat , starz mojej pracy ciężko jest określić gdyż tym interesuję się od naprawdę dlugiego czasu i nie miałem magicznej granicy która by określała początek starzu . "wstaw normalne zdjecia w pozach" jutro pomyślimy , muszę jeszcze doczytać jak wyglądają takie zdjęcia .

spike
13-07-10, 08:18
rzeźba jest :)
sog leci :)

Lukaszr0
13-07-10, 09:26
Jest dobrze, sog leci. Ale stary jedz więcej :)

Keejdzi
13-07-10, 09:27
90 kg wl przy twoich gabarytach to ładnie ;)

kksmackoo
13-07-10, 09:56
chudo... ale niezle:)

xxmłodyxx
13-07-10, 11:47
"wstaw normalne zdjecia w pozach" jutro pomyślimy , muszę jeszcze doczytać jak wyglądają takie zdjęcia .

Pogladaj poprostu na youtubie filmiki z jakichs zawodów i bedziesz widział jakie są pozy

Wiechu
13-07-10, 12:54
Ja nie wiem czym wy sie tak podniecacie.Jak dla mnie to jest bardzo chudo i zeby miec fajna rzezbe to trzeba miec mase a Ty mase miales ale piorkowa wiec taka rzezbe ma kazdy prawie 16 latek ktory uprawia jakis sport amatorsko.Widzialem lepiej wygladajacych chlopakow w dziale poczatkujacy.

kubaCK
13-07-10, 14:35
Ja nie wiem czym wy sie tak podniecacie.Jak dla mnie to jest bardzo chudo i zeby miec fajna rzezbe to trzeba miec mase a Ty mase miales ale piorkowa wiec taka rzezbe ma kazdy prawie 16 latek ktory uprawia jakis sport amatorsko.Widzialem lepiej wygladajacych chlopakow w dziale poczatkujacy.

ktos tu ma slabszy dzien.... next day will be better, be patient...

Beni
13-07-10, 15:02
moze byc ale podprowadziles mi avatara :(((((

flutebox
13-07-10, 15:11
no rzeźba jest ale co z tego ? waga 64 kg ? założysz koszulkę i wyglądasz jak chuchro... bic 34 cm ? to nie jest ta waga i wymiary na to by pokazywać się na forach kulturystycznych bynajmniej takie jest moje zdanie... co prawda jak zaczynałem przygodę z siłką właśnie w wieku 16 lat, miałem 32 cm w bicepsie i wagi również 64 kg, ale nigdy nawet nie wpadłby mi taki pomysł do głowy by pokazywać fotę na forum kulturystycznym. Chciałbym zobaczyć Cię jeszcze w normalnej wyprostowanej pozycji, bo tu trochę komicznie to wygląda... przy takiej wadze i Twoim wzroście brzuch wygląda kiepsko, przedramię bic suchutko, jedynie przednie i boczne aktony mięśni naramiennych są zaznaczone, kapturów brak, widać, że jakiś zarys motyli się robi i cycek śmiesznie wygląda przy tej Twojej napince.
Pozdro !

Hornet
13-07-10, 20:32
ktoś tutaj zdecydowanie szuka zaczepki...

dla mnie jest spoko, aczkolwiek chudo jeżeli poczyniłeś postęp to bardzo dobrze, i nie poprzestawaj na tym.

pozdrawiam

WojtekQ111
13-07-10, 22:47
moze byc ale podprowadziles mi avatara :((((( """ niesrety nie , mam go od naprawdę bardzo dawna i wziąłem go z google.pl
A co do ciebie flutebox to jesteś mistrzem demotywacji . Widzę że dla ciebie stereotypem kulturysty jest koleś ważący 150 kg , 200 na klatę , wymiary równe ciężarówki . Ja mam inne podejście do tego . Przykładem legendy kulturystyki jest Bruce Lee . Nie ma on gabarytów dużego formatu ,był rozmiarów podobnych normalnego człowieka , jednak jest postacią , którą każdy napewno zna i na której wzoruje swój wygląd . Oczywiście rozumiem że każdy ma inne ciało i inne uwarunkowania genetyczne . ja nie jestem gruby lub dobrze zbudowany (paker) i wcale nie chcę być . Prowadzę aktywny tryb życia , dużo biegam wyrabiając kondycję i siłę walki i jest mi z tym dobrze .Nie chcę być poprostu osiłkiem , nie chcę prowokować ani straszyć ludzi na ulicach . Jestem norlaną osobą a siłownia to moja atutowa dyscyplina sportu . Liczyłem że dostanę na tym forum jakieś porady , wsparcie, jednak chyba się przeliczyłem ....Dzięki flutebox

karolak89
14-07-10, 00:10
Gdyby dla Bruca Lee masa nie przeszkadzała w szybkości to też pewnie byłby wielki ;] Tobie az taka szybkośc nie jest potrzebna wiec rób mase kolego.

wolnickee
14-07-10, 00:46
Jeżeli oczekujesz szczerej oceny, to na zdjeciu sprzed 1,5 roku wyglądasz na lepiej zbudowanego. Niby niski poziom bf, ale żyłki zadnej nie widac - jedynie na ''bicepsach''.
Masuj, masuj i jeszcze raz masuj....

Badboy1322
14-07-10, 00:48
Szczerze powiem to moim zdaniem też na mniejszym zdjęciu wyglądasz lepiej :)

mtm
14-07-10, 01:10
kafle na brzuchu nie są zbyt rosłe , niski bf, masuj z głową !

flutebox
14-07-10, 13:41
kolego nie miej do mnie pretensji i żalu, że oceniłem Twoje zdjęcie. Po to je wstawiłeś na to forum. Nigdzie nie pisałem, że mój stereotyp kulturysty to "jest koleś ważący 150 kg , 200 na klatę , wymiary równe ciężarówki". Ty możesz mieć inne podejście i szanuję to ale gościu zrozum masz 34 cm w łapie i 64 kg wagi i czego oczekujesz pochwał za ciężką pracę i wysiłek ? Osiłkiem nie jesteś i póki co nie zapowiada się, że zaczniesz straszyć ludzi na ulicy o to się nie musisz bać. Ale przyjmij na klatę jak mężczyzna krytykę i spokorniej.

Liczyłem że dostanę na tym forum jakieś porady , wsparcie, jednak chyba się przeliczyłem ....Dzięki flutebox
Chcesz wsparcia, to idź do rodziców lub kogoś bliskiego i pogadaj z nimi na temat swoich problemów jeśli potrzebujesz wsparcia. Ja nie jestem forumowym psychologiem.
Liczyłeś, że dostaniesz na tym forum jakieś porady... no to przecież Ci napisałem:

przy takiej wadze i Twoim wzroście brzuch wygląda kiepsko, przedramię bic suchutko, jedynie przednie i boczne aktony mięśni naramiennych są zaznaczone, kapturów brak, widać, że jakiś zarys motyli się robi i cycek śmiesznie wygląda przy tej Twojej napince
po tej wypowiedzi chyba logiczne jest, że te partie mięśniowe są w takim a nie innym stanie i trzeba nad nimi pracować... z resztą jakie można mieć porady dla gościa o wadze 64 kg ?
Weź się za miskę i porządny trening a nie płacz na forum.
Pozdrawiam !

Dawidhardcore
14-07-10, 19:02

WIECHEK DAJ SOBIEO MLOTKIEM PRZEZ LEB;dNIE PODNIECAMY SIE;/CHUDO??ON MA 16LAT;/ CO >>??JEGO WAGA MA WYNOSIC 100KG;/??ZEBY FAJNA RZEZBA TO MASE TRZEA MIEC BLE BLE BLE...NIE KAZDY MA 16LATEK TKA RZEZBE.A JAK WIDZIALES LEPIEJ WYGLADAJCYCH CHLOPAKOW W TYM WIEKU TO GRATULCJE

slim shady
14-07-10, 20:05
Chcesz wsparcia, to idź do rodziców lub kogoś bliskiego i pogadaj z nimi na temat swoich problemów jeśli potrzebujesz wsparcia. Ja nie jestem forumowym psychologiem.
Lovelas w dobrej formie ;)

RockyBalboa
14-07-10, 22:42
CHUDO??ON MA 16LAT;/ CO >>??JEGO WAGA MA WYNOSIC 100KG;/??
co z tego ze ma 16 lat wiek nie zwalnia z dobrej sylwetki,100kg? a dlaczego nie, sam wlasnie daze do takiej wagi

Dawidhardcore
14-07-10, 22:47
co z tego ze ma 16 lat wiek nie zwalnia z dobrej sylwetki,100kg? a dlaczego nie, sam wlasnie daze do takiej wagi
tez do takiej daze...ale nie myslisz,ze na taki wiek 100kg to za duzo??

RockyBalboa
14-07-10, 22:52
co ma wiek do wagi,jesli ktos sie dobrze czuje z ta 100 to niech se tyle wazy

KOWAL86
14-07-10, 23:22
pokarz mi kolesia co w wieku 16 lat waży 100 kg i ma w miarę sylwetkę

flutebox
15-07-10, 03:54
ale o co ta kłótnia ? chłopak waży 64 kg i przeliczył się z wrzucaniem fot do tego działu... nie ma nad czym się rozwodzić... czy ktoś ma 30 czy 16 lat musi liczyć się z krytyką innych osób jeśli wstawia tu zdjęcia...
P.S A ta waga, którą prezentuje chłopaczyna plus wymiar bica 34, jest, co najmniej śmieszne by pokazywać foty w tym dziale... trochę samokrytyki ludzie...

KwasiK
15-07-10, 06:23
Nie miał być sog.. Znam kolesia co ma 16lat i waży ponad 100kg i jest nawet bardzo dobrze zbudowany. Jego osiągi siłowe też są imponujące na wyciskaniu leżąc myślę że teraz ponad 140kg poleci.

Dominick
15-07-10, 09:28
a moj kolega ma kolege co zna goscia co ma kolege co zna dj'a tutaj...

NeverLetGo
15-07-10, 11:08
a moj kolega ma kolege co zna goscia co ma kolege co zna dj'a tutaj...

znam gościa :)

Wiechu
15-07-10, 14:23
Po prostu napisalem,ze chudo bo mam prawo do wlasnego zdania a Ty juz dupe spinasz.Jak nie widziales lepiej wygladajacych to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz.

wolnickee
15-07-10, 14:43
Dawidhardcore chce sie chyba dowartosciowac pisząc ,ze autor nieżle wygląda ,bo w jego wieku wyglądał duzo gorzej ;].

karolak89
15-07-10, 18:42

Ja też to JARO :]

Wiechu
15-07-10, 19:39
A po drugie nawet nie jestemy kolegami wiec te pisanie w zdrobnieniu sobie mozesz wiesz chyba gdzie wlozyc:)

Wiechu
15-07-10, 19:39
A po drugie nawet nie jestemy kolegami wiec te pisanie w zdrobnieniu sobie mozesz wiesz chyba gdzie wlozyc:)

slim shady
15-07-10, 20:02
w wieku 16 lat miałem 95 kg, ale super sylwetki nie miałem

Dominick
15-07-10, 20:20

heha :) a co do autora tematu... zle nie jest ale zeby na tym forum ktos cie pochwalil musi byc dobrze a tak tez nie jest.. jest normalnie dla pocieszenia powiem ci tylko to ze masz jeszcze sporo czasu zeby bylo dobrze... pozdrawiam z goracego helu