PDA

Zobacz pełną wersję : Jakieś odżywki na Redukcje ...

hubi1910
10-07-10, 17:52
Witam.
Chciałbym zrobić redukcję bo za dużo nazbierało mi się fatu jakie polecacie odżywki na redukcję (wycinkę tłuszczu)???
Zależy mi na tym żeby spalał się tłuszcz a mięśnie zostały dlatego zamierzam brać BCAA i Jakieś witaminy.
Czy poniższe BCAA jest dobre ?? czy może znacie może jakieś lepsze http://allegro.pl/item1080249335_hi_tec_bcaa_amino_anabol_200kaps_ku rier_5zl.html
Dodam że robię trening ACT czasem trochę biegam około 5-7km lub jeżdżę na rowerze około 20km w gore ...

Patriot
10-07-10, 18:40
dobre, a dieta jest?
Bo redukcji bez diety nie zrobisz, zresztą tak samo jak i masy :)

hubi1910
10-07-10, 19:21
dieta jest ;)...

Patriot
10-07-10, 19:38
to może być thyrotherm, animal cuts, methyl drene(jeśli zdrowie OK), ale i tak radze ci pod koniec redukcji dorzucić tego spalacza żeby wykorzystac jego potencjał maxymalnie na początku i tak ładnie Ci fat będzie leciał.

RAFAL B
10-07-10, 21:12
Witam.Mam dwa pytania zwiazane z Arginina.W ulotce jest napisane,zeby brac 3xdziennie po 1.Czy mozna brac np.1x dziennie 3 przed
treningiem?I drugie pytanie,czy zazywac w dni wolne od treningu?

Patriot
10-07-10, 21:21
a co to ma wspólnego z tym tematem?
poszukaj na forum i znajdziesz wszystko o argininie (np dział testy odżywek...)

ht
10-07-10, 21:56
dieta i aero. potem pomysl nad spalaczami jak bedziesz mial zastoj. moge ci polecic blonnik jesli bedziesz mial problemy z glodem. zaczalem brac i jestem zadowolony. wczesniej mnie non stop ssalo i zdazalo sie ze podjadam. teraz nie mam tego problemu. no chyba ze to pogoda i w takie cieplo raczej nie chce sie jesc.

hubi1910
12-07-10, 20:23
bo właśnie zastój chyba mam bo robie te aeroby (ACT) do tego jak pisałem biegam jażdże na rowerze i jak by tego było mało pracuje na budowie a w takie upały troche nie ciekawie jest :/ ale jakoś daje radę.
I niby waga schodzi a tłuszcz zostaje :( wie ktos co jest tego powodem ???
Z głodem nie mam jakieś takich strasznych problemów nawet jakoś szczególnie jeść mi się nie chce.
A chciałem się zapytać co jest lepsze Venom czy thyrotherm wiem że kiedyś Venom był dobry a teraz się zepsuł .......

MolderDist
12-07-10, 23:02
mój zestaw moge Ci polecić ;]
z Bcaa - Bcaa Xtra głównie okołotreningowe - duże ilości
na początku ze spalaczy Body Fire
pod koniec Mitotropin

do tego l-karnityna, omega-3, witaminy i minerały