Zobacz pełną wersję : Jakieś odżywki na Redukcje ...
Witam.
Chciałbym zrobić redukcję bo za dużo nazbierało mi się fatu jakie polecacie odżywki na redukcję (wycinkę tłuszczu)???
Zależy mi na tym żeby spalał się tłuszcz a mięśnie zostały dlatego zamierzam brać BCAA i Jakieś witaminy.
Czy poniższe BCAA jest dobre ?? czy może znacie może jakieś lepsze http://allegro.pl/item1080249335_hi_tec_bcaa_amino_anabol_200kaps_ku rier_5zl.html
Dodam że robię trening ACT czasem trochę biegam około 5-7km lub jeżdżę na rowerze około 20km w gore ...
dobre, a dieta jest?
Bo redukcji bez diety nie zrobisz, zresztą tak samo jak i masy :)
to może być thyrotherm, animal cuts, methyl drene(jeśli zdrowie OK), ale i tak radze ci pod koniec redukcji dorzucić tego spalacza żeby wykorzystac jego potencjał maxymalnie na początku i tak ładnie Ci fat będzie leciał.
Witam.Mam dwa pytania zwiazane z Arginina.W ulotce jest napisane,zeby brac 3xdziennie po 1.Czy mozna brac np.1x dziennie 3 przed
treningiem?I drugie pytanie,czy zazywac w dni wolne od treningu?
a co to ma wspólnego z tym tematem?
poszukaj na forum i znajdziesz wszystko o argininie (np dział testy odżywek...)
dieta i aero. potem pomysl nad spalaczami jak bedziesz mial zastoj. moge ci polecic blonnik jesli bedziesz mial problemy z glodem. zaczalem brac i jestem zadowolony. wczesniej mnie non stop ssalo i zdazalo sie ze podjadam. teraz nie mam tego problemu. no chyba ze to pogoda i w takie cieplo raczej nie chce sie jesc.
bo właśnie zastój chyba mam bo robie te aeroby (ACT) do tego jak pisałem biegam jażdże na rowerze i jak by tego było mało pracuje na budowie a w takie upały troche nie ciekawie jest :/ ale jakoś daje radę.
I niby waga schodzi a tłuszcz zostaje :( wie ktos co jest tego powodem ???
Z głodem nie mam jakieś takich strasznych problemów nawet jakoś szczególnie jeść mi się nie chce.
A chciałem się zapytać co jest lepsze Venom czy thyrotherm wiem że kiedyś Venom był dobry a teraz się zepsuł .......
MolderDist
12-07-10, 23:02
mój zestaw moge Ci polecić ;]
z Bcaa - Bcaa Xtra głównie okołotreningowe - duże ilości
na początku ze spalaczy Body Fire
pod koniec Mitotropin
do tego l-karnityna, omega-3, witaminy i minerały