PDA

Zobacz pełn± wersję : organizm a alkohol...

grochos
02-07-10, 13:42
Witam! Po raz kolejny prosze o pomoc i wyjasnienie mi czegos. Od poczatku roku zaliczylem pozadane cykle. Wg. mnie odzywialem sie bardzo dobrze (wzorowo oczywiscie nie ;) bo zawsze ktos moze do czegos sie przyczepic). Uzupelnialem diete suplami i odzywkami. Trenowalem ciezko, wysypialem sie itd. Jakis czas temu zakonczylem ostatni cykl. Teraz rekreacyjnie chodze z kijami (nordic walking) gram w pilke i biegam. Raz na jakis czas (w tym tyg 2x) chodze na silownie. Moj problem to dzialajacy na mnie alkohol. Wiadomo czas wakacji to wzmozone biby grille itd. Po wypiciu kilku lykow piwa lapie bombe(nie na dlugi czas, ale dosc zeby gadac glupoty i miec humor). Taka sytuacja zaistniala juz kilka krotnie. Pierwszy raz myslalem ze to poprostu zly dzien. ale po 10 razach mysle ze cos jest nie tak. Tak samo reaguje na vodke. Jden kieliszek wystarcza aby krecilo mi sie w glowie. I nie chodzi tutaj o to ze mam slabo glowe, bo bylem barmanem przez 3 lata i swoje w zyciu wypilem;) znam mozliwosci, znam sposoby leczenia sie i oszukiwania w piciu. Dopiero od tego sezon letniego tak mam. Ta poloweczke na glowe moglem spokojnie strzelic. teraz mysle ze moze byc problem z cwiartka. Wyglada to tak ze strzele piwo mam bombe ale wypije nastepne 3 lub 4 i mam taka sama bombe...

hm... pomocy?:/

CIASTECZKOWY POTWOR
02-07-10, 13:52
ale masz problem
Widac odzwyczailes sie od picia i tyle
jak nie mozesz pic wiecej to nie pij Nikt ci nie kaze

mateohzp
02-07-10, 14:13
ile czasu nie tykałes alko?
rok nie pijesz i bierze Cie jeden browar :)

fallenursus
02-07-10, 14:21
Ja tez sie fajnie czujepo 1 bronku:)a kiedys flaszka jasia wedrowniczka pekala lekko..
Ale poczekaj z pozadna odp. Jak forumowe zule wstana z barloga....

grochos
02-07-10, 15:24
hehe dino to troche problem jest - idziesz z panna do znajomych ladujesz jednego bro i masz ochote tanczyc i spiewac ;) dziwnie to wyglada nie wspominajac o tym co gadaj za plecami;)

z pol roku nie pilem mateo.

no to ok fallen;) myslalem ze to odospobniony przypadek. ide dalej upijac sie ekonomicznie;) flaszke jacka danielsa ciagne juz 3 tydzien ;) pozdro. milych wakacji:)

polo
02-07-10, 20:58
fajnie masz, masz ekonomiczny organizm
2 bro i nieogarniam hehe

rafio83
02-07-10, 21:02
ja też tak miałem jak brałem kreatyne... Przesta łem chlać skonczyłem cykl i wszystko wróciło do normy, nie to żebym jakim¶ żulem był Fallen :)

KowalX
02-07-10, 23:21
Po kieliszku wódki bombkę? Ło shit przer±bane :)