PDA

Zobacz pełną wersję : Łączenie planów!

kufel_piwa
18-05-10, 20:59
Witam, czy mozliwe jest laczenie normalnego planu na silowni z takimi o to planami: http://www.100pompek.pl/ i http://www.podciaganie.pl/

Prosze o odpowiedz

Dodam ze na silownie chodze 3 razy w tygodniu a te cwiczenia chcialem wykonywac w dni beztreningowe

mtm
18-05-10, 21:12
Nie , poczytaj o regeneracji .

Grzybi
21-05-10, 12:00
nie dasz miesnią sie zregenerowac. jak juz chcesz to łaczyc to cwicz 2 razy w tyg a w trzebi pompki i podcciaganie

Ezachiel
21-05-10, 12:38
nie dasz miesnią sie zregenerowac. jak juz chcesz to łaczyc to cwicz 2 razy w tyg a w trzebi pompki i podcciaganie

tylko ze wtedy system pompek i podciagania zupełnie traci sens...

kufel:
masz dostep do swietnego sprzetu, mozesz cwiczyc, a chcesz sie brac za jakies marne substytuty...
chcesz komus zaimponowac iloscia max pompek?
z takim nastawieniem taj se siana...

Grzybi
24-05-10, 19:46
dlatego tez ja obstaje przy tym ze nie ma sensu łaczenia planów:D

szycha77
25-05-10, 00:34
tylko ze wtedy system pompek i podciagania zupełnie traci sens...

kufel:
masz dostep do swietnego sprzetu, mozesz cwiczyc, a chcesz sie brac za jakies marne substytuty...
chcesz komus zaimponowac iloscia max pompek?
z takim nastawieniem taj se siana...
Pompki to marne substytuty? Nie żartuj kolego. [Pompki to zajebista sprawa! Widzę tych "pakerów co biora na klatę w seriach po 120 kg a glupich 30 pompek nie moga zrobic.

wujek.maciek
25-05-10, 01:00
jak zwykle wszystko zalezy od celu. pompki to swietne cwiczenie, ale jezeli wazne jest dla kogos wyciskanie max ciazaru, to ma cwiczyc za sztanga, a nie pompowac. z reszta zrobienie 30 pompek nie jest zadnym wyczynem (w zal. od rozdzaju pompek jest to okreslony %ciezaru ciala - czesto im wiekszy chudzielec, tym ma szanse zrobic wiecej), a wycisniecie 120kg w serii, powiedzmy 5 razy, jest dobrym wynikiem jak na przecietnego amatora.

a laczenie takich planow jest bez sensu, bo nie zrobi sie zadnej rzeczy dobrze. albo robisz mase/sile i sie na tym skupiasz albo obierasz sobie ten 2gi cel, czyli popisujesz sie tysiacem pompek (jesli to komukolwiek do czegos mialoby byc potrzebne).

pozdro
pozdro

Ezachiel
25-05-10, 12:30
Pompki to marne substytuty? Nie żartuj kolego. [Pompki to zajebista sprawa! Widzę tych "pakerów co biora na klatę w seriach po 120 kg a glupich 30 pompek nie moga zrobic.

juz nie zmyslaj, pokaz choc jednego...
i gdzie ja k napisałem ze pompki to złe cwiczenie?
wez czytaj ziomek

szycha77
25-05-10, 13:12
Wujku są tacy którzy nie zrobią nawet 10 pompek ale nie w tym rzecz. Pompki to dobra sprawa (moje skromne zdanie) i nie chodzi mi o łączenie planów a zrobienie 2-3 razy w tyg pompek. Bo kufel i tak pewnie z robi po swojemu. Pozdro.

Ezachiel nie znasz takich? To zapraszam na Magiera lub Nerudy w Wawie.
Napisałeś marne substytuty. Pozdro.

piuras86
25-05-10, 13:20
ja zawsze jak skończe rozpietki to robie pompki 2x po 30 pompek....

2 srawa to taka że na treningach kickboxingu robimy po 150 pompek min... i jakieś 250 brzuszków rozgrzewka .....

Ezachiel
25-05-10, 16:45
Ezachiel nie znasz takich? To zapraszam na Magiera lub Nerudy w Wawie.
Napisałeś marne substytuty. Pozdro.

tak napisałem, tyle ze w odniesieniu do planów pompkowych i drązkowych...
to one sa marnymi substytutami ćwiczen na sprzecie..

wisi mi to, uznaj ze ci wierze....

Grzybi
25-05-10, 22:38
panowie ale spokojnie.:P