Zobacz pełną wersję : Łączenie planów!
kufel_piwa
18-05-10, 20:59
Witam, czy mozliwe jest laczenie normalnego planu na silowni z takimi o to planami: http://www.100pompek.pl/ i http://www.podciaganie.pl/
Prosze o odpowiedz
Dodam ze na silownie chodze 3 razy w tygodniu a te cwiczenia chcialem wykonywac w dni beztreningowe
Nie , poczytaj o regeneracji .
nie dasz miesnią sie zregenerowac. jak juz chcesz to łaczyc to cwicz 2 razy w tyg a w trzebi pompki i podcciaganie
nie dasz miesnią sie zregenerowac. jak juz chcesz to łaczyc to cwicz 2 razy w tyg a w trzebi pompki i podcciaganie
tylko ze wtedy system pompek i podciagania zupełnie traci sens...
kufel:
masz dostep do swietnego sprzetu, mozesz cwiczyc, a chcesz sie brac za jakies marne substytuty...
chcesz komus zaimponowac iloscia max pompek?
z takim nastawieniem taj se siana...
dlatego tez ja obstaje przy tym ze nie ma sensu łaczenia planów:D
tylko ze wtedy system pompek i podciagania zupełnie traci sens...
kufel:
masz dostep do swietnego sprzetu, mozesz cwiczyc, a chcesz sie brac za jakies marne substytuty...
chcesz komus zaimponowac iloscia max pompek?
z takim nastawieniem taj se siana...
Pompki to marne substytuty? Nie żartuj kolego. [Pompki to zajebista sprawa! Widzę tych "pakerów co biora na klatę w seriach po 120 kg a glupich 30 pompek nie moga zrobic.
wujek.maciek
25-05-10, 01:00
jak zwykle wszystko zalezy od celu. pompki to swietne cwiczenie, ale jezeli wazne jest dla kogos wyciskanie max ciazaru, to ma cwiczyc za sztanga, a nie pompowac. z reszta zrobienie 30 pompek nie jest zadnym wyczynem (w zal. od rozdzaju pompek jest to okreslony %ciezaru ciala - czesto im wiekszy chudzielec, tym ma szanse zrobic wiecej), a wycisniecie 120kg w serii, powiedzmy 5 razy, jest dobrym wynikiem jak na przecietnego amatora.
a laczenie takich planow jest bez sensu, bo nie zrobi sie zadnej rzeczy dobrze. albo robisz mase/sile i sie na tym skupiasz albo obierasz sobie ten 2gi cel, czyli popisujesz sie tysiacem pompek (jesli to komukolwiek do czegos mialoby byc potrzebne).
pozdro
pozdro
Pompki to marne substytuty? Nie żartuj kolego. [Pompki to zajebista sprawa! Widzę tych "pakerów co biora na klatę w seriach po 120 kg a glupich 30 pompek nie moga zrobic.
juz nie zmyslaj, pokaz choc jednego...
i gdzie ja k napisałem ze pompki to złe cwiczenie?
wez czytaj ziomek
Wujku są tacy którzy nie zrobią nawet 10 pompek ale nie w tym rzecz. Pompki to dobra sprawa (moje skromne zdanie) i nie chodzi mi o łączenie planów a zrobienie 2-3 razy w tyg pompek. Bo kufel i tak pewnie z robi po swojemu. Pozdro.
Ezachiel nie znasz takich? To zapraszam na Magiera lub Nerudy w Wawie.
Napisałeś marne substytuty. Pozdro.
ja zawsze jak skończe rozpietki to robie pompki 2x po 30 pompek....
2 srawa to taka że na treningach kickboxingu robimy po 150 pompek min... i jakieś 250 brzuszków rozgrzewka .....
Ezachiel nie znasz takich? To zapraszam na Magiera lub Nerudy w Wawie.
Napisałeś marne substytuty. Pozdro.
tak napisałem, tyle ze w odniesieniu do planów pompkowych i drązkowych...
to one sa marnymi substytutami ćwiczen na sprzecie..
wisi mi to, uznaj ze ci wierze....