PDA

Zobacz pełną wersję : Clen + mitro

dyrty_00
25-04-10, 17:28
Witam mam pytanie można łączyć clen z mitrotropinem clen mam dosyć slaby bo Oxyflux A ??

fallenursus
25-04-10, 17:30
clen tak jak masz rozpisane.
suplement tak jak pisze na pudelku. zacznij od mniejszych dawek mitoropinu i sprawdzaj tolerancje stopniowo podwyzszajac dawki.
sakd wiesz ze masz cienki clen?

dyrty_00
25-04-10, 17:33
Nie pytałem się jak brać tylko czy można brać to razem bo coś mi się obiło że clena nie można z czymś tam łączyć i ogólnie nie wiem czy to chodzi o spalacz czy o coś innego co ogólnie wiadomo że Oxyflux A jest słabszy i nie klapie tak jak Spiro np

vold
25-04-10, 19:06
Nie jest powiedziane że będzie słabszy, ma tak samo 20mcg , zależy też troche od producenta.

dyrty_00
25-04-10, 23:09
Widzę że nie można dostać konkretnej odpowiedzi na proste pytanie , chyba wymieniłem tu dwóch producentów Oxyflux A i Spiropent wiadomo że obydwa mają takie same tabsy po 0,02mg i wiadomo również że spiro klepie teraz najmocniej a Oxa jest bardzo lajtowa wiec panowie opowiadajcie jak macie pojecie !

fallenursus
25-04-10, 23:13
czytaj ze zrozumieniem
zmien dila jak ci sprzedaje scheiss.

na twoje pytanie dostales odpowiedz juz dawno nawet na tyle grzeczny bylem ze ci napisalem jak brac zeby nie bylo problemow.

dyrty_00
25-04-10, 23:21
Pytałem czy można brać to razem i tyle nie prosiłem o żadne rozpisywanie niczego bo to wiem , co do clenu to dil tu nie ma nic do rzeczy jak byś miał rozeznanie co do rynku to byś wiedział co jak działa chyba jest różnica jak walniesz polska mete a ruska nie tak samo jest z clenem lepsi i gorsi prodecenci to że ma 0,02 mg nie znaczy że tyle jest danego środka więc rozeznaj sie troche w temacie a potem udawaj mondrale

fallenursus
25-04-10, 23:26
nie intersuja mnie wasze polskie wyjepki.
zawsze biore pod uwage legit towar

KowalX
25-04-10, 23:28
Przecież masz napisane w pierwszym poście :knockout: